Şimdi Ara

Karın gurultusu yüzünden sınava gidememek ve sosyal hayatın bitmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
20
Cevap
2
Favori
5.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 6 senedir bu sıkıntıyı yasiyorum. Sessiz ortamlardan kosarak uzaklasiyorum. Hep çözmeyi denedim ve çözmeyi de basardim aslında. Bir sey yemeyince mide ve bağırsak gurultusu olmuyor. Ama bir sey yemeden yasayamaz insan.

Ben de sadece sinav haftalarında günde 1 ya da 2 kez sadece cok hafif seyler yiyerek idare ediyordum. Bu sinav haftasini da idare ettim son sinava geldik. 1 saat sonra sinav var. Dün sadece makarna yedim. Ama bağırsaklarım sanki içinde savas varmış gibi gurulduyor. Bu halde sinava falan gidip cozemem zaten.

Artık çözmeye falan calismiyorum bu sorunu çünkü ayni sorunun babamda da oldugunu farkettim. Ondan bana geçmiş yani. Çözülebilecek bir sey oldugunu sanmıyorum.

Bunun yüzünden sosyal hayatım YOK. Ne alakasi var demeyin cok alakali. Sosyal hayati bitiriyor bu.

Derslere sinavlara giremedigim için arkadaslarim ogretmenlerim arasında hep sorumsuz tembel hayatı bosvermis birisi olarak goruldum. Bunlari yuzume soylediler. Sen ne kadar gamsiz adamsin dediler. Aslinda bendeki gam hicbirisinde yok. Ama cikipta karnim gurulduyor lan utaniyorum hepinizden daha cok endisem var hayat hakkinda aslinda diyemedim buna da utandim.

Oh be icimi döktüm

Not: 2 sene ust uste ygs ye girdim. Ilk sene tesadüfen rahat bir sinav gecirdim ve 36k oldum. İkinci sene bu bas belasi yine ortaya çıktı ve sınavda resmen konsantre olamadim cozemedim 70 küsür binlere düştüm

Iste insan hayatini bu kadar etkiliyor bu. Bunun yüzünden dershaneye ozel derse falan da gidememistim yani düşünün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serenade. -- 23 Ocak 2017; 12:51:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Boşver hocam patlat bi kuru fasulye

• kardeş benim karımla senin ne alakan var lan
  • Doktora git olayı anlat(dahiliye), psikolojik biraz bu çok da zor değil çözümü

• Ben de cok yasiyorum bu durumu gercekten sıkınti yaratan bir durum

Ama kafaya takmamak lazim ne yazikki.

Beslenmene dikkat ederek azaltabilirsin durumu

Ama stress yapip kafaya takma kesinlikle

• Aynı ben. Sınavın ortasında geliyor, ses çıkmasın diye 1001 pozisyona giriyorsun gitmiyor. 20 saniye sonra yeniden geliyor. Sınavın içine ediyor en kibar tabirle. İşin saçma tarafı doktora gidip söylediğimde de bana psikolojik olduğunu söylüyor
    Ben de ise sizin tam tersine, aç olunca daha çok oluyor. Ama karnımı doyurunca da pek bir şey değişmediğini fark ettim bu sene. Ulan her sınavda mı aynı şeyle uğraşılır ya yemin ediyorum kanser oluyor insan. Yok mu hiç adam akıllı bi çözümü bunun ?

Zaten başıma ne rahatsızlık geldiyse çözümü olmayan şeyler anasını satayım , bunu da şimdi fark ettim. Niye insan gibi yaşayamıyorum lan ben , niye düzgün sorunlarla karşılaşmıyorum ben de bıktım artık

• quote:

Orijinalden alıntı: CA18DET

kardeş benim karımla senin ne alakan var lan

krdşm gözlerimi geri verir misin?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Buyugunu yaptiktan sonra da mi gecmiyor

• Ulen iki saatir başlığı anlamaya çalışıyordum. Kar sandım . Kara bastığındaki ses sandım

• quote:

Orijinalden alıntı: CBGB omfug

Buyugunu yaptiktan sonra da mi gecmiyor

Azalıyor tabi bağırsak gurultusu sonucta. Bağırsak bosken daha az oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Serenade.

quote:

Ee tamam iste sorun nerde o zaman

• Olm bu kadar kasmayin la her insanda olabilecek bi olay. Gecen benimde karnim guruldadi yanimda kiz arkadasim vardi gecistirmek icin olayi espriye doktum biseyler anlatmaya calisiyor galiba falan dedim güldük geçtik.

• dahiliye mahiliye değil. Bu sindirim sistemi sıkıntı, en yakında zamanda gastro'ya git. Sıkıntını söyle, safra kesesi iltihabı olabilir, veya doğuştan midende bazı farklılıklar olabilir. Endoskopi isteyecektir doktorun. Onun midene güzelce bakarlar, safra kesesi sıkıntısı vs olursa 1 kutu ilaçla bütün bu sıkıntılarından kurtulabilirsin. Sosyal hayatını, günlük hayatını bu kadar etkileyecek birşey ise normal gitmeyen birşeyler olabilir sindirim sisteminde. 4-5 sene sonra evlenmeyi düşündüğün kızla evde sessiz romantik bir yemek yiyemicekmisin sen?
  • Hoş geldiniz arkadaşlar fiziksel sorun yoksa yemek yedikten sonra 2 saat yürüyüş yapın.

Fiziksel sorun varsa oturduğunuz yerden hareketli olmaya çalışın.

Bazı insanlar çok fazla oksijen alıyor birde yağlı yiyecekler asitli içecekler içtikleri zaman mide gurultusu yapabiliyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Serenade.

quote:

Ee tamam iste sorun nerde o zaman

Sorun surada. Herkes hayvan gibi yemek yer pizzalar lahmacunlar tatlılar tikinirlar sinavdan önce ama en fazla saatte bir kere mide bagirsaklarindan calisma sesi gelir i da duyulmaz.

Ben en hafif yediğim seyde bile asiri ses sorunu yasiyorum. Bagirsaklar tamamen bosken yani tuvaletten hemen sonra rahatlama olur ama Bagirsaklar hep bos kalmaz ki. Sinava bos bagirakla girmiyor kimse yani

• quote:

Orijinalden alıntı: elonardo

Olm bu kadar kasmayin la her insanda olabilecek bi olay. Gecen benimde karnim guruldadi yanimda kiz arkadasim vardi gecistirmek icin olayi espriye doktum biseyler anlatmaya calisiyor galiba falan dedim güldük geçtik.

Bir kere guruldar espriyle gecistirirsin. 2 kere 3 kere olur tamam. Ama dakikada 2 3 kere guruldarsa kiz senden sogur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serenade. -- 23 Ocak 2017; 13:2:57 >
  • Geçen sınava oldu osursam daha az ses çıkardı herhalde

• Kilodandır bende eskisen öyleydim kilo ver

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • takılma kimden çıktığı anlaşılmaz o ortamda .....ayrıca kilo çok etken değil zayıflarda da oluyor sınava girmeden önce kepekli bisküvi ye artı kıyafetin bol olsun .....karın kısmını da sıcak tut .....
  • quote:

Orijinalden alıntı: InsignAce

quote:

Orijinalden alıntı: CA18DET

kardeş benim karımla senin ne alakan var lan

krdşm gözlerimi geri verir misin?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.