Şimdi Ara

Kendimi Amerikalılar Gibi Cahil Hissediyorum Bazı Konularda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ortaokulda adam akıllı matematik, fizik, biyoloji ve kimya göremediğim için lisede bu derslerden çok başarılı olamadım.

Bu açığı kapatmam gerek ama ne ara ne zaman yapacağım oturup ne ara ders çalışacağım bana ecel terleri basıyor.

Bir yandan ingilizce speakingimi geliştirmek için speaking kafelere mi gitsem diyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Üniversite sınavı zekayı ölçer mi, bilmem ama gerizekalıyı belirler

Ayt de yani eski adıyla lys de 0 net yap anlarım,bir şeyler bilmen gerekiyor sonuçta,tyt de fen yapma geometri yapma onu da anlarım çalışmamışsındır ama sınavda 30 tane kendi ana dilinde paragraf veriyorlar ve yine türkçe şıklarla metinden ne anladığını ölçüyorlar,sosyalde 10-15 soru sadece metin anlama,matematikte birkaç soru gündelik alışverişlerinde sana lazım olan matematik bilgisini sorguluyor 18 yaşına gelip bunları yapamayan adamda sorun vardır,tyt de 1 milyona giremeyen 2 yıllığı bile özelde okuyan adamda biraz zeka sorunu vardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kırmızi Şortlee -- 7 Kasım 2024; 19:6:53 >
  • 1 milyonun altındaydım. Ek olarak özelde 1 dönem uzatmamın tek sebebi yine benim inadımdı normalde geçeceğim dersi bilerek vermedim 1 sene uzattım.

Üniversite uzatmanın bu arada zekayla alakası yok.

Aslına bakarsak üniversite okumanın zekayla da alakası yok. En iyi üniversiteden mezun olup hala düşük zekalı olabilirsin.

Madde bağımlısı olmak zaten ap ayrı bir düşük zeka belirtisidir...

• Yanlış kararlar yanlış sonuçlar doğurur biraz ailemle inatlaşmam, birazda kendi eksiklerimi çok geç fark etmemden kaynaklı uzatma durumu. Çok kompleks mevzular. Fakat hata benim hatam.

Babamla inatlaşmayıp mezun olur olmaz işe girseydim daha iyiydi. Şu an evim ve arabamda vardı babamın haklı çıktığını gördüm.

Eksikliğim sınav sistemiyle alakalı. Zaten 2019-2021'den sonra bir daha üniversite sınavına girmedim ne tyt ne ayt ne dgs.

Toplamda 3 kere sınava girdim.

• O zamanlar ergendim, çokta önümü göremiyordum ve hatalı kararlar buraya getirdi.

Bir şekilde düzelecek bunlar.

• 3 kere sınava girdin niye başarısız oldun diye soracaklara cevabım ise, verimli çalışmadım. Eksikleri kapatmak zaman alıyordu, biraz da aile baskısı vardı karantina mahvetti zaten çalışma düzenimi.

• okumak boş iş. okumayan yol aldı. cahil olan mutlu yaşadı ve öldü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 4F3 kullanıcısına yanıt
    Planlarım için eğitimimi yükseltmem gerekiyor.

• speaking kafe neymis?

• cabriolet1981 kullanıcısına yanıt
    Toplanıp ingilicce konuşulan kafeler.

• Ciddi sorunların var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.