< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Başta hata yapmışsın polisi arayıp durumu anlatacaktın. Olan olmuş geçmiş olsun
Adamların yüzü gözü temizse tutanak tut parayı ver, serviste yaptır sonra değer kaybı davası aç kaybını yine al Hanzo tiplerse şimdiki yoldan devam |
Acıyınca böyle oluyor işte. Çağıracaktınız polisi ehliyetsiz sürücüyü de teşhis ettirecektiniz. Sigortası kaskosu hasarınızı değer kaybınızı karşılayacak ehliyetsiz olduğu için aileden alacaktı. Adamlar çocuk bi insana çarpmamış şükür diyeceklerine bir de paranın peşine düşüyor. Böyleleri sizin iyi niyetinizle iflah olmaz
|
alış veriş yapılmış,konu kapanmış,daha 2 tarafın konuşmasına gerek yok.
|
Neye göre 3.500 tl verdiler ve tamirat tutarnı nasıl öğrendiler merak ettim.Kendi ustama götüreceğim diyerek tutarı söylemeseydiniz.
Benim aracıma da evin önünde park halindeyken bir genç vurmuştu,tamirat tutarı 500 tl ise ben 500 tl verip işin içinden çıkmaları taraftarı değilim şahsen.Ben kaç gün ustayla uğraştım,kaç kere dolmuş taksi ile sanayiye gidip geldim,işe giderken arabasız kaldım.En son aracı aldığımda direksiyon ve vites boya olmuştu.Boyayı çıkaralım derken deri direksiyon ve vites topuzu soyuldu vs..Sonra vay efendim 500 tl tutmuş sen yaptır biz ustaya parasını veririz..Benim rezilliğim ve boyanan çamurluğum ne olacak efendi??? |
Olay bitmiş, üstünden zaman geçmiş. Ehliyetsiz çocuğa araç vermişler. Ya size zarar gelseydi?
Evet bütün bunlar yanlış ama maalesef aynı hataya bende düştüm zamanında. Benim arabam sayesinde hayatları kurtuldu ama yalvardılar, yakardılar sonra araba yapılana kadar burnumuzdan getirdiler. |
Alışveriş bitmiş konu kapanmış...Daha neyin peşindeler anlamak mümkün değil...
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|