Şimdi Ara

Kesinleşti: Apple, Türkiye'deki ilk mağazasını açıyor (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.835
Cevap
32
Favori
83.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konu üste çıkınca yeni bişey mi var diye bakıyoruz,aynı şeyler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oley satış elamanı olarak alındım az önce jops aradı 5dolar maaş ile :)))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple, samsung ya da bir baskasi... Apple a somurucu demisler, sanki zorunlu gida maddesi satiyorlar, ekmek, su gibi muhtaciz ya degil mi? Adamlar kimseye zorla bir sey satmiyor bazi kas kafalilar hala anlamiyor, kimse kimseye parasiyla ne yapacagini soylemesin artik, isteyen 4000 tl verir iphone 5s alir istemeyen almaz, adamlar silah zoruyla satiyor sanki, sacmalamanin siniri yok, illa sacma sapan elestiri getirecek, pazarlama uzmani pasam. Bu laflarimi ustune kim almak istiyorsa alsin lafim ortayadir.

• Tepedeki reyizlerden fiyat geldi ne kadar doru bilemem TR Apple Store için iphone 5s 16 gb için 2599 TL diyorlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihan -- 1 Ekim 2013; 1:03:26 >
  • artık açılsın da gidelim görelim alalım telefonlarımızı ya seni bekliyoruz APPLE & TIM COOK :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rock_Rage

Arkadaslar biraz kesin konusmuslar

Apple Turkiye suan acik ve aktif olarak calismaktadir.Temmuz ayindan itibaren urunleri Apple turkiye ithal etmektekdir.Index ve bilkom dagiticidir.Ben alis fiyatlarini bildigim icin nekadar yukseldiginide biliyorum.Cok buyuk bir fantezi olmaz ise ben fiyatlarin normalden dusuk olacagini dusunmuyorum.Dunyanin bir cok yerinde bu sekilde cunku turkiye ye bir ayricalik yapacaklarini sanmiyorum.Apple cok daha fazla kar edebilecekken neden az kar etsin.Zaten herkes gidip alacak.

SAYGILARLA

Doğru söze ne denir
  • Fiyat konusunda neyi tartışıyorsunuz anlamadım.
    Avrupanın herhangi bir ülkesindeki vergisiz fiyatı (vergileri çıkarınca avrupadaki fiyatların eşitlendiğini göreceksiniz) alın. Üzerine güzel ülkemin tüm vergilerini ekleyin. Karşınıza çıkacak fiyat, Türkiye fiyatı olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stokesmg

Fiyat konusunda neyi tartışıyorsunuz anlamadım.
    Avrupanın herhangi bir ülkesindeki vergisiz fiyatı (vergileri çıkarınca avrupadaki fiyatların eşitlendiğini göreceksiniz) alın. Üzerine güzel ülkemin tüm vergilerini ekleyin. Karşınıza çıkacak fiyat, Türkiye fiyatı olacaktır.

Dostum bin kere yazdimda insanlar anlamak istemiyor. Ha bu arada kucuk bir hata var yazdiginda o avrupadaki fiyatlar da vergili halleri

• Benim fiyat tahminlerim şöyle:
    5s 16gb: 1999 tl
    5s 32gb: 2249 tl
    5s 64gb: 2499 tl
  • Herkes tahminde bulunmuş bende bulunayım.
    5c 16gb=1899 Tl
    5S 16GB=2199 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: ockforever

Benim fiyat tahminlerim şöyle:
    5s 32gb: 2249 tl
    5s 64gb: 2499 tl

rüyanda görürsün TR'de vergilerle + kazanç farkı ile 2799TL başlangıç olur...
  • arkadaşlar babam 7 ekimde stutgarta gidecek sizce bulabilir mi simfree iphone 5s gol/silver/black
  • avrupa - 699 euro
    amerika - 649 dolar
    türkiye - 699 lira
  • Benim fiyat tahminlerim şöyle:
    5c 16gb=1699 Tl
    5s 32gb: 2399 tl
    5s 64gb: 2699 tl
    :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihan

Tepedeki reyizlerden fiyat geldi ne kadar doru bilemem TR Apple Store için iphone 5s 16 gb için 2599 TL diyorlar..

• yurt dışından bile en ucuz 1450 falan olur.. bu arada arkadaşlar babam 7 ekimde stutgarta gidecek sizce bulabilir mi simfree iphone 5s gol/silver/black
  • kesin bilgidir.

5C 16GB=2199 TL
    5S 16GB=2499 TL
  • o zaman GOLD 100TL ucuza satıyor koşun kapın 1 adet leğen plastiği Fifi C modelinden alın...
  • Çok ucuzmuş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • log dergisini twitter da takip ediyorum da ordaki bilgiye göre bu apple mağazasının inşaatının yavaş ilerlediğini yazmıştı beklentileri düşük tutmakta yarar var diye düşünüyorum yakın zamanda açılmayabilir.
  • 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.