Şimdi Ara

kazalı araba aldık. büyük sorun var (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
359
Cevap
5
Favori
109.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
129 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • protein sökücü temzileyiciler var. kan idrar süt vs için onları deneyin. birde dalgıçların kıyafet temizleyicileri var onlarıda deneyin.
  • Csb ise konu sahibini mahkemeye vereceğim kandırılmak suçundan yeterince kandırılıyoruz zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖZELKUVVET -- 25 Mart 2019; 21:34:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mugetsuga

Atar yapmanın sebebi nedir?

Sana ne oluyor kişisel yorum yapmışım orada.

Aracın sahibi isterse kokuyu giderip binebilir de ama ben binemezdim yorumdaki söylediğimi yapardım %99.

Ne değişik insanlarsınız arkadaş

Ekleme: Ayrıca böyle bir şey öğrendikten sonra başkasına da satmazdım. Vicdanen rahat olamazdım.

Belli ki siz vicdanen rahat hissedip satabilecek psikolojiye sahipsiniz.

Beni alakadar etmiyor elbette bu durum ama gelip de atar yapmanın anlamı yok.

Alıntıları Göster
    Eminim öyle bir şey yapmayacağınıza. Yani çoluk çocuk gibi yok hurdaya çıkartırım yok motorunu ayrı satarım. Kaç yaşında adamlarsınız. Az buçuk herkes arabanın piyasasını bilir. Havadan mı kazanılıyor para? Çok çocukca değil mi hurdaya veririm falan. Türkiye burası. 20 25 asgari ücrettir o Scirocco. Yani bekara karı boşamak kolay.

Evet satarım detaylı temizlik yaptırıp. Söylerseniz çoğu alıcı kaçar o durumdan. Araç ayıplı değil. Herkes biliyor pert olduğunu. Ee çalışmayan bir yeri yok. O zaman neden söyleyeyim ki? Baksaymış alırken.

• cesmuru kullanıcısına yanıt
    Söylediğim gibi psikolojik olarak bunu kabullenip vicdanen de rahat olabilecek durumdaysanız satarsınız gayet de.

Ben satamam, vicdanım rahat etmez. Artık öğrenmişim bu durumu.

Bu durumda da dürüst olunca aracı kimse almayacağına göre (gerçi fiyat uygun olursa alan olabilir yine de burası Türkiye) hurdaya veririm.

Ben böyle birisiyim, ister çocuk gibi de ister yapamazsın de.

Ayrıca ağır hasarlı araçlara sıcak bakmıyordum hiçbir zaman ve bu konuyu görünce tamamen vazgeçtim diyebilirim.

Zaten şu an sahip olduğum araç hasar kayıtsız ve düşününce şöyle bir, eğer hasar kaydı olup konudaki gibi bir durumla karşılaşsaydım dediğimi yapardım.

Yemişim parasını benim psikolojim ve iyi hissetmem hepsinden önce gelir.

Hadi selametle.
  • bu başlık incelemeye mi alındı haber bülteni olmuş yav resmen
  • 8 aya ceset parçasının kokusu mu kalır ?

Bence koku verecek bir durum kalmamıştır, o koku başka bir şeyden geliyordur.
  • Geçen ağar hasarlı araç bitirdik patron sattı alan adam !Rahmet! okudu aldı gitti.ona göre bir değeri var alınır satılır
  • Hocam tüylerim diken diken oldu. Ben olsam o arabaya binemezdim.
  • Satmak çözümmü , sonuçta onuda bir insan evladı alıcak .Durumu anlatarak satmalısın . Ayrıca Ölümlü kaza olan araba baya pert olması lazım , böyle bir araba trafikte nasıl geziyor çok ilginç
  • konu yanlıs yerde dıye kac defa ceza aldım kac kez aylarca gıremedım hatırlamıyorum.adalet duruma gore degısen bır forum cok ıyı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heroizen

hocam ben olsam direk satardim yada yakardim
    Yakmak değilde satardım.
  • ölenlere allah rahmet eylesin.
    uzun süre havalandırılırsa içinde kalanlar kuruyacağı için koku biraz hafifleyecektir.

o koku o arabanın kusuru, etik olarak ya o kokuyu ortadan kaldırıp satman gerek(biraz zor anladığım kadarıyla) ya da kusurunu belirterek satman gerek. ama bu da penceresi kırık gibi bi kusur değil, biri bebek üç insan ölmüş, onların bedeni ve kanı var o arabada, arabayı parfüme boğup satmak etik olmadığı gibi vicdani ve insani değil.

o arabayı o şekilde almayı kabul edecek\isteyecek\pek dert etmeyecek insanlar var, burada da yazmışlar zaten, kendine saygını koruyarak ve dürüst olarak da satabilirsin yani arabayı.
  • Aldigin fiyatın %76'sına ben alabilirim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben inanmadım. Yüzleri gözüküyorsa blurla kaza fotolarını at.

• quote:

Orijinalden alıntı: Whippoorwill

Bu mesaj silindi.
    hhshshshahhahahshshahhaha çıldırıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ByATK

👻 hep fazla “supernatural” dan oluyor bunlar hep
    şöför koltuğunun etrafına enochian çizimleri ile tuz da dökmeli, bir de kaza sebebi belli değilse arabanın içine kutsasl su bulup onunla yıkamalı..buralarda bulunmaz da bu su..zemzemle de yıkanır diye düşünüyorum
  • retrocr kullanıcısına yanıt
    fotoğraf alabilir miyim? merak ettim.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.