Şimdi Ara

Ketojenik diyeti ve Kafein

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ketojen diyeti uyguluyorum.Spordan once kahve iciyordum fakat internette kafein`in ketosis durumdan cikarttigina dair yazilar okudum.Ne derece doğrudur bilgili kişiler yazarsa memnun olurum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ketosiste insülin direncin azalır ve hücrelerinin glükozu emmesi zorlaşır. kafeinin insülin direncini arttırdığı söylenir ama kanıtlanmış değil öyle bile olsa kardiyonun kafeinle her türlü daha verimli geçeceğini düşünüyorum, alabilirsin sıkıntı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Romen Diyojen

ketosiste insülin direncin azalır ve hücrelerinin glükozu emmesi zorlaşır. kafeinin insülin direncini arttırdığı söylenir ama kanıtlanmış değil öyle bile olsa kardiyonun kafeinle her türlü daha verimli geçeceğini düşünüyorum, alabilirsin sıkıntı yok.

Peki sizce ne kadar almaliyim?Mesela bugun 6 gram kadar nescafe gold ictim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pm attım cevaplarsan sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: L'enfer

pm attım cevaplarsan sevinirim

cevaplandı
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkrbslmsl

quote:

Orijinalden alıntı: Romen Diyojen

ketosiste insülin direncin azalır ve hücrelerinin glükozu emmesi zorlaşır. kafeinin insülin direncini arttırdığı söylenir ama kanıtlanmış değil öyle bile olsa kardiyonun kafeinle her türlü daha verimli geçeceğini düşünüyorum, alabilirsin sıkıntı yok.

Peki sizce ne kadar almaliyim?Mesela bugun 6 gram kadar nescafe gold ictim.

sabah uyanır uyanmaz 3 çay kaşığı nescafe gold içerim ben sonra kardiyo, kardiyodan 30 dk sonra kahvaltı. bol su iç. idmandan bi saat önce 1.5 ölçek komplex whey + 2-3 tatlı kaşığı fıstık ezmesi yiyebilirsin. öğle ve akşam yemeklerinde etin yanında mutlaka bol zeytinyağlı salata ye. sabah tereyağlı hindi salamlı 4 yumurtalı(sarıları dahil) omlet ye. kabızlık başlarsa az yağ alıyosun demektir. karanlık görme ve aptallık yaptı bende ketojenik diyet normal yan etkileridir bunlar. kaç hafta yapıcaksın ağırlık+beslenme+kardiyo programını pm atsana

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.