Şimdi Ara

KİA CERATOMU YOKSA FORT FACUSMU?ARASINDA KALDIM.YARIDIMCI OLURSANZ SEVİNİRİM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
0
Favori
13.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • KİA VE FORD ARASINDA TEREDDÜTTE KALDIM.SİZLERİNDE FİKRİNİ ALMAK İSTERİM

• sen zaten seçimini yapmışsın bu soru biraz garip kaçmış cerato semih...

-Bu karşılaştırmayı 3 kere yaptılar bence o başlıkları arayıp bulabilirsin...
  • yahu şaka mı bu beaaa!!!!!!
    CERATO kim ???????????
    SEN BANA ÖNCE BUNU SOLE BEN CEVABIMI SONRA SANA SÖYLERİM!!!!!
  • Anlamadığım olay şu cerato kimmiş diye yorum yapılırken foçus un pek de matah sayılması.
    Bi arkadaş aldı cerato dizel 110 bg 26 milyara,inanılmaz bi motor ve rahat sürüş.Baz versiyon olduğundan abs yoktu.Şimdi aynı fonksiyonda arabayı fort foçus alsa çok daha fazla(7-8 milyar) para verecek ve iç görünüm olarak hiçbir fark olmayan(her 2 si de öyle ahım şahım değil) araçla kazık yiyecekti.
    Haaa foçus un tek avantajı 2. elde 2 milyar daha avantajlı olur ceratodan.Ama adam 5 sene kullanacaksa aracı umurunda bile olmaz 2.eli.Önemli olan satın alanın içine sinmesi.güle güle kullan ceratoyu.
  • YAW ETİT BAK ŞİMDİ BURAYA....
    1)öncelikle arabanın adı FORD FOCUS (FOÇUS DEĞİL) ŞU BİİİİRRRRRRRR!!

2) İKİNCİSİ CERATO NUN MOTORU İİ OLABİLİR KALDIKİ FOCUS TA Kİ MOTORUN SESSİZLİĞİNİ VE YAKIT TÜKETİMİNİ HİÇ BİR ZAMAN YAKALAYAMAZ . KALDIKİ CERATO YAKLAŞIK 150 KG DAHA HAFİF.

3) BİR DİĞER KONU İÇ MEKAN; SEN YA DAHA ÖNCE BU İKİ ARABAYADA BİNMEDİN YADA Bİ TARAFINDAN UYDURUYORSUN.FOCUSUN ÖN KONSOLDA KULLANILAN PLASTİĞİN KALİTESİ CERATONUN HİÇ BİR YERİNDE YOK . KALDIKİ BİZ FOCUSÇULAR OLARAK ELEŞTİRDİĞİMİZ KAPI KOLLARININ VE TORPİTODA KULLANILAN SERT PLASTİK CERATONUN HER YERİNDE VAR.

4)BAGAJ HACMİNDE İSE FOCUSUN EZİCİ BİR ÜSTÜNLÜĞÜ VAR.526 LT LİK SEDAN VE 385 LT LİK HB VERSİYONU . CERATO NUN İSE 345 LT LİK HACMİ SOLDA 00000000 KALIR.

5)ZATEN FOCUS OLE HERKESİN KULLANACAĞI BİR ARABA DEĞİL ÖZELLİKLE SENİN VE TOPİCİ AÇAN ARKADAŞIN.çÜNKÜ CERATO İLE FOCUS KARŞILAŞAMAZLAR BİLE . SOKAKTAN 100 ADAM SEÇ HATTA CERATOYA BİNENLERE SEÇ SOR 95 İ FOCUS DEMEZSE....

6)AYRICA FOCUS İLE CERATO ARASINDA KALAN ARKADAŞA DA İKİ ÇİFT LAFIM VAR. MALİ DURUMUN İİ OLSADA OLMASDA BU TOPİCİ AÇACAK OLARAK SENİN BU NOKTADAN SONRA FOCUS ALMAN BENİ ÜZER . SEN GİT CERATO AL.

• 1.Yurdum insanı foçus okuyor fokus okuyan nadir
    2.Foçus un benzinlisini ne kadar çok yaktığını cümle alem biliyor ve tercih edilmez bu tüketim yüzünden 2.elde.Dizeli ise bozuk motorin yüzünden sıksık arızalanırsa yandı gülüm servis parası(fordun kazıkları meşhurdur 1 dikiz aynasına istedikleri para kalp sıkıştırır..
    3.Foçusa bindim,beni cezbeden ne direksiyon simidi ne önkonsol.Hepsi sıradan.Bi de git o parayı verdiğin scenic in konsoluna bak.İnanılmaz teknoloji ve donanım farkı aynı paraya.
    4.Bagaj konusunda bilgisizim sen doğru olabilirsin ama ceratonun bagaj da ufak değil gibi geldi bana.
    5.Foçus un yol tutuşu sürüş zevki daha iyi olabilir ama aradaki fiyat farkına değer mi tartışılır(inanılmaz yakıt tüketir foçuslar 150 ye çıktığında).
    6.Zaten adamın parası az ki cerato almış daha iyi durumda olsa gidip bence babalar gibi cıvık alır,scenic alır,ne işi var foçusla.
    quote:

Orjinalden alıntı: rekreb89

YAW ETİT BAK ŞİMDİ BURAYA....
    1)öncelikle arabanın adı FORD FOCUS (FOÇUS DEĞİL) ŞU BİİİİRRRRRRRR!!

2) İKİNCİSİ CERATO NUN MOTORU İİ OLABİLİR KALDIKİ FOCUS TA Kİ MOTORUN SESSİZLİĞİNİ VE YAKIT TÜKETİMİNİ HİÇ BİR ZAMAN YAKALAYAMAZ . KALDIKİ CERATO YAKLAŞIK 150 KG DAHA HAFİF.

3) BİR DİĞER KONU İÇ MEKAN; SEN YA DAHA ÖNCE BU İKİ ARABAYADA BİNMEDİN YADA Bİ TARAFINDAN UYDURUYORSUN.FOCUSUN ÖN KONSOLDA KULLANILAN PLASTİĞİN KALİTESİ CERATONUN HİÇ BİR YERİNDE YOK . KALDIKİ BİZ FOCUSÇULAR OLARAK ELEŞTİRDİĞİMİZ KAPI KOLLARININ VE TORPİTODA KULLANILAN SERT PLASTİK CERATONUN HER YERİNDE VAR.

4)BAGAJ HACMİNDE İSE FOCUSUN EZİCİ BİR ÜSTÜNLÜĞÜ VAR.526 LT LİK SEDAN VE 385 LT LİK HB VERSİYONU . CERATO NUN İSE 345 LT LİK HACMİ SOLDA 00000000 KALIR.

5)ZATEN FOCUS OLE HERKESİN KULLANACAĞI BİR ARABA DEĞİL ÖZELLİKLE SENİN VE TOPİCİ AÇAN ARKADAŞIN.çÜNKÜ CERATO İLE FOCUS KARŞILAŞAMAZLAR BİLE . SOKAKTAN 100 ADAM SEÇ HATTA CERATOYA BİNENLERE SEÇ SOR 95 İ FOCUS DEMEZSE....

6)AYRICA FOCUS İLE CERATO ARASINDA KALAN ARKADAŞA DA İKİ ÇİFT LAFIM VAR. MALİ DURUMUN İİ OLSADA OLMASDA BU TOPİCİ AÇACAK OLARAK SENİN BU NOKTADAN SONRA FOCUS ALMAN BENİ ÜZER . SEN GİT CERATO AL.

• Arkadaşlar yapmayın Allah aşkına ya. Tamam Focus kaliteli, ama herkes de kalite için 8.000 ytl fazla veremez ya. Cerato CRDI Comfort 32.700, Focus Trend TDCI + Metalik 40.700 ,
    Cerato da öyle boş ve sanıldığı kadar da dandik bir araba değil.
    Cerato Comfort da standart olup Focus Trend te standart olmayanlar da bildiğim kadarıyla şunlar;
    Gövde rengi yan aynalar ve kapı kolları, Gövde rengi yan koruma çıtaları, Elektrikli teleskobik anten, Orta ve arka kol dayama yerleri, Deri kaplama direksiyon simidi, Dijital bilgi ekranı, Ön sis farları, Mp3 lü cd çalar, Kapı içi aydınlatma, Gövde rengi marspiye, 3 yıl garanti. Yakıt tüketimleri hemen hemen aynı gibi. Bir arkadaş bagajı küçük falan demiş ama galiba Kia nın bagaj ölçü standardı biraz farklı. Ölçüler Corolla ile hemen hemen olmasına rağmen Corollanın bagajı 437 Ceratonun bagajı 345 litre. Neticede bagajı bir aileye yetecek kadar büyük bence. Cerato 102 Focus 109 beygir. Fakat yakın zamanda Çelik Motor da 1.6 117 hp lik dizel motoru getirmeye başlar herhalde. 2. el olarak tabiki Focus atıyorum 5 kaybederse Cerato tabiki 8-9 kaybedecektir. Ama alıp 5-6 sene kullanılabilecekseniz boşverin 2. el kaybını. Zaten artık arabaya parasal bir yatırım aracı olarak bakma devri bitti. Hesabınızı iyi yapın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

yahu şaka mı bu beaaa!!!!!!
    CERATO kim ???????????

ne yani cerato araba değil mi? böyle aşşağılıyorsun hiç düşünmeden. ikisini karşılaştırabilmen için öncelikle yeterli bilgiye sahip olmalısın bu ikisi hakkında. ama görünen o ki cerato hakkında hiç bir şey bilmiyorsun.
  • Cerato ile Focus karşılaştırmak pek anlamlı değil.

Neden ?
    1. Aralarında belirgin fiyat farkı var.
    Bu bile ikisi arasında kalmamak için yeterli neden

2. Kia kuruluş tarihi 1944, Ford Kuruluş tarihi 1903
    Tecrübe....

3. Focus Mk1 sınıfında dünyada en çok satan arabalar içindedir. Kia en çok satan Kore markalarından biridir.

4. Ford Dünyada en çok otomobil üreten markalardan biridir.

5. Kia Sephia dan önce Kia nın öne çıkan bir otomobili var mıdır acaba?

Yani kimse kendini kandırmasın her ikisinede fazlasıyla parası yetecek bir insanın Kia'yı seçeceğini sanmıyorum. Ama bütçe bellidir ancak Kia alınabiliyordur o zaman kabul çünkü Kia kötü bir otomobil değil ama hem 8 milyar ucuz hemde Ford Focus'a denk olamaz yapmayın lütfen.
  • quote:

yahu şaka mı bu beaaa!!!!!!
    CERATO kim ???????????

Bu şekilde bir yaklaşımda bulunmak yerine objektif bir yaklaşımda bulunarak Focus ve Cerato arasındaki farkları yazabilirdiniz sonunda da kendi açınızdan Focus'un daha iyi olduğunu belirtip daha doğru bir tercih olacağını söyleyebilirdiniz... Yaklaşımınız doğru değil...
  • Allah askına focusu adam gibi bir arabayla karsılastırın .

Focus c segmentindeki ( pre. ler haric ) kullanımı en zevkli aractır , yolu sürücüye en ii hissetiren direksiyonu ile yüz güldüren , yol tutusu ile resmen insanı zevkten aglatan bir arac.

Siz bu arac ı 110 bg diye cerato ile karsılastıramazsınız
  • arkadşlar yorumlar için tşkler.arabamı aldım.cerato advans.1depo şehir dışı 1200 km yol yaptım.üstelik klima açık ve hızım 120.süper bir araba.birde dizel olduğu anlaşılmıo sanki o derece sessz çalışıo.focus yanından geçerken har har har die motorundan ses gelio.cerato daha sessiz bir araba.çok memnunum verdiğim hariğka bir araç.yalıtımı çok harika içeriye hiçbir şekilde ses almıyor.ama focusda test sürüşü yapmştım.içeriye asfalt ve lastik sesi alıyor.yorumlar için tşkler.cerato aldığım için mutluyum harika bir araç
  • quote:

Orjinalden alıntı: ceratosemih

arkadşlar yorumlar için tşkler.arabamı aldım.cerato advans.1depo şehir dışı 1200 km yol yaptım.üstelik klima açık ve hızım 120.süper bir araba.birde dizel olduğu anlaşılmıo sanki o derece sessz çalışıo.focus yanından geçerken har har har die motorundan ses gelio.cerato daha sessiz bir araba.çok memnunum verdiğim hariğka bir araç.yalıtımı çok harika içeriye hiçbir şekilde ses almıyor.ama focusda test sürüşü yapmştım.içeriye asfalt ve lastik sesi alıyor.yorumlar için tşkler.cerato aldığım için mutluyum harika bir araç

İçine sindiyse hayırlu uğurlu olsun..Kazasız günlerde kullanırsın inşallah
  • nasi ya benim izmitteki arkadasimda var cocuk yavas yavas gider 1200km yapamadi hicbir zaman
  • araban hayırlı olsun ii günlerde kullanman dileğiyle.Kazasız belasız sürüşler.
  • ben ford focus derim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yasincan

ben ford focus derim.

artık çok geç ..Cerato aldı
  • Baba hayırlı olsun. Nası araba iyi mi?Bende düşünüyorum Cerato
  • abi gözü kapalı al derim.müthiş bişe.yok yok arabada.hem ekonomik hem lüks
  • Yaw ayıptır sorması kaça aldın? Bide Advance mı aldın comfort mu?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.