Şimdi Ara

kavga!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamın aleyküm herkeze ben izmirde oturuyorum bizim okulda bi çocuk var çok artis böle herkeze hava yapıo arkası da iyi bişey yapamıorum bi gün geldi bana tokat attı nolulan dedim boğazımı sıktı sonra bida vurdu gitti ben de bilerek vurmadım okulda arkası dayak yerim diye ama çocuk benden 10 kilo zayıf kavga etsek ben alırım napıyım dövüyimmi? bu işi nasıl halledcez? 15 günde bir starşıyo çocuk napıyım dövüyim mi? {kafamlamı öldüriyim) yoksa sopaylamı

• ATOMLARINA AYIR ONU PANPA
  • ayıracam da çıkışta 15 kişi gelip bana dayak atsınlar istemiom :D
  • taş at sonra annesini çağırsın onuda döv.
  • Döv, çıkıştada 2 yumruk yer yoluna devam edersin.
  • sen saldır merak etme hiç bişey yapamazlar.a.... k... dum onun, hepinize sıra gelcek de harbi de bunu
  • liselerde zaten öyledir o işler, gerçekten güçlü kalıplı adamlar kendilerine birisi bulaşmadan kimseye bulaşmazlar, arkası olan salatalar bulaşacak adam ararlar...

eğer ki gerçekten iş çığrından çıktıysa arkası var diye susmak hareketsiz kalmak olmaz. bunun arkası nasıl tipler? serseri her trlü şeyi yapacak göze alacak tiplermi yoksa iş cittiye bindğinde sana sataşandan önce kaçacak tiplermi? önce bunu iyi belirlemek lazım. öyleleride var çnkü. efelikleri genelde lafta kalır..

çok hıyar gördüm bu tipte olan o açıdan söylüyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kavga ettim
    geçen yıl açıldı
    Okulda kavga ettinizmi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Adresi ver biz halledelim Panp
  • pilot kalem sapla
  • Ağzına kürekle vur.
  • ona reddedemeyeceği bir teklif sun.
  • kalem kılıçtan keskindir al rotringi baldırında 5 cmlik açık yara aç.
  • beyler bunların arkası böle manyak tipler böle her kavgaya falan bulaşıolar olsun yinede dövecem o çocgu ben en azından içim rahatlar :D nese beyler benden 1 sınıf üstteler yalnız
  • Boynunu kır çöpe at panpa.

• lae arkası var diye bulasılmzmı tokat atmıs daha ne yapcak . kafa göz dal.
  • hangi okul merak etttim :)
  • lise değil bu orta okul da değil bence ilkokul
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.