Şimdi Ara

Kia Chip Tuning Kampanya!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
6.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle Herkese Merhaba.. Tüm Kia Araçlarda 3 ay süre ile geçerli olmak üzere 450€ olan uygulama fiyatlarımız 300€ olarak kampanyaya girmiştir. Örnek olarak bazı araçlar;
    Kia Ceed Chip 1.6crdi 90 hp.. +29hp
    Kia Ceed Chip 1.6crdi 115hp.. +24hp
    Kia Sportage Chip 2.0crdi 112hp.. +28hp
    Kia Sportage Chip 2.0crdi 138hp.. +24hp
    Kia Sorento Chip 2.5crdi 140 hp.. +33hp
    Kia Sorento Chip 2.5crdi 170 hp.. +28hp
    Kia Cerato chip 1.5crdi 102 hp.. +24hp
    ve 1.5crdi 88hp ...+ 23hp .. güç artışlarından bazı örnekler.. Her Araç için kendi Enjeksiyon beyni ve araç motor saglıgına göre verilen rakamlar +-3 olarak degişebilmektedir yazılan rakamlar ortalama rakamlardır. Bütün Araçlarda Uygulama OBD Soketinden yapılıyor. Beyin Sökülmesi gibi bir işlem yapılmıyor kesinlikle.. Özelden ulaşan arkadaşlara daha cabuk yanıt verecegim ancak forum üzerinde de vakit buldukca (2-3 günde bir) sorulara cevap verecegim. Herkese Kazasız Sürüşler Diliyorum. Keyifli Forumlar

• Güncel diyelim..
  • merhaba
    bursa'da şubeniz var mı?
  • Hayır Malesef.. Ancak yerimiz istanbul kartal da.
  • Merhabalar , internet sitenizde yeterli bilgi bulamadım hata veriyor markalar kısmı . 2005 model Kia Cerato 1.5 102 hp crdi aracıma chip modul taktırmak istiyorum ve güncel fiyatınız nedir hem onu soruyorum hemde chipten sonra test etme imkanımız varmı ? iyi çalışmalar ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratti

Merhabalar , internet sitenizde yeterli bilgi bulamadım hata veriyor markalar kısmı . 2005 model Kia Cerato 1.5 102 hp crdi aracıma chip modul taktırmak istiyorum ve güncel fiyatınız nedir hem onu soruyorum hemde chipten sonra test etme imkanımız varmı ? iyi çalışmalar ...

Merhaba, internet sitemizde şu anda yenileştirme çalışmaları olduğundan hata veriyor kusura bakmayın. Kia Cerato 1.5crdi 102hp araçlara daha önce birçok kez uygulama yaptım. Kendi abimde de aynı araçtan var. Fiyatımız donanımhaber üyeleri için yine 300 euro nakit. Ve Kredi kartlarına 12 taksite kadar imkanımız var. Chiptuning ten önce ve sonra testini beraber yapıyoruz aracınızı siz kullanıyorsunuz. aynı yolda aynı şartlarda kullanarak 1.testte 40km/h 4.viteste dipgaz yaptıgınızda 110 a kadar çıkabildiği mesafede araç chip tuningten sonra 40 tan 110 a çok daha önce çıkıyor ve 110 a çıktıgı mesafede de 130 km/h gibi bir sürate ulaşıyor. ve 2.testte de aşagıdan hızımızı alarak gelmemize ragmen 100 ile çıkabildigi rampayı chip tuningten sonra diledigimiz saglıklı güç artışı oldugunda 115-120 km/h süratle çıkabiliyor.. Testlerimizi ücretsiz olarak yapıyoruz ve kullanımla torku ve gücü kullanmayıda aynı şekilde bilgilendiriyoruz müşterilerimizi.. Selamlar

• quote:

Orijinalden alıntı: muratti

Merhabalar , internet sitenizde yeterli bilgi bulamadım hata veriyor markalar kısmı . 2005 model Kia Cerato 1.5 102 hp crdi aracıma chip modul taktırmak istiyorum ve güncel fiyatınız nedir hem onu soruyorum hemde chipten sonra test etme imkanımız varmı ? iyi çalışmalar ...

10 gün deneyebileceğiniz 3-4 farklı marka Chipmodül diye isimlendirdiğiniz powerbox lardan elimde mevcut..

Ne zaman isterseniz buyrun gelin beraber deniyelim..
  • bu ürünlerden kullanan var mı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.