Şimdi Ara

Kazandibi hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bb yapıyorum 1 aydır 3 kilo aldım. 53 tüm 56- 57 gidip geliyorum boy .173.50 cm. Her sabah 2 yumurta bol kızarmış ekmek kaşar peynire abanıyorum. Öğlen yine aynı . Akşam pilav yada makarna ve ana yemek . 1 , 1.5 saat dinlenip body e gidiyorum çıkınca eve gelip 1 bardak süt ve 1 paket bisküvi( burçak) yiyorum. Bugün kazandibi gördüm markette(300 gr) bunuda gece en son yemeyi planlıyorum acaba zararlı olurmu. Zor kilo alan birisiyim

Kazandibi hakkında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erc223 -- 24 Kasım 2013; 18:39:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sütlü tatlılar problem olmaz, zaten zor kilo alan biriysen hiç korkma. makarna,pilav neyse tatlı da o. karbonhidrat. sonuçta hepsi şeker oluyor. korkma götür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amroth.

Sütlü tatlılar problem olmaz, zaten zor kilo alan biriysen hiç korkma. makarna,pilav neyse tatlı da o. karbonhidrat. sonuçta hepsi şeker oluyor. korkma götür.

Eyvallah sağol hocam

• insan bi tavuk falan koyar o menüye
  • Götür gitsin, yağlansan ne olacak zor kilo alan biriysen metabolizman zaten fişek gibi demektir, 5-10 haftalık definisyonla zımba gibi olursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: car_26

insan bi tavuk falan koyar o menüye

Yiyemiyorum her şeyi kaldıran bi mide var ama tavuk çok kuru tatsız geliyor hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: erc223

quote:

Orijinalden alıntı: car_26

insan bi tavuk falan koyar o menüye

Yiyemiyorum her şeyi kaldıran bi mide var ama tavuk çok kuru tatsız geliyor hocam

hiç olmazsa 100gram ye. marine yap ve ızgara varsa ızgarada / yoksa tavada sucuk pişirir gibi pişir. mis gibi oluyo

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Jagler Hakkında Bir Soru
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • boyumuz aynı 65 kiloyum ekto_endo'yum ben bile yiyorum ye gitsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhmd0021

quote:

Orijinalden alıntı: AlfredBorden

boyumuz aynı 65 kiloyum ekto_endo'yum ben bile yiyorum ye gitsin

Hocam mezo-endo, ekto-mezo anlarım da ekto-endo nasıl oluyor yahu ? İki vücut tipinin birbiriyle alâkası yok, aradaki de mezo oluyor zaten

yağlanabilen ince kemikli , aynı zamanda kolay yağ yakan çok da kolay kilo alamayan omuzları dar biri olduğum ve minyon olduğum için bu kanıya vardım varsa başka tavsiyen buyur seni dinliyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

boyumuz aynı 65 kiloyum ekto_endo'yum ben bile yiyorum ye gitsin

Hocam mezo-endo, ekto-mezo anlarım da ekto-endo nasıl oluyor yahu ? İki vücut tipinin birbiriyle alâkası yok, aradaki de mezo oluyor zaten

yağlanabilen ince kemikli , aynı zamanda kolay yağ yakan çok da kolay kilo alamayan omuzları dar biri olduğum ve minyon olduğum için bu kanıya vardım varsa başka tavsiyen buyur seni dinliyorum

Dediklerin ektomorfa çıkıyor zaten. Dediklerinden hiçbiri endomorfların özelliği değil ki zaten. Bir yağlanabilen yazmışsın ama o da ektomorflarda görülebilir yani

yağlanabilir de 2000 kaloride yağlanamaz sanırım var mı 2000 kaloride benden başka yağlanabilen ektomorf ? haftada 6 gün spor yaptığı halde ? bir zamanlar adım koca g*t'e çıktığı için endo'yu kattım , eee dar omuz olunca mezo olmam imkansız.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.