Şimdi Ara

Kia ceed 2011 motion hakkinda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar. Arkadaslarin tavsiyesi ile bir tane kia ceed motion modeli buldum ve yarin nasipse alacagim. 2011 model tam otomatik aracta kaza boya degisen va yok. 80 bin km de ve tum bakimlar yetkili sevriste yapilmis. Arac ile birlikte sadece bir kis kullanilmis kis lastiklerinide hediye olarak aliyorum. Aracabanin icinde sigara dahi icilmemis ve tertemiz gercekten. 41.5 bin liraya anlastik. Sizce fiyat olarak nasil? Ve araci bilen kullanan arkadaslar var ise bu arac ile ilgili yorum alabilir miyim? Yani sikintili bir aracmidir. Ve otomatik sanzuman in sorunlu oldugunu duymustum ve bu ilk otomatik deneyimim. Sizce sorun yasamamak icin nasil bir yol izlemeliyim :) saygilar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: suleymanbegic

Merhaba arkadaslar. Arkadaslarin tavsiyesi ile bir tane kia ceed motion modeli buldum ve yarin nasipse alacagim. 2011 model tam otomatik aracta kaza boya degisen va yok. 80 bin km de ve tum bakimlar yetkili sevriste yapilmis. Arac ile birlikte sadece bir kis kullanilmis kis lastiklerinide hediye olarak aliyorum. Aracabanin icinde sigara dahi icilmemis ve tertemiz gercekten. 41.5 bin liraya anlastik. Sizce fiyat olarak nasil? Ve araci bilen kullanan arkadaslar var ise bu arac ile ilgili yorum alabilir miyim? Yani sikintili bir aracmidir. Ve otomatik sanzuman in sorunlu oldugunu duymustum ve bu ilk otomatik deneyimim. Sizce sorun yasamamak icin nasil bir yol izlemeliyim :) saygilar

Buna ek olarak araba 2013 tarihinde 40 bin km de sanzuman hatasi verdigi icinde 40 km de sanzumanda servis tarafindan garantili sekilde degistirilmis.

• Hocam çok yakın arkadaşımın arabasıydı. Her allahın günü binerdim. Araş bence segmentinin (O fiyat aralığının) en iyi aracı diyebilirim. i30'dan daha hoş, daha güzel bir araç. Hiç bir eksiğini görmedim aracın. Biraz zor duruyor gibiydi ama o arkadaşın hızından kaynaklı diye düşünüyorum ben. Onun dışında köklediğinizde bile 8-9 Litreyi geçmiyordu tüketim. İç dizaynı da çok güzel ama ben almışken premium alın derim.
  • Hocam bu soruyu Markanın forumlarına sorun size daha iyi bilgi verirler.

Fiyat olarak çok güzel eğer düşünüyorsanız kaçırmayın. Birde mercekli farı varmış Xenon ne güzel olur
  • Aldim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suleymanbegic -- 24 Ağustos 2015; 15:49:54 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.