Şimdi Ara

Kazalı 2007 Seat İbiza

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben şu linkteki aracı alsam toplayabilir miyim ? Sizce ne kadarlık masrafı vardır.Şimdi pek param yok açıkcası alsam yürürünü halletsem vuruk boya vs. gibi şeylerini zamanla halletsem sizce mantıklı değil mi o paraya tipo clio alacağıma yüksek model araca binmiş olurum yalnış mı düşünüyorum :) Lütfen cevaplarını bekliyorum yarın arabayı görmeye gideceğim ona göre bana bi akıl verin.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-eurocardan-2007-seat-ibiza-1.4-elegance-calisir-yurur-102-binde-120479487/detay

• Hocam bence hiç bulaşmayın.Altından kalkamazsınız gibi duruyor.
  • Airbag bile acmis arac. %99.9 pert. Ben bunla bir yere gitmeyi birak park halinde icinde oturmam bile :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5-7 Bin TL arası masraf çıkartır. Zaten paiyasada 16-17 Bine aynı araç var.
  • Bu ıceberg'in görünen en iyi yüzüdr bence , adamlar bu haline getirene kadar bile allayıp pullayıp satıyor hiç bulaşmayın derim...
  • Eğer işçiliğini siz yapabilirseniz 3-5.000 gibi bir rakama toparlanır.

Daha da az belki.

Ama yer,ekipman ve beceriniz olduğunu varsayarsak
  • Bence hiç bulaşmayın kaportası gitmiş, aracın her yeri çizik içinde, iç konsol bile yamulmuş vaziyette o araç bence pert.
  • aracın sag tekerlergine dikkat edin düz durmuyor muhtemelen darbe nedeniyle eğimiş. alt takım düzen tutmazsa aldıgına alacagına pişman olursun. mantıklı bir seçim değil dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LorD_KeNNy

aracın sag tekerlergine dikkat edin düz durmuyor muhtemelen darbe nedeniyle eğimiş. alt takım düzen tutmazsa aldıgına alacagına pişman olursun. mantıklı bir seçim değil dostum.

Aynen bende ona dikkat ettim..Alt takım dağılmış olabilir...
  • Hiç bulaşmayın derim
  • kaporta ustası isen al . değilsen alma.
  • 1) Sürücü hava yastığı + göğsün üstüyle beraber yolcu hava yastığı

2) Kaput + çamurluk + tampon

3) Sis farı + ızgaralar + far

4) Baya bi parça boyanacak

Bunlar sadece görünenler ve bunlar parça + işçilik minimum 8.000 o da en iyimser rakam ve tanıdık bi özel serviste. Pert kaydı ve kasko yapılmayacak olması da cabası. Uzak durun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.