quote:Orijinalden alıntı: Beeblebroxx beyler nasıl bi işlem bu tüm gün hastanede sıcakta uğraşıp durcaz mı yoksa hemen çıkartılıyomu Hocam yaklaşık bi 8 saat sürüyomuş malesef
quote:Orijinalden alıntı: ÜniversiteliAdam quote:Orijinalden alıntı: Beeblebroxx beyler nasıl bi işlem bu tüm gün hastanede sıcakta uğraşıp durcaz mı yoksa hemen çıkartılıyomu Hocam yaklaşık bi 8 saat sürüyomuş malesef hocam üni kayıt için sonuçta bu kadar direk imzalayıp geçseler ya, ciddi 8 saatse yandık ya
quote:Orijinalden alıntı: Beeblebroxx quote:Orijinalden alıntı: ÜniversiteliAdam quote:Orijinalden alıntı: Beeblebroxx beyler nasıl bi işlem bu tüm gün hastanede sıcakta uğraşıp durcaz mı yoksa hemen çıkartılıyomu Hocam yaklaşık bi 8 saat sürüyomuş malesef hocam üni kayıt için sonuçta bu kadar direk imzalayıp geçseler ya, ciddi 8 saatse yandık ya Valla 5 tane doktora muayene oluyormuşsun akciğer göz falan sonra bir de imzalatıyomussun sabah 8den 4e kadar falan sürüyomuş
quote:Orijinalden alıntı: evladıhomosaphiensss her üni istiyor mu tıpta emin değilim ama çok yüksek ihtimalle her tıp fakültesi istiyor olması lazım
Beeblebroxx kullanıcısına yanıt anladım arkadaşımın da kulağında sorun var az duyuyor tıp kazandı tıp okuyamayacak mı yani
quote:Orijinalden alıntı: evladıhomosaphiensss anladım arkadaşımın da kulağında sorun var az duyuyor tıp kazandı tıp okuyamayacak mı yani hocam benim de çok fazla bilgim yok ama sorun çıkarmazlar bu formalite gibi birşeydir sırf kulakta sorun var diye imzalamamazlık etmezler sanırım
quote:Orijinalden alıntı: evladıhomosaphiensss tamam hocam inşallah herkes sağ salim kaydını yapar aynen inşallah bir sıkıntı olcağını sanmıyorum arkadaşının