Şimdi Ara

Kaza ve Bariyer Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kasım sonunda Ankara-İstanbul istikametinde gelirken Düzce-Hendek arasında kaza yaptım. Arabam pert oldu. Hatta yeni arabamı bile aldım. Ama şu an bir kaç soru belirdi aklımda.

Tutanağı tutan polis bariyerlere de çarptığımı sölemişti. Bende doğal olarak buna karşılık bir belge bekledim ama adresime gönderilmedi. Kendi aracımı pert olduğu için sigortaya devretmiştim yaklaşık bir 3 hafta önce. Turkiye.gov.tr den eski aracıma baktığımda 25 Ocakta hak mahrumiyeti konmuş gözüküyor. Mahrumiyeti koyan da Karayolları 4. Bölge Müdürlüğü yani kazayı yaptığım yer.

1- Barıyer ücretleri ne kadardır? Tahmini bir 5-6 metrelik bariyer değiştirilmiş gibi. Aynı zamanda bir kaç ağacı da götürmüşüm=)

2- Kasko bunları ödemiyor sanırım? Ama emin değilim. Bir bilgisi olan?

3- Ben aracı elimden çıkardıktan sonra hak mahrumiyeti konmuş gözüküyor. Kasko ücreti ödeyip benden tahsil mi edecek yoksa mahrumiyet geç konmasına rağmen, kaza tarihinde araç benim üstüme olduğu için devlet direkt beni mi bulacak? 2 aylık geçen sürede ne arayan ne de gelen posta falan olmadı bu arada.

• Onlar aramıyorsa siz gidin bence yoksa döner dolaşır kat kat olmuş şekilde bulur sizi.
  • Bariyer, ağaç gibi çevreye verdiğiniz hasarları zorunlu trafik sigortanız öder. Verdiğiniz hasar trafik sigorta priminizden fazla ise kasko bu durumda devreye girip üzerini öder. (full kasko ise)

Şuan yapmanız gereken birşey yok. Size kara yollarından herhangi bir ödeme emri gelirse bunu zorunlu trafik sigortanızı yaptırdığınız firmaya gönderin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.