Şimdi Ara

kenan kara'nın dört işlem yeteneğinin çok zayıf olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • adam her videosunda böyle örneğin 39 dan 17'yi çıkarmak için saatlerce düşünüyor insanı deli ediyor. Allahını seven şu adama antremanlarla mat 1 göndersin

• Boş yapma max 3 sn düşünüyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sen de bir çizgi çekemeyip soruyu çözemiyosun ama o iş adam icin 3 sn o adam bişey diyor mu sana

• konuya bak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İzleme kardeşim o zaman oda senin Yapamadığın geometri sorusunu yapıyor

• Beğenmiyorsan izlemezsin

• Lan adam o kadar ücretsiz konu anlatımı yapıyor; acil, karekök gibi kaliteli yayınların soru çözümünü yapıyor hâlâ adama laf atıyorsunuz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • forumda kenan karayi da gomen oldu ya artik olsem de gam yemem

• Adam sana ücretsiz bir şekilde geometrinin kralını anlatıyor bulduğun bahanelere bak. Yazık ya..

• Harbiden böyle olmamalı ya , adam gram para istemeden sana bir şey anlatmaya çalışıyor , senin yaptığına bak .

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4EC4C0E38

Harbiden böyle olmamalı ya , adam gram para istemeden sana bir şey anlatmaya çalışıyor , senin yaptığına bak .
    o kadar da masum değil

acil yay. dışnıda bir şey konuşmaz oldu ne desek incelemedim diyor.

ha ama helal olsun her türlü tabii ki kazansın.
  • zamandayolculuketmişadam Z kullanıcısına yanıt
    Ya masum falan anlamam ben hocam , az empati yapabilseniz / sana demiyorum / yani düşünseniz o hocaların yerinde olmayı , adam da aptal değil tabiki .Bir yerlerden para kazanmalı, en büyük hakkı.

• Bir deli taş atmış bin akıllı çıkaramamış hesabı. Adam sırf boş atmak için açmış ismini göstermeye çalışıyor galiba aciz yaratık

• Klasik bir iblis davranışı. Bu tür insanlar iyi olan şeyleri görmek yerine kötüleri yüceltirler ki , kendi seviyesinden üstün olan insanları kendi çukuruna çekip, kendisini yüceltebilmek ister. Asıl üzücü bu varlıktan sosyal çevrede de bulunmasıdır. Yazdıkları aslında bazı insanların ne kadar nankör,değer bilmez ve aşağılık olmuş olduğunu göstermekten başka bir şey değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-4EC4C0E38

Ya masum falan anlamam ben hocam , az empati yapabilseniz / sana demiyorum / yani düşünseniz o hocaların yerinde olmayı , adam da aptal değil tabiki .Bir yerlerden para kazanmalı, en büyük hakkı.
    ben ne dedim kardeşim

"ha ama helal olsun her türlü tabii ki kazansın."

masum değil ifadesini kullamamın sebebi hiçbir şey karşılıksız değil, demekti. sevgi pıtırcığı gibi gezmeyin ortalıkta. toz pembe değil dünya. adam her çıkan acil kitabını illllla alın diyip duruyor. acil iyi olduğu için mi yoksa acil'den para kazandığı için mi? neyse

her şeyi övüp balon gibi şişirip sonra bitiriyorsunuz ben bu forumu anlamadım

bi ara 345'e tapılıyordu şimdi k.k

la ben kenan kara hocayı 2016-2017 döneminden beri takip ederim. eski bi kanalı bile vardı kapattı onu videoları taşıdı. karekök çözümlerini bu adamdan izledim. sizin gibi forumda adını duyup keşfetmedim. kalitesini biz de biliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zamandayolculuketmişadam -- 17 Kasım 2019; 0:45:17 >

• zamandayolculuketmişadam Z kullanıcısına yanıt
    Şey gibi olmuş
    Ben x şarkıcısını ünlenmeden önce de dinliyordum siz kimsiniz
    İlginç bir yaklaşım

• Asıl üzücü olan böyle insanları mesela oyunlarda muteleyebilirken ya da burda engelleyebiliyorken gerçek hayatta katlanmak zorunda kalmamız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Einar Solberg

Şey gibi olmuş
    Ben x şarkıcısını ünlenmeden önce de dinliyordum siz kimsiniz
    İlginç bir yaklaşım
    amaç o değil yazdığım her şeyi boklamaya çalışacaksınız muhtemelen ama ben bu adamın değerini biliyorum demek istedim. iki gün önce keşfedip sıkıldığım bir adam değil veya popülerizm etkisiyle bayıldığım bi adam da değil. amacım onu gözden düşürmek değil ki istesem de yapmam ama siz yapacaksınız maalesef tanrı gibi yukarı çıkara çıkara siz bu adamı bitireceksiniz. izleyin ve görün. çok kaliteli bir insandır ama bazı bakış açıları bana saçma geliyor

düne kadar bu salak yerde 345 için olumsuz bir şey diyeni linç ediyordunuz şimdi k.k için aynı şey yapılıyor beyninizi açıp incelemek lazım gerçekten ilginç varlıklarsınız. bir şeyi tutturdunuz mu tapıyorsunuz birisi eleştirdi mi olumsuz şekilde hemen toplanıp linç ediyorsunuz.

topluca birine ya düşman oluyorsunuz ya tapıyorsunuz. mesela esş'yi hepiniz kullanırsınız ama hk. iyi bir şey yazınca linç ediyorsunuz niye çok pahalı lan olum ne diyim ben size. çok pahalı da napalım, git sen yap daha ucuza.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zamandayolculuketmişadam -- 17 Kasım 2019; 1:3:13 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.