Şimdi Ara

kazakistan'lı bir kızla tanıştım ciddi düşünüyorum acil yardım !!!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
2.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar 2019 yılında netten kazakistanlı bir kızla tanıştım sohbet muhabbet numarasını instagramını aldım biraz ilerlettik ben liseden mezun olmuştum oda lise sona gidiyodu . üniye başladı bende çalışıyorum 2020 falan muhabbetle geçti tanıdım onu baya ailesini gösterdi bunun moreli falan bozuktu bi ara konuşmuyodu ailesel galiba ablası bana mesaj attı kimsin falan diye tanıttım kendimi kötü bi tepki vermedi . sonra düzelttik işte arayı 2020 yılı böyle geçti . ailesini instagram hesaplarından falan gördüm iyi insanlara benziyolar baya kalabalık ailesi var aşiret gibi :D . baya bi araştırdım kız alkol sigarası yok iyi birine benziyor . işte seni seviyorum falan şöyle yapçam böyle yapçam diye anlatıyorum . ben sana inanmıyorum diyor sana inanmam için gel konuşalım reel tanışalım falan dedi tamam dedim bende gelecek yıllık iznimi kullanıp 1 hafta kazakistana gidicem çat pat rusça öğrendim biraz daha ilerleticem rusçamı . kız şuan eczanede çalışıyomuş bende teknisyenlik yapıyorum şirkette

asıl mevzu!

benim kafamda bi dünya soru işareti var ben bunların kültürünü bilmiyorum nasıl anlaşçam zihniyeti nasıl 3 yıldır konuşuyoruz kötü birine benzemiyor acaba bana bişey yapar mı . nasıl ilişki yapçam kazaklar nasıl insanlar ailesi beni kabul eder mi

lütfen yardımm

• Kazaklarla ilgili bilgim 0 ama aklındaki soru işaretlerini yalnız o giderebilir bence paylaş söyle ona gelmek istiyorum ama çekincelerim var de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim sana söyleyeceğim tek şey kazak mazak bilmem kadınların genelinde uzak dur. rahat edersin.

• Kazakistan Türkistan ülkeleri arasında en rahat olanlardan biridir diyebilirim. Rusya'ya yakın olması, yönetimin daha seküler olması vs vs..
    gece hayatı fenadır yani bazı konularda Türkistan ülkelerinin Tayland'ı gibi ülkedir. zira ülke gelişim grafiği olarak bizim geçtiğimiz basamaklardan geçmiş bir ülke ama ülkede yabancı olan beyaz yakalı çalışan kesim falan az değil, kızları coğrafya gereği fena olmadıkları için ve maddi yönden gelişim göstermekte olan ailelerden gelen çok sayıda kız olduğu için, ciddi etkileşime geçme durumları baya oluyor.
    Benim bi akraba oraya iş için gidip orada ikinci aileyi kurmuş ve dönmemişti, önceki ailesini yani çocuklarını ve yengemi Türkiye'de bıraktı. 25 senedir falan iki farklı ülkede iki ailesi var ama %90 orada duruyo. Kazakistan böyle bi yer. yanlış anlaşılmasın Kazak kızlarına bi ithamım yok ama eşyanın tabiatı gereği böyle etkileşimler bolca yaşanıyor orada. 35 yaşına kadar hayatında eline kız eli değmemiş bi iş arkadaşım Çin'e iş için gidince elinde kız ile tutuşarak dönmüş ve evlenecem bu kızla diye annesinin karşısına çıkartmıştı, ama sonradan kızın evli ve çocuklu olduğu ortaya çıkınca bizim arkadaş bunalıma girmiş ve ilaç tedavisi görmüştü. Kazakistan da hafiften böyle bi çarpma etkisi yapabilir, bizim gibi cinsel açlıın afrikası olan ülkeden gidenlerin dikkat etmeleri gerek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• evet türkiyeden yurt dışına gidenler gittikleri yerde dövülüp geri kaçıyo neler yapıyolar allah bilir

• 01001101 kullanıcısına yanıt

konuştuğum kız benimle yaşıt 21 yaşında evlenmemiş . inşallah gittiğim zaman farklı bir manzarayla karşılaşmam ama aile kızına benziyor instagramda akrabalarına falan baktım çok kalabalıklar aşiret gibiler :D . abisi var 1 kız kardeşi var

• akrabaları biraz dindar sürekli dini paylaşımlar yapıyolar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam kızla nasıl anlaşıypsunuz İngilizce mi? Ve hangi uygulama üzerinden tanıştınız

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cekilin ben baytarim, 3 sene Kazakta yasadim, burda turancilik, turkculuk narasi atan arkadasli oraya alalim lutfen :)

tek diyecgim yasin gencse git gor orda bir ahfta gecir bak bakalim nasil bir aile nasil insanlar, baya kotu seyler biliyorum orasi hakkinda , insanida acayip...neyse burda kotu bisey demiyim,

umarim iyi insanlardandir, yoksa isin yas , turkleri doverler, islerine cokerler, kafasini kesip, dukkanina evine konduklari oldu, is yerine cokmeler, vs.vs.vs

• RichardB kullanıcısına yanıt

oha sanki afganistan . sülalesi çok birbirine bağlı aşiret gibiler :D işinde gücünde insanlar hepsi dini paylaşım yapıyolar çoğunlukla

dünya üzerinde bizim Türkleri seven bi ülke duymadım ama Türkistan ülkeleri bile böyle yapıyorsa yani

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • türkistan ülkeleriyle ilgili yaptığım araştırmamda aç gözlü iş verenlerin işçilere hakkını vermemesi ve oraya giden türk işçilerin karı kız kumar kavga gürültü yapma sebepleri çoğunlukla çok kavga olmuş

• gittiğim zaman bana gavur muammelesi yapacaklarını sanmıyorum türkiyeyle ilgili ara sıra paylaşım yapıyolar olumlu görüyorum

• Geceüçteisimbulmakzor kullanıcısına yanıt

hocam instagramdan tanıştık çat pat rusça öğrendim öğrenmeye çalışıyorum

• git Kazak erkeklerden dayak ye gel sonra konu aç, Kazaklar için yabancısın hatta bizi hiç sevmezler onay vermezler, dar bir çevreye bakıp hüküm vermişsin ayrıca kendine kendine güvey olup geline girmek istiyorsun gibime geldi.

• Kazakların bir çoğu kendini Türk olarak değil rus olarak görüyor sovyetler 2.dünya savaşı yıllarında iyi asimile etmiş kendilerini kazaklara dikkat et youtube da bir çok sosyal deney videosu var mafyalaşma ve çeteleşme çok kızların bazıları da bu çetelerin içinde karıma,kızıma vs.Sarktın diye sağlam bir dayak yersin üzerine neyin var neyin yok alırlar dımdızlak kalırsın dikkat et.

• Saçma bir soru. Kazaklar nasıldır. Hepsi tek tip fabrikadan çıkma seri üretim mi?

Her ülkede her çeşit insan vardır. Eğer kızı seviyorsan, anlaşıyorsunuz gerisi teferruat. Önce bir yüzyüze görüşün bakalım, internette anlaşma ile gerçekte anlaşma bambaşka durumlar. Oluruna bırak, hayatın amacı evlilik değil. Kendini şartlandırma.

• kazaklar nasıl derken demek istediğim kültürleri nasıl anlamında

hocam nerede yaşadınız . neler yaşadınız insanların size yaklaşımı nasıl açık açık anlatın

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.