Şimdi Ara

Kaza Yaptım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba dün aksam beykoz Halide Edip Adıvar Caddesinde önümde duran çöp kamyonunu sinyalimi verip sollarken soldan gelen Mitsubishi L300 marka minibüs bana soldan vurdu ve ben de çöp kamyonunun demirine vurdum çöp kamyonununda hiç birşey yok ama benim arabam bayağı bir hasar aldı.Minibüste de sadece kapı sürttü.Suç eğer bana kalırsa kendim yaptırmak zorunda kalıcağım.Sizin de görüşlerinizi almak istedim.

Kaza anı ve sonrası resimler :

• .

Kaza Yaptım
  • 2

Kaza Yaptım
  • herşeyden önce geçmiş olsun diyorum..

benim bildiğim kadarı ile bir araç sollama için sinyal verip sollamaya çıktı ise karşıdan gelen araç sollama tamamlanana kadar beklemelidir. sigorta konusunda uzman arkadaşlar da yazınca daha netleşir olay..
  • Kaza anı

Kaza Yaptım
  • quote:

Orijinalden alıntı: meteg

herşeyden önce geçmiş olsun diyorum..

benim bildiğim kadarı ile bir araç sollama için sinyal verip sollamaya çıktı ise karşıdan gelen araç sollama tamamlanana kadar beklemelidir. sigorta konusunda uzman arkadaşlar da yazınca daha netleşir olay..

Teşekkürler sinyalimi veriyordum tam çıkarken soldan minibüs geldi ve vurdu şuan suç bende gözüküyor ama bugun minibüs şoförüyle konusacagız.Aracın kendisinin olmadıgını falan söyledi.Birde sollama yaparken 3 araç ta aynı şeritteydi.Kamyon önümde ben arkasından solluyordum minibüs arkamdaydı
  • bu durumda en doğrusu sigortacı arkadaşların yorumunu beklemek..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kaza yaptım ana yol tali yok
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben de onu bekliyorum ve işlerini kolaylaştırmaya çalışıyorum daha iyi anlamaları için ben sollarken arkadan gelip vurdu minibüs ben beklemesi gerekiyor diye biliyorum ama aniden arkadan çıktı frene bastım ama biraz hızlıydı çarpmanın etkisiyle kamyona vurdum ben de ama kamyon da bisey olmadı devam etti o
  • sigortacı arkadaşlar buyrun bakalm...
    banada 2 gün önce arkadan biri çarpmış.park halindeydi aracım.kaskodan yaptırmak istiyorum.nasıl bi yol izlemeliim??
  • quote:

Orijinalden alıntı: shacks

sigortacı arkadaşlar buyrun bakalm...
    banada 2 gün önce arkadan biri çarpmış.park halindeydi aracım.kaskodan yaptırmak istiyorum.nasıl bi yol izlemeliim??

Sigortacılara gerek yok konu ile ilgili beyan yazıp servise poliçe ve ruhsat fotokopisi ile teslim edeceksiniz
    Yok kaskom bozulmasın dersenizki bu illegaldir tavsiye etmiyorum tanıdık bir kamyon-kamyonet vs bulup arkadan çarpık halde fotolaru çekip tutanak tutup servise bırakacaksın, o aracın trafik sigortasından yapacaklar..

• quote:

Orijinalden alıntı: esenlik

quote:

Sigortacılara gerek yok konu ile ilgili beyan yazıp servise poliçe ve ruhsat fotokopisi ile teslim edeceksiniz
    Yok kaskom bozulmasın dersenizki bu illegaldir tavsiye etmiyorum tanıdık bir kamyon-kamyonet vs bulup arkadan çarpık halde fotolaru çekip tutanak tutup servise bırakacaksın, o aracın trafik sigortasından yapacaklar..

hocam çok anlamam valla bu işlerden de beyan dediginiz dilekçe sanırım.bi de poliçe dediginiz nedir acaba?bunları yapıp servise götürsem kaskodan karşılanır degil mi?şu aralar param yok olsa zaten sanayide ustaya yaptırcam...

• quote:

quote:

quote:

hocam çok anlamam valla bu işlerden de beyan dediginiz dilekçe sanırım.bi de poliçe dediginiz nedir acaba?bunları yapıp servise götürsem kaskodan karşılanır degil mi?şu aralar param yok olsa zaten sanayide ustaya yaptırcam...

evet dostum dilekç
    .... sigorta hasar müdürlüğüne
    xxx plakalı aracım şu tarihte şuşu adresde park halindeyken hasar almıştır kazaya karışan araç tespit edilememiştir, hasarmın tarafınızdan karşılanmasını talep ediyorum.. Ad soyad imza

Poliçe dediğim kasko sigorta evraklarınız, sigorta yapılırken tarafınıza verilen..

• quote:

quote:

quote:

quote:

evet dostum dilekç
    .... sigorta hasar müdürlüğüne
    xxx plakalı aracım şu tarihte şuşu adresde park halindeyken hasar almıştır kazaya karışan araç tespit edilememiştir, hasarmın tarafınızdan karşılanmasını talep ediyorum.. Ad soyad imza

Poliçe dediğim kasko sigorta evraklarınız, sigorta yapılırken tarafınıza verilen..

sağol dostum daha önce hiç kaskoyla uğraşmamıştım bakalm ilk olcak daha...önce bi sanayiye götüriyim de usta bi baksın bakalm ne kadar masraf çıkcak.

http://img808.imageshack.us/i/dsc02869r.jpg/
    http://img863.imageshack.us/i/dsc02870.jpg/
    fotoları burada var...sadece tampon boyancak.bagaj biraz dogrulcak ve lokal boya olcak işte çok fazla istemezse usta sanayide yaptırrım...kaskoyla falan ugraşması zor olur şimdi merkezde degilim...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.