Şimdi Ara

Kavga etmediğim arkadaşım yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biraz sorunlu bi kişiliğim,lafa öyle başlayayım.Çok küçük yaştan beri bilgisayar başında hayatımı geçirdiğim için (yeni nesil hep böyle) asosyal olarak büyüdüm.Çevremde bakıyorum insanlar ne kadar rahatlar.Herşeye kırılıp gücenmiyorlar,oluruna bırakıp gitmişler.Ama bende herşey sorun.Özellikle şu son 2 yılda arkadaş konusunda o kadar problemli biri oldum ki..
    Şöyle bi düşündüm,beş kadar samimi olduğum arkadaşım vardı dost denilebilecek şuan beşiylede küsüm.
    bir yanlışını göreyim yeterki isterse 5 senelik olsun silip atıyorum.ben niye herşeyi problem ediyorum böyle? niye görmemezlikten gelemiyorum? yahu insan arkadaşım insan,karşındakide insan hata yapamaz mı? yapar..e niye silip atıyon hemen
    bende dört dörtlük bir arkadaş değilim.herşeyim tam değil..ama bunları işte düşünemiyorum,bi anda kan beynime sıçrıyo yanlışı görünce.gözüm hiçbişeyi görmüyo.silmesem içim rahat etmicek biliyorum.ona o kırgınlığımı hissetiricem illaki.böyle olduktan sonrada ona karşı bi soğukluk oluyo.daha sonraki konuşmalarda her an o yanlışa hazırlıyorum kendimi..
    ne olcak benim bu halim forumdaşlar arkadaşsız kaldım yemin ediyorum,bitane arkadaşım yok

• Kaç yaşındasın ?
  • arkadaşlarını yeterince sevdiğinde onları olduğu gibi kabul edersin...

artık gerisini sen anla
  • quote:

Orijinalden alıntı: |Uqur|

Kaç yaşındasın ?
  • quote:

Kaç yaşındasın ?

16 yaşındayım.

quote:

Orijinalden alıntı: orionsguard

arkadaşlarını yeterince sevdiğinde onları olduğu gibi kabul edersin...

artık gerisini sen anla

inan herkese arkadaşım demem.yukarda da genel bi kitleden bahsetmedim,5 kişiyle sınırlandırdım.bu 5 kişide bende çok ayrı yerlere sahipti.hepsine gerektiğinden çok daha fazla değer verdim ama sonuç hayal kırıklığı malesef.
  • dönem dönem olabilir ama bu problemli çocuk hallerine son vermezsen kimsede arkadasın olmayacak
    her kes yapar hata bağışlyıcı olmayı onarıcı olmayı öğrenmen gerek
    yıkmak kolaydır ama inşa etmek yıllar alır
  • demekki seçimlerin yanlış
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hiç arkadaşım yok!
    2 yıl önce açıldı
    Hiç arkadaşım yok
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • zaman zaman olur böle şeyler bende canım ciğerim dediklerimle ne zamandır görüşmüyorum yarın barışırsınız erkekler arasında küslük kolay kolay olmaz
  • Mesajından anladığım kadarıyla için dışın bir olduğu için iki yüzlü olmadığın için tepkini direkt olarak açığa çıkartıyorsun. Bu kişiliğinin sağlam olduğunu gösterir fakat en ufak şeyleri sorun haline getirmen bir sorun. Bunun farkında olman güzel zamanla düzelir inşallah.
  • şuda var,arada çok mesele geçti bu arkadaşlarla.herbiriyle birden fazla küsmüşüzdür.hiçbi zaman ben geri adım atmadım,doğru yaptığıma inanıyodum.hep onlar geri geldi,özür diledi ve arkadaşlığımızı devam ettirmek istedi.bu bana zevkmi veriyo anlamıyorum ki.böyle saçma bişe olabilir mi ya.hepside kız,acaba onunla bi ilgisi olabilir mi?
    eminim,yine geri dönücekler bana ama şu işe bi son vermeliyim artık.çocuk gibi küsmekten bıktım usandım.tartışma istemiyorum arkadaşlarımla aramda.onları çok kıskandığımdan mı oluyor bilmiyorum ama bu sorunu aştığım gün kurban kesicem.

quote:

Orijinalden alıntı: Losretias

zaman zaman olur böle şeyler bende canım ciğerim dediklerimle ne zamandır görüşmüyorum yarın barışırsınız erkekler arasında küslük kolay kolay olmaz

arkadaşlarım hep kız.erkekler daha fena,kesin kafa göz dalarız birbirimize erkek arkadaşım olsa buna eminim.o yüzden 2yi geçmez erkek arkadaşım genelde hep kız olur.

quote:

Mesajından anladığım kadarıyla için dışın bir olduğu için iki yüzlü olmadığın için tepkini direkt olarak açığa çıkartıyorsun. Bu kişiliğinin sağlam olduğunu gösterir fakat en ufak şeyleri sorun haline getirmen bir sorun. Bunun farkında olman güzel zamanla düzelir inşallah.

bu sorunumu annem ve babamla paylaştığımda onlarda aynı şeyi söylediler.hani için dışın bir yalanı sevmiyosun o yüzden böyle ama her yanlış gördüğünde de kalp kırmak iyi değildir dediler.iyi dileklerin için teşekkür ederim,umarım düzelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Öğrenciyim Okuyom -- 25 Ocak 2010; 2:48:07 >

• burda yaşlı amca var,bir ara selam vermeden geçen birisi olmuştu,yaşlı amca ona küsmüş ve 15 senedir konuşmuyor
    yaşlı amcanın takıntısı var,15 senede geçse ilk günkü gibi görüyor,ayrıca olayları anlamdan kafasına göre yorumlayıp karşısındakine iftira atıp suçluyor
    yani bu tarz kişilerde var
    bir başkası ise arkadan konuşup,o kişiyi görünce kanka gibi oluyor iki yüzlü
    yani kişiler çeşit çeşit o yüzden mükemmel olan kişiler bu tarz kişilerle anlaşamıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruzgar2442

burda yaşlı amca var,bir ara selam vermeden geçen birisi olmuştu,yaşlı amca ona küsmüş ve 15 senedir konuşmuyor
    yaşlı amcanın takıntısı var,15 senede geçse ilk günkü gibi görüyor,ayrıca olayları anlamdan kafasına göre yorumlayıp karşısındakine iftira atıp suçluyor
    yani bu tarz kişilerde var
    bir başkası ise arkadan konuşup,o kişiyi görünce kanka gibi oluyor iki yüzlü
    yani kişiler çeşit çeşit o yüzden mükemmel olan kişiler bu tarz kişilerle anlaşamıyor

aslında bu çok iyi bir örnek oldu.benim sorunumun altındada bu olabilir yani ben iyilikleri çok çabuk unutubiliyorum,bunun aksine kötülükleri hiç ama hiç unutmuyorum.yıllar geçsede üstünden,o an yaşamış gibi oluyorum.hangi arkadaşım ne zaman kötü söz söylese bana aklımda her biri.genelde aklıma geldiğimde huzursuz olurum,içim cız eder falan rahat olamam yani.niye böyle söyledim,acaba niye bana böyle dedi falan.paranoyağım galiba
    o iki yüzlü kişilerden de nefret eder kendime yaklaştırmamaya özen gösteririm.bunda ablamın payı çok büyük.beni her zaman bu tarz kişilere karşı uyarmıştır,sakın ha sakın arkadaş olma diye öğütlemiştir.

• apartmanda daha çok kadınlar ortalığı karıştıyor,burda iki yüzlü olanda var,arada laf taşıyıp milletin arasını bozanda var,iftira atanlarda var,hatta bu kişilerin ne olduğunu bilip hala bunlarla samimi olanlarda var çok garip bir yer

ayrıca zaten olumlu şeyler olmuş bitmiştir,önemli olan karşındaki kişinin yanlışlarını belirlemek,seninle dalga geçcekmi,sana oyun oynucakmı,bunlara daha çok dikkat edersin,sana kazık atcak mı,yani olumsuz şeylere dikkat edersin

bir kız var hep olumlu düşünüyormuş,olumsuz şeyi takmam diyordu,ama çevresinde çok pislik arkadaşları vardı,kendide pasaklıydı,ayrıca bencildi,yani hiç bir şeyi takmaz hesap etmezlerde bazen böyle oluyor
  • arkadaşlarınla iyi geçinmek istiyorsan onlara iyi davranmalısın

sürekli birşeylere bozulup küsersen onlar da bıkabilir, hep onlar özür dilemiş barışmak için senden demekki iyi arkadaşlar veya arkadaşlığınız hoşlarına gidiyor

ben eskiden hiç söylemezdim bazı sinir olduğum şeyleri,
    bir zaman önce karar verdim yeter hep böyle mi olucam dedim sonraları bağırıp çağırıyordum yüzlerine, haklı olduğumu bildikleri için ve birşey söylerlerse daha da fazla üstlerine gidip ortamın bozulucağını bildikleri için birşey demiyorlardı ama bozuluyorlardı hakketen
    ama sonraları baktım birşey demiyorlar abuk subuk şeylerden kızıyordum veya bildiğin huysuzluk yapıyordum sonradan farkettim ne kadar yanlış yaptığımı ve iyi davranmaya başladım

yani bencil davrandığımı farkettim, onların içlerindeki bireyi unuttuğumu farkettim, eğer bir yanlış yapıyorlarsa belli nedenleri olduğunu farkettim aynı benim gibi

italic yerler ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2D6B32B7D -- 25 Ocak 2010; 3:07:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: KırıkKılıç

arkadaşlarınla iyi geçinmek istiyorsan onlara iyi davranmalısın

sürekli birşeylere bozulup küsersen onlar da bıkabilir, hep onlar özür dilemiş barışmak için senden demekki iyi arkadaşlar veya arkadaşlığınız hoşlarına gidiyor

ben eskiden hiç söylemezdim bazı sinir olduğum şeyleri,
    bir zaman önce karar verdim yeter hep böyle mi olucam dedim sonraları bağırıp çağırıyordum yüzlerine, haklı olduğumu bildikleri için ve birşey söylerlerse daha da fazla üstlerine gidip ortamın bozulucağını bildikleri için birşey demiyorlardı ama bozuluyorlardı hakketen
    ama sonraları baktım birşey demiyorlar abuk subuk şeylerden kızıyordum veya bildiğin huysuzluk yapıyordum sonradan farkettim ne kadar yanlış yaptığımı ve iyi davranmaya başladım

yani bencil davrandığımı farkettim, onların içlerindeki bireyi unuttuğumu farkettim, eğer bir yanlış yapıyorlarsa belli nedenleri olduğunu farkettim aynı benim gibi

italic yerler ekleme

bende farkındayım herşeyin.sorun belli,neye niye kızdığımı biliyorum ama çözüm yok işte.bekliyorum acaba şu ergenlik olayından dolayımı böyle diye ama geçeceği yok be abi.çok büyük sorun oldu,hayatımı değiştirdi diyebilirim.arkadaşlarım gerçekten pırlanta gibi insanlar.herkesten farklı görüyorum onları.bu yüzden arkadaşımö ya onlarla zaten.zaten şuanda küsüm ama hiçbirinede kin beslemiyorum.şu dakika gelse sarılsa boynuma bitanesi,2 kat karşılık veririm.ama işte araya bi kere girerse böyle huzursuzluk,hep devam ediyo.şu lanet olası gururdan da kurtaramadım yakamı.ne var sanki biraz alçalsamda gitsem özür dilesem.ölür müyüm?..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.