Şimdi Ara

Kaza BMW

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hayırlı sahurlar forum.Bu akşam talihsiz bir kaza yaşadım.yokus aşağı trafik vardi.bir ara dikkatim dagildi ve sol camdan disari baktim arabam hareket halindeyken.onume donunce farkettim trafiğin durdugunu ve o anda asildim frene abs felan derken onumdeki bmw ye frenlemeyle neredeyse 5-10 kmh hizla carptim.o an kafamdan asagi kaynar sular döküldü.indim arabadan diger soforde indi.ben o anki panikle neler söylediğimi hatirlamiyorum arabasina baktim.hicbir cizik gocuk catlak boya vs yoktu.simdi belli olmaz aksam aksam,sabah haberlesiriz dedi ve tutanak felan tutmadik.islak mendile silip baktim bmw nin tampona dedigim gibi hicbirsey yok benim aracimda da birsey yok.numarami verdim sizce ne cikar bu olaydan?
    Bmw oldugu icin panikledim nasil vurdugumunda farkinda degildim ama 15 kmh degildie vurdugum hiz ayni anda abs devredeydi çünkü.yardimci olursaniz cok makbule gecer

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sabah ola hayrola hocam sıkmayın canınızı.Boyası çizilmiştir en fazla aranızda halledersiniz.
  • Bmw olunca ister istemez korktum hocam.yani o an gorunmeyipte sabah gorunen bi gocuk ezik catlak vs yoktu inşallah.hala daha icimde bi sıkıntı var ogrenciyim ne kadar masraf acar arka tampon boya çizigi felan

• Aracınızın zorunlu trafik sigortasını yaptırdıysanız niye dert ediyorsunuz karşı tarafa açtığınız hasarı, tamponu komple değişse sensörlerle beraber yine cebinizden 1 kuruş para ödemezsiniz ki. Kazadır olur, kimse isteyerek çarpmaz, keşke tutanak tutmamış olsanız bile bir kaç fotoğraf çekseydiniz.
  • 2 gun oncede basimdan bir olay gecmisti.su 1 haftadir nazar var sanirim.onun etkisinden cikamadan olunca felaket panikledim.arabalarda hicbir iz vs olmayincada tutanak sozu gecmedi bile ortamda.sonradan mantikli dusununce bende pisman oldum tutanak tutulmadigina.n umara verdim duruma göre birsey varsa haberlesiriz dedi diger şoför.o belirsizlik cok bunaltiyor suan beni.

• Trafiğe ilk çıktığım gün 2000 model Polo ile E5'te gayet de güzel bir hızla aniden duran trafikte Panamera'ya arkadan patlıyordum. O ara aklımdan çıkacak masraf, benim arabanın parasının üstüne ne kadar koyacağım gibi şeyler geçiyordu. Çarpmadan durunca sanki sırtımdan dünyayı aldılar gibi derin bir oh çektim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.