Şimdi Ara

Kendimi fiziksel açıdan çok güçsüz hissediyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
5.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ne yapabilirim ki bu histen kurtulmak için?

Yani ne bileyim,biraz tuhaf aslında.Olay karmaşık.

• Hissetmek başka , gerçekten öyle olmak başka.

Body yap diyecektim , imzanı gördüm , dalga mı geçiyosun ?
  • Arkadaş kafa buluyor. Forum hacklenebilir..
  • Yani ne kadar güçlü olursam olayım,hep daha güçlüleri olacak.Ki ben daha yolun çok başındayım.Bu işte güçsüzlük hissi doğuruyor.

Ne kadar iyi olursam olayım hep beni tek başına yıkabilecek adamlar olacak.Bir yerden sonra kendimi savunmamın çok zor olacağını bilmek hoş bir his değil.

Her şekilde her konuda hep daha da iyileri var bu güç ve dövüş konusunda."Ben yaparım,ederim" demek sadece boş bir iddia gibi geliyor 7 milyar insanın içinde.Burası öyle adamlarla dolu zira.

Şu an için kendimi yeterli bulmuyorum tabii,o da var.Yeterli noktaya geldikten sonra belki kendimi daha iyi hissederim ama bu histen tam anlamıyla kurtulmam için bu konularda(Güç,dövüş yeteneği vs.) hep daha iyilerin olacağını kabullenmem gerek.

Bu yukarıda yazdıklarımı gerçekleştirirsem sanırsam bu hissettiklerimden kurtulurum.

Zaten düşünüyorum da;en güçlü olmaya çalışmak,en iyi dövüşçü olmaya çalışmak falan,o kadar da dolu işler değil.Kendini tatminden ve kafadaki düşüncelerin oluşturduğu kendine güvenden(Ki o da göreceli.) başka bir şey değil pek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-062F3AC5F -- 15 Mart 2011; 18:51:56 >

• Sen fazla dövüş filmi izlemişsin.

Hayatında kaç kere adamakıllı kavga edeceksin ki , kafana taktığın şeye bak , "daha iyileri var."

Son satırda dediklerin doğru , bu devirde en iyi dövüşçü olmak filan ne yani ?

Hani bi boks gibi sporla uğraşsan sonra bu yazıyı yazsan neyse.

Eğer ciddi olarak dövüş sporlarıyla uğraşıyorsan ve endişelerin bu yüzdense bu yazımı görmezden gel.
  • Yok hocam,bir ciddiyet yok.Bu tarz işlerle profesyonel olarak ilgilenmedikten sonra bu işlerde "En iyisi" olmaya çalışmanın bir anlamı yok."En güçlü" ya da "En iyi dövüşçü" olmak bu işlerle profesyonel olarak ilgilenenlerin işi.Bu açıdan bakınca güçsüz ya da dövüş konusunda başarılı olmayanların üzülmesi gereken bir durum yok.Önemli olan insanlık.

Şahsen ben profesyonel olarak bu işlerle ilgilenmeye kalksam ne imzamdaki(İmza sonradan değişebilir.) rakamlarla bir yere gelebilirim(Evet,o kadar da iddialı adamlar var.),ne de dövüş konusundaki aslında pek de matah olmayan geçmişimle.

İnsana bazen basit bir güven veriyor ama devamlı tekrarladığım gibi,bu işlerle özel olarak ilgilenmedikçe bunlar o kadar da önemli değil ve de önemli olan asıl şey insanlık.

Ufak bir not:Karşıma dünyanın en güçlü 10 adamı ya da en iyi 10 dövüşçüsü gelsin ama onların eline hiçbir şey verilmesin.Bana da bir adet minigun verilsin.Bakalım sonuç ne olacak?Yani "Güçlüyüm." veya "İyiyim." demek araya belirli şeyleri kattığımız anda pek de bir önem taşımıyor.

Haydi bakalım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-062F3AC5F -- 15 Mart 2011; 23:05:47 >

• Neyse,daha cevap gelmeyecek sanırsam.İyi günler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hacı takılma bu işlere. normal insan en fazla 2 defa kavga eder hayatında. 2 sinde de dayak yesen ne olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: celalcaner2
    hacı takılma bu işlere. normal insan en fazla 2 defa kavga eder hayatında. 2 sinde de dayak yesen ne olacak.

O biraz şanssızlık olurdu ama genel olarak haklısınız hocam.

Sağ olun,yorumunu eksik etmeyen arkadaşlar.
  • sana bi rus lazım gardas
  • E,sizler de sağ olun o zaman.
  • fakir seni
  • 21.yy dayız yıl olmış 2011 hala gavgada beni tekte alcak vs cümleler kuruluyo.. Ayıp. Aklına güvenmeyen adam gider kaslarını şişirir.
  • kafan bulanmış olur böyle şeyler düzelirsin bi kaç güne
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leetcake
    21.yy dayız yıl olmış 2011 hala gavgada beni tekte alcak vs cümleler kuruluyo.. Ayıp. Aklına güvenmeyen adam gider kaslarını şişirir.

E,biraz aşamadığımı kabul ediyorum bazı şeyleri.Bunları aştıktan sonra hayat daha güzel olmaya başlayacaktır.Aşamadığım başka şeyler de var ama onları da düşünce olarak kafamda yerine koydum.Bu düşünceleri tam anlamıyla yerine oturttuğum ve bünyeme yerleştirdiğim vakit belirli sorunlarımdan tamamiyle kurtulacağımı biliyorum.O düşüncelerin en iyi özeti de şu anki imzamda.

Haydi bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-062F3AC5F -- 15 Mart 2011; 23:12:51 >
  • Ne kadar güçlü olacaksın ki ? Tek bir mermilik işi var dev gibi adamların. Önemli olan sevdiğin insanlara zarar vermeye çalışacak çapulculara kafa tutabilecek yüreğin olması. Bu yüreği kullanınca seni galip yapacak aklının olması. Ve en önemlisi pes etmeyecek olman. Çok aşırı ciddi bir durum da zaten işe kas gücü girmez artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sharingan Effect
    Ne kadar güçlü olacaksın ki ? Tek bir mermilik işi var dev gibi adamların. Önemli olan sevdiğin insanlara zarar vermeye çalışacak çapulculara kafa tutabilecek yüreğin olması. Bu yüreği kullanınca seni galip yapacak aklının olması. Ve en önemlisi pes etmeyecek olman. Çok aşırı ciddi bir durum da zaten işe kas gücü girmez artık.

Mükemmel bir cevap.Alabileceğim her şeyi aldım.Bu konu için bu cevap,bana tam anlamıyla yeter.

İyi günler.Saygılar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.