Şimdi Ara

KIL DÖNMESİ İLE ALAKALI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 sene önce ameliyat olmuştum,bendeki kıl dönmesi yaklaşık içerde 1 sene durdu yani büyüdüğü halde ameliyat geçiktirmiştim
    sonra içerden 3 parça olarak oydular çıkardılar falan
    sonra dr ye demiştim o bölgede his kaybı var dedim bir şey olmaz geçer demişti
    2 sene oldu,kıl dönmesi ameliyatlı yere elliyorum hissetmiyorum,sanki orda kabuk varmış gibi,çıkıntı varmış gibi,yani deri kabarmış gibi sanırım hep öyle kalıcak,görüntüde çok kötü,bu nasıl şeydir ya
    fazla pc de oturmaktan oluyormuş

• geçmiş olsun ne diyelim
  • Çok oturmayla alakalı değil. Yanlış oturmayla alakalı.. Kuuul olucam diye belinizin üzerine oturmayın !!
  • Hocam sen bana 1 sene önce acayip şekilde küfürler,hakaretler ve iftiralar etmiştin çok iyi hatırlıyorumHatta 30 gün banlanmıştım o gün.. Ben sana senin gibi davranmıcam ve geçmiş olsun dicem

Geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

Çok oturmayla alakalı değil. Yanlış oturmayla alakalı.. Kuuul olucam diye belinizin üzerine oturmayın !!

Senin demene göre ben başımın üstüne oturmam lazım
  • Kaykık oturmak kaba etlerin ayrılıp kılların deliklere girmesini kolaylaştırıyor. Bu oturuş tarzından kaçınalım.

Durumu pek önemsememenizi öneriyorum. Çünkü siz bile orayı göremiyorsunuz. Varlığı da önemli bir durum arz etmemekte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ruzgar2442

2 sene önce ameliyat olmuştum,bendeki kıl dönmesi yaklaşık içerde 1 sene durdu yani büyüdüğü halde ameliyat geçiktirmiştim
    2 sene oldu,kıl dönmesi ameliyatlı yere elliyorum hissetmiyorum,sanki orda kabuk varmış gibi,çıkıntı varmış gibi,yani deri kabarmış gibi sanırım hep öyle kalıcak,görüntüde çok kötü,bu nasıl şeydir ya

kusura bakma güldüm valla

• Hocam bende oldum. 3-4 ay hissizleşicek orası sonra düzelir dedi. Açıkcası dikiş bölgeleri haricinde pek bir sorun kalmadı. Kötü görünmesine gelince, estekik olarak pek birşey farketmeyeceğini söylediler, bence haklıydılar. Halka açık biryer değil sonuçta. Ama tekrar Ceyhun beyle görüşmeni tavsiye ederim. Kesinlikle mantıklı bir açıklama yapacaktır.

quote:

Orijinalden alıntı: KuroSakiIcHiGo

quote:

2 sene önce ameliyat olmuştum,bendeki kıl dönmesi yaklaşık içerde 1 sene durdu yani büyüdüğü halde ameliyat geçiktirmiştim

kusura bakma güldüm valla

Duyan gülüyor zaten sen ilk değilsindir. Ama yaşanılan şeyleri yine yaşayan biliyor ve her ne kadar dalga geçenlere uyuz olsamda başınıza gelmemesini umuyorum, umuyorlardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brkmm -- 13 Şubat 2010; 14:07:58 >

• herkesin ameliyatı farklıdır kimisi kısa sürer kimisi uzun,kiminde tek kıl olur kiminde çok kıl yani hepsi farklı farklı etkiside farklıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ruzgar2442 -- 13 Şubat 2010; 14:44:06 >
  • gerçeklerle yüzleş orası asla heidi klum popo su gibi olmayacak artık
  • quote:

Nerende çıktı bu sorun?

• sorunlu kimse
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.