telefonla hiçbirşey yapmadığım halde 2 günde 100 kontorum gitti cep öğrenci hattım var kurtarın beni
senin tek kurtarıcın 4440542
tüm üyeliklerini iptal ettir. hortumculara üye olmuşsundur
Artık öyle bir düzen kurmuşlar ki siteye girip senin numaranı yazsam direk üye oluyosun.Sikayetvar.com kullan orada böyle birçok şikayet var.
aynısı bende de var ama avea
mobixus denen birşeye üye olmuşuz nasıl olduysa neyse hepsini iptal ettirdim haftada 50 kontor alıyorlarmış şimdi bunlar bende kontorumun olmadığı haftalarıda kesmezler inşallah
Geçmiş olsun.
ya benımde 50 kontur gıttı nasıl kapattın dostum bı yardım et ACILLLLL
quote:
Orjinalden alıntı: Fianna
ya benımde 50 kontur gıttı nasıl kapattın dostum bı yardım et ACILLLLL
sana da aynı şeyleri söyliyeceğim. hiç üşenme 4440542 yi hemen ara. üyeliklerini iptal ettir.
Benimde kardeşimin hatta geçen 50 kontör yükledik...Sadece sms paketi aldık ama bugün 50 kontörden kala kala 9 kontör kalmış...Hemen aradım 444 0 542 yi...Ringofon denen bi zamazingoya üyeymiş...Ben üye olmadım dedi kardeşim ama birisi üye yapmış işte...Neyse iptal ettirdikte kurtulduk...Haftalık 20 kontörmüş bununda ücreti...İptal için IPTAL yazıp 3700 e gönderiliyor...
sen üye olmasan bile onlar bazen kendiliğinden üye yapıyorlar seni dikkatli olmak lazım sürekli kontörlerinizi kontrol edin
eet ettırdım rıngafon fln cıktı bndede yaa
Biraz uyanık olmak lazım. Bu gibi yalan dolanla reklam verek hortumculara inanmayın.
bende de aynı sorun vardı...mail attım cevap geldi bişiye üye olmuşunuz İptal yazın ... gönderin iptal olur dediler gönderdim o günden beri kontörlerim gitmiyor....444 0 542 yi arayın ya da mail atın cevap geliyor...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme