Şimdi Ara

kia cerato 2011 hakında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.918
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bu araç hakkında bilgisi olan var mı?

donanımı fiyatına göre nasıldır?

örnek link olarak http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-kia-otv-ye-aldanip-10-bin-tl-zarara-girmeyin-2011-mod-sifir-ayarinda-77739042/detay

yol tutuş .kalite. yakıt. donanım.

değerlendirirseniz sevinirim.

• up
  • quote:

Orijinalden alıntı: erwinserbest

lancer
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-sahibim-beni-satiyor-93039130/detay

arkadaşım başka bir model tavsiye istediğim hakkında bir bilgi var mı yukarıda?
  • tabiki yok nacizane önerimdi kusura bakma
  • quote:

Orijinalden alıntı: erwinserbest

tabiki yok nacizane önerimdi kusura bakma

yok önemli değilde. lancer hakkımda bilgim var öğrenmek istediğim yukarıda araçtı.

yinede yazdığın için sağ ol.
  • Yorumları okumadan çok yorum yapılıyor. Aynısının bir benzeri konuyu bende açtım herkes bilgili ki yok onu alma bunu al arkadaş ben karar vermişim bunu alacağım yok o sana gelmez bunu al. Yapacak bir şey yok yani her kafadan ses çıkabiliyor. İlan tarihi 11 Mart olarak gözüküyor. Kia kendini geliştiriyor ve kimlik değiştiriyor aynı Hyundai gibi. Zaten öğrendiğim bilgiye göre bazı modelleri aynı yerden çıkıyormuş mekanik olarak. Farkı dış tasarımı oluyormuş çoğu model. Bence gayet şık bir araç fiyat olarak da uygun fakat kullanmadım sadece üstdeki bilgiye sahibim. Umarım aradığınız aracı bulursunuz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hyundai Elantra 2012 Yardım.
    13 yıl önce açıldı
    2011 toyota yaris hakkında bilgi
    15 yıl önce açıldı
    Toyota Corolla 2005 hb incelemesi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkprlk35

Yorumları okumadan çok yorum yapılıyor. Aynısının bir benzeri konuyu bende açtım herkes bilgili ki yok onu alma bunu al arkadaş ben karar vermişim bunu alacağım yok o sana gelmez bunu al. Yapacak bir şey yok yani her kafadan ses çıkabiliyor. İlan tarihi 11 Mart olarak gözüküyor. Kia kendini geliştiriyor ve kimlik değiştiriyor aynı Hyundai gibi. Zaten öğrendiğim bilgiye göre bazı modelleri aynı yerden çıkıyormuş mekanik olarak. Farkı dış tasarımı oluyormuş çoğu model. Bence gayet şık bir araç fiyat olarak da uygun fakat kullanmadım sadece üstdeki bilgiye sahibim. Umarım aradığınız aracı bulursunuz.

haklısınız direkt yoruma dalıyorlar

ilandaki aracı örnek olarak verdim zaten. daha ilanları detaylı incelemedim.

şimdilik araç hakkında bilgi edinmek istiyorum ama pek bilgi sahibi insan da yok gibi.

• sanırım pek bilgisi olan kimse yok
  • Hocam 2 aydır araç arıyorum.Kesinlikle alınası bir araç.Daha önceden Kia sahibi olmuştum servisin ilgisi ve fiyatları çok iyi.Araçta güvenlik tam.(Cool ve Core hariç).Bu kadar donanımlı gıcır gıcır yüksek model bir C sınıfını bu fiyata başka markadan almak zor.Eğer biraz daha param olsaydı kesinlikle alırdım.Motoru LPG ile tam uyumlu hatta fabrika çıkışlı LPGli olanlarıda varmış.
    Kia bence iyi marka.Önyargılardan dolayı insanlarda pek iyi bir imajı yok ama eğer olsaydı Kiada Ceratoyu 50-60bine satardı muhtemelen.Bence buda bir avantaj.Ben aracı bilmiyorum ama görünen köy pekte klavuz istemez.Kronik bir sorununu duymadık.Servis fiyatları uygun.LPG ilede kullan alsana şehiriçi 20 kuruş yakıt tüketimi.C sınıfı araç alacak olsam ne eski model araçlarla ilgilenirim nede 40-50 bin lira markaya para verip belki bundan daha az donanımlı araç alırım bütçem ne olursa olsun.
    Kendime Honda Jazz alıyorum kesinlikle Cerato içimde kaldı.Ah ah!

• quote:

Orijinalden alıntı: arjen553

Hocam 2 aydır araç arıyorum.Kesinlikle alınası bir araç.Daha önceden Kia sahibi olmuştum servisin ilgisi ve fiyatları çok iyi.Araçta güvenlik tam.(Cool ve Core hariç).Bu kadar donanımlı gıcır gıcır yüksek model bir C sınıfını bu fiyata başka markadan almak zor.Eğer biraz daha param olsaydı kesinlikle alırdım.Motoru LPG ile tam uyumlu hatta fabrika çıkışlı LPGli olanlarıda varmış.
    Kia bence iyi marka.Önyargılardan dolayı insanlarda pek iyi bir imajı yok ama eğer olsaydı Kiada Ceratoyu 50-60bine satardı muhtemelen.Bence buda bir avantaj.Ben aracı bilmiyorum ama görünen köy pekte klavuz istemez.Kronik bir sorununu duymadık.Servis fiyatları uygun.LPG ilede kullan alsana şehiriçi 20 kuruş yakıt tüketimi.C sınıfı araç alacak olsam ne eski model araçlarla ilgilenirim nede 40-50 bin lira markaya para verip belki bundan daha az donanımlı araç alırım bütçem ne olursa olsun.
    Kendime Honda Jazz alıyorum kesinlikle Cerato içimde kaldı.Ah ah!

haklısınız kia zaten kaliteli bir firma. bence hyundaiden daha iyiydi.

bencede fiyatı çok uygun donanıma göre.

kullananlardan yoltutuş ve rüzgar sesi ve konfor yorumları da alsaydım iyi olurdu.

yine de cvp için tşkler

• up
  • direksiyon tek kelimeyle iğrenç.
    konsol tasarımı da pek kaliteli değil.
    onun dışında aracın güzel ve kendine baktıran bir tasarımı var.
    2. elde satışı biraz nazlı onu göz artı ederseniz gayette alınabilir.
  • Ses yalıtımının biraz zayıf olması dışında pek kötü tarafı olmayan nerdeyse hiç arıza yapmayan bir alet.
    Tasarım ve dizayn olarak biraz eski yakında yeni kasa çıkacak.
  • Yol tutuşu konusunda aracı sınırlarda kullanmadım ama hızlı girdiğim bazı yoncalarda falan da hemen salma eğilimi falan göstermedi araç.

Sanıyorum fena bir yol tutuşu yok, bu konuçok önemli ise lastik ile de halledebilirsiniz muhtemelen.

Kaliteye gelirsek, pek kalite vaad eden bir araç değil. Araçta, o bildik yumuşak, kalite hissi veren plastiğin kullanıldığı bir yer yok diyebilirim.

Yakıt konusunda sanıyorum sınıf ortalamalarından daha kötü değil hatta bikaç tık daha iyi bile olabilir. Şöyleki: yaklaşık 35lt lpg ile şehir içi şehir

dışı karışık yaptığı yol 400 km normal bir kullanım ile. Bir kere deneme amaçlı tamamiyle yakıt ekonomisi kasmıştım, şu ayağının altında yumurta

varmış misali, araç aynı yakıt ile 453 km çıkarabilmişti.

Donanımı da kendiin donanım tablosu bulup net olarak görebilirsin lakin aman aman değil eksiklikleri var şuanki piyasada olan teknolojileri düşününce

• 17 jant olduğu için süspansiyon sert. Arkada oturanlar baya rahatsız oluyor. Kiaclubtr den daha fazla bilgi aabilirsiniz. Concept donanım olarak güzel motor iyi. Ben kırmızı dikişli direksiyonunu baya beğenmiştim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: unicorn_10

Yol tutuşu konusunda aracı sınırlarda kullanmadım ama hızlı girdiğim bazı yoncalarda falan da hemen salma eğilimi falan göstermedi araç.

Sanıyorum fena bir yol tutuşu yok, bu konuçok önemli ise lastik ile de halledebilirsiniz muhtemelen.

Kaliteye gelirsek, pek kalite vaad eden bir araç değil. Araçta, o bildik yumuşak, kalite hissi veren plastiğin kullanıldığı bir yer yok diyebilirim.

Yakıt konusunda sanıyorum sınıf ortalamalarından daha kötü değil hatta bikaç tık daha iyi bile olabilir. Şöyleki: yaklaşık 35lt lpg ile şehir içi şehir

dışı karışık yaptığı yol 400 km normal bir kullanım ile. Bir kere deneme amaçlı tamamiyle yakıt ekonomisi kasmıştım, şu ayağının altında yumurta

varmış misali, araç aynı yakıt ile 453 km çıkarabilmişti.

Donanımı da kendiin donanım tablosu bulup net olarak görebilirsin lakin aman aman değil eksiklikleri var şuanki piyasada olan teknolojileri düşününce

donanımına baktım sitesinden.

sizin keşke şunlarda olsun dediğiniz veya şu araçlar bunlar var ceratoda olması lazımdı dediğiniz neler var. örnek verebilir misiniz?

• Şimdi şu dönemdeki C segmentindeki araçların en üst donanım seviyesini düşündüğümüzde bu aracın consept paketinde beklediklerim:
    -Eller serbest araç giriş ve çalıştırma sistemi
    -Eve kadar aydınlatma sistemi
    -Çift bölgeli tam otomatik klima ve arka koltuklar için hava kanalı
    -Geri görüş kamerası ve park asistanı
    -Sürüşe Duyarlı bi-xenon farlar
    -Panoramik sunroof
    -Elektrikli sürücü koltuğu ve yükseklik ayarlı yolcu koltuğu
    -Yükseklik ve derinlik ayarlı direksiyon
    -Soğutmalı ve aydınlatmalı toprpido gözü
    -Sürücü için diz Hava yastığı

ancak keşke olsun diyeceklerim için bu liste biraz uzun sanırım. Yani aracın en üst donanım paketi bile rakiplerinin biraz gerisinde gibi.

Lakin 2010 yılında, Tr ye ilk geldiği zamanlarda tam bir F/p aracıydı diyebilirim. Consept donanım 35-36 bin TL ye alınabiliyordu, o yüzden aracın bütününü

düşündüğümüzde parasına göre donanımıyla alınası bir araç diyebiliriz. Yaklaşık bir yıl sonra donanımda ufak güncellemelere gidildi ki bahsettiğiniz araç da

bunun içine giriyor.

• quote:

Şimdi şu dönemdeki C segmentindeki araçların en üst donanım seviyesini düşündüğümüzde bu aracın consept paketinde beklediklerim:
    -Panoramik sunroof

ancak keşke olsun diyeceklerim için bu liste biraz uzun sanırım. Yani aracın en üst donanım paketi bile rakiplerinin biraz gerisinde gibi.

Lakin 2010 yılında, Tr ye ilk geldiği zamanlarda tam bir F/p aracıydı diyebilirim. Consept donanım 35-36 bin TL ye alınabiliyordu, o yüzden aracın bütününü

düşündüğümüzde parasına göre donanımıyla alınası bir araç diyebiliriz. Yaklaşık bir yıl sonra donanımda ufak güncellemelere gidildi ki bahsettiğiniz araç da

bunun içine giriyor.

hocam bunları yazınca birden gözüm korktu.

ama 2.elde 30.000 binde ve 1 yaşındaki bu araçlardaki donanımlarda çokta yetersiz kalmıyor sanırım.

ve siz 30.000 tl ye 1 yaşında başka bir araç dşünürmüydünüz?

• quote:

Orijinalden alıntı: fortune1905

quote:

Şimdi şu dönemdeki C segmentindeki araçların en üst donanım seviyesini düşündüğümüzde bu aracın consept paketinde beklediklerim:
    -Panoramik sunroof

bunun içine giriyor.

hocam bunları yazınca birden gözüm korktu.

ama 2.elde 30.000 binde ve 1 yaşındaki bu araçlardaki donanımlarda çokta yetersiz kalmıyor sanırım.

ve siz 30.000 tl ye 1 yaşında başka bir araç dşünürmüydünüz?

Yok hocam korkmasın, ben donanımda geri kalmışlığından bahsettim sadece, onlar olmazsa olmaz şeyler değil sonuçta. Zaten o saydığım

donanımlar olsa, söylediğiniz gibi, araç 30 000 TL olmaz. f/p konusunda fena bir araç değil tabii 30 000 TL civarında concept donanımlı, 6 viteslilerden,

yani bir yaşında olan, 10 000 km civarında temizinden bir cerato bulursanız almamak mantıksız olur

Ancak f/p konusunda iyi olan bir başka araç olarak yine 2011 model Cruze LT Plus lara, şu gövdesi hafifleştirilip 124 bg lik olan, bakmanızı tavsiye

edebilirim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.