Şimdi Ara

Kilitlenme Hakkinda YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaklaşık 1 ay önce aldığım iphone'da bugüne kadar 2 kez kilitlenme yaşadım. Telefonun tuşları çalışmıyor. Şarja bağlanıncaya kadar ekran simsiyah kalıyor. Telefonun üst yarısı çok fazla ısınıyor. Başka telefondan arayınca çalmıyor. Titreşime alıyorum, titremiyor.

Şarja bağladığımda ise 2-3 dakika sonra ekrana görüntü geliyor. Ama yine hiç bir şey çalışmıyor. Telefonu şarjdan çıkarıp bırakıyorum. Ekrandaki görüntü sabit bir şekilde kalıyor. Şarjı tamamen bitinceye kadar bekliyorum. Sonra şarj ettiğimde düzeliyor.

Bu sorunum hakkında yardım rica ediyorum. Sizce ne olabilir? Ne yapılabilir.
    Hemen söyleyeyim telefonu crack'li olarak satın aldım. Crack yapabilirmiyim bilmiyorum. Daha doğrusu biraz korkuyorum.

Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler.

iPhone 16GB v.1.1.4

• üstad sen bir restore yap bencehttp://forum.donanimhaber.com/iphone_icin_sorunsuz_program_ve_oyunlar/m_22312859/tm.htm burdan nasıl yapıldığına bakabilirsin korkulacak bişi değil şimdi olmasa bile illaki bunu yapıcaksın korkularınla yüzleş
  • carantina arkadaşıma katılıyorum ve sizin Restore zamanınız gelmiş,geçiyor bile
    Korkunun ecele faydası yok.ve akacak kan damarda durmaz mış derler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.