Şimdi Ara

Kaza Yapmis Dusuk Km de aracmi Kazasiz Yuksek Km de aracmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bir araba almak istiyorum onumde iki alternatif var, biri kaza yapmis ki bunlar ciddi kazalar sanirim sasisi vs tamir edilmis,
    40-80 bin km deler Honda Civis 99-2000 model 5000-6000$ civari, kaza yapmasi disinda hic sorun yok cok temiz arabalar
    bir de daha eski 97-98 volvo,honda kazasiz ama 150-190 bin kmde 3-4 bin dolar civari arabalar hangisini almak daha mantikli hangisi daha uzun sure sorunsuz gider?
    Sasisi duzeltilmis arabalar ne tur sorunlar cikarir

• Nerde bu araçlar bizde alsak. fiyatları ii miş. ancak kazadan sonra düzgün yapıldı ise alınabilir.
  • tabiki kaza yapmamış bir araba her zaman daha değerlidir km nin fazla önemi yok geçenlerde tanıdığım bir abi 255000 km de opel astra aldı 99 model 13350 ye sonra 1 ay sonra dizel linea almak için 13500 e sattı
  • arabalar ABD da , tamirci Iranli, kaza yapmis arabalari tamir edip satiyorlar ama bunlar ciddi kazalar , 6 ay garanti veriyor, ama kaza yapmis araba da ne sorun cikar sasisi kaynaklanmis arabaya Turkiyede iyi gozle bakmazlardi, ne gibi tehlikeler dogurur?
  • ŞASE GÖRÜLMEDEN CEVAP VERİLMEZ. İYİ TAMİR EDİLEMEMİŞSE ARABANIN NE ROT AYARI TUTAR NE DİREKSİYON AYARI. YANİ DİREKSİYONU DÜZ ÇEVİRİRSİN ARABA SAĞA GİDER
  • sadece kaportada ufak tefek kazalarsa bence önemi yok, boyalı olsun olmasın. ama arkadaşın dediği gibi şasi eğrilmiş ise, zaten hayır gelmez arabadan.

onun dışında illa boyalı olmasın, çizik olsun boya olmasın gibi takıntılarım yoktur. herkesi başına araç kullanırken ufak kazalar gelebilir, ve kişi de kullanırken, orası çizik, burası vuruk bir arabaya binmek istemez, yaptırır. haliyle boya da olur.
  • kazasızı al derim ben şaşiden darbe yemişse her usta yapamaz..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2000 model civic i 5000$6000$ a alcaksan al gitsin ayağını yerden keser o paraya boş bi şahin doğan alıcağına hiç deilse donanımı olan bi araba alırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isa-80 -- 9 Şubat 2008; 23:27:50 >
  • şasi den darbeli bir aracı şahsen ben olsam almam
  • quote:

Orjinalden alıntı: isa-80

2000 model civic i 5000$6000$ a alcaksan al gitsin ayağını yerden keser o paraya boş bi şahin doğan alıcağına hiç deilse donanımı olan bi araba alırsın

Aracı Türkiye'de almıyor. Dikkat.

Ben olsam kazasız olanı tercih ederim. 180.000-190.000 km sayılmaz. Benim araba 212.000 de motor saat gibi tıkır tıkır çalışıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.