Şimdi Ara

kaza yaptım:(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar içinde sigara bile içmediğim gözümden sakındığım arabamla 1 hafta önce bir kaza yaptım.Karlı buzlu yolda 50 ile giderken araç kaydı ve duramayarak yan refuje çarptım :( .Araç hızı alamadı ve döndü ardından arkasını da vurdu yan refuje yanı da çarptı.bende bişey yok airbag filan patlamadı.yuruyende de sıkıntı yok.zaten 500 metreden fazla araba kazadan sonra gidebildi.o an olayın şokuyla polisi sigortam.net i aramışım.neyse geldiler aracı cektiler.servise goturduler.Özetle hiç hasar kaydı olmayan aracıma 8000 lira hasar kaydı ve 4 parça değişimi yapacaklarını soylediler.
    sol ön çamurluk, on kaput arka bagaj ,on ızgara filan değişcek .Araç 17 000 kmde 2013 model ford fiesta .sıfırı 38000 tl .sizce aracın ederi nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matatug -- 23 Şubat 2015; 22:56:02 >

• Gecmis olsun Arac nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 23 Şubat 2015; 21:58:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gecmis olsun.Abs patlamaz,airbag "patlar". Daha dogrusu acilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkur ederim hocam araç 17 000 km de 2013 model ford fiesta
  • Mal Can'ın yongasıdır fakat en önemli şey insanın sağlığıdır. Çok şükür sağ salim atlatmışsınız. Bence değişeni falan düşünüp canınızı sıkmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: ***Leopard***

Gecmis olsun.Abs patlamaz,airbag "patlar". Daha dogrusu acilir

Yanlış yazmışım hocam düzelttim şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: alistar

Mal Can'ın yongasıdır fakat en önemli şey insanın sağlığıdır. Çok şükür sağ salim atlatmışsınız. Bence değişeni falan düşünüp canınızı sıkmayın.

iteşekkur ederim hocam ama canım skılıyor.en azından nedir ne değildir ne kadar fyat değişir ? onu öğrenirsem içim rahatlıcak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kaza yaptım. tamponu kırdım.
    11 yıl önce açıldı
    Kaza yaptım yardım
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yapılmadan önce resimlerini çek
  • kasko için çektim zaten
  • araç yanlardan boydan boya darbe almışsa yapacak bir şey yok. malesef katlanmak zorundasınız. ya da dışarda özel serviste bin liraya bütün parçaları düzelttirmeniz gerekiyor. aracın resimleri varsa atın yardımcı olalım fakat sizin kazanız ufak bir kaza değil
  • Dostum canini hic sikma kazadir gecer yaptirinca yeni gibi olur.
    Gecmis olsun diyelim gecelim.
    Araci satmak icin mi almistiniz? Hala binmeyi dusunuyorsaniz hic dert edecek bir durum degil kaza fotolarini saklayin yeterli...
    Illaki deger kaybi olacaktir ama piyasanin 1500 lira altina verirseniz illaki satarsiniz araci...
    Foto koymamissiniz kazanin boyutunu parcalarin ne kadar deforme oldugunu bilemiyorum ama arabadan anlayan ve gercek alici olan tampon kirigini camurluk degisimini onemsemez.fiyat kirmaya calisanlar illaki olacaktir siz aldiris etmeyin. Aracin sasesinde yururunde sikinti yoksa en fazla 1500 lira dusersiniz piyasadan olur biter.

• Fotoğraf olsa, değişimin gerekliliği konusunda yorum yapardık, ama burdan ne desek yalan.. Geçmiş olsun.

• Fotograf paylasin. Boyle cok bos bir konu olmus. Ben anlattiklarinizdan aracta 500 tl hasardan fazlasi olacagini dusunmuyorum. Bence gittiginiz servisin orjinal parcalarinizda gozu var

• quote:

Orijinalden alıntı: ***Leopard***

Gecmis olsun.Abs patlamaz,airbag "patlar". Daha dogrusu acilir

adama 8bin tl patlamış daha dogrusu acılmış....akıl tutulması olmuş siz ise ince detaydasınız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aviregal -- 24 Şubat 2015; 21:48:22 >
  • Geçen ay 7bin lira hasar kaydı olan bir aracı piyasa değerinden 4-5bin lira düşük fiyata bir tanıdığım aldı..sizinde 4-5k değer kaybı olur gibime geliyor...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun. Allah daha büyüklerinden korusun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobra41

Dostum canini hic sikma kazadir gecer yaptirinca yeni gibi olur.
    Gecmis olsun diyelim gecelim.
    Araci satmak icin mi almistiniz? Hala binmeyi dusunuyorsaniz hic dert edecek bir durum degil kaza fotolarini saklayin yeterli...
    Illaki deger kaybi olacaktir ama piyasanin 1500 lira altina verirseniz illaki satarsiniz araci...
    Foto koymamissiniz kazanin boyutunu parcalarin ne kadar deforme oldugunu bilemiyorum ama arabadan anlayan ve gercek alici olan tampon kirigini camurluk degisimini onemsemez.fiyat kirmaya calisanlar illaki olacaktir siz aldiris etmeyin. Aracin sasesinde yururunde sikinti yoksa en fazla 1500 lira dusersiniz piyasadan olur biter.

4 parça değişenli aracı 1500 lira ucuza nasıl satacaksınız acaba?

Konu sahibine gelince. 50km az bir hız değil yani büyük kaza atlatmışsınız, bir yerinize bir şey olmadığı için şükredin. Arabanız 2-3 bin her neyse sildi diye üzülüp kafaya takmayın. Aracınızın kazalı fotoğraflarını saklamayı unutmayın, satarken baya işinize yarar.

• Geçmiş olsun.
    Yaptırıp satarsanız değer kaybı 4-5k olur.yıllar geçtikçe fark azalır.
    Bence servise yaptırıp binin.biraz zaman geçince aklınızdan çıkar

• BenGiDeR B kullanıcısına yanıt
    ben gayette sattım...
    ön tampon sol çamurluk kaput ve arka tampon değişmiş jaguar x-type 2.0 dizel aracımızı 37 bin liraya sattık geçtiğimiz aylarda. (212.000 km)
    tok satıcı ve dürüst olmakta fayda var. aracınızın bakım kitapçıklarını muhakkak saklayın. kazalı fotoları saklayın. aracın olan biten her şeyini yazın (olası expertize gitme durumunda söylemediğiniz bir şey çıkıp alıcının midesi bulanmasın.) son olarak araçta emsallerinin dışında birkaç özellik olduğu zaman minimum söylediğim kayıpla satarsınız.

bizim araçta iç ayak aydınlatmaları, navigasyon ve multimedya sistemi ve kış lastikleri vardı. Ayrıca deri döşeme yıpranmıştı ve çoktandır değiştirmemiz gerekiyordu. bunu da söyleyip alım satım işleminden sonra alan kişinin zevkine göre yeni deri döşeme yaptırdık.
  • Geçmiş olsun. Resimleri dursun kenarda çok değer kaybetmez

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.