Şimdi Ara

Kilo almak istiyorum :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar hayırlı akşamlar başlıktanda anlayacagınız gibi kilo almak istiyorum yas 17 boy 1.70 kilo 45 cok zayıfım ve neredeyse herkes dalga geciyor bıktım artık kilo almak için ne yapmalıyım

• sarelle ye 1 kilo
  • Kasıtlı yazılan mesajlardan zannediyorum. Dünyanın en şanslı insanısın. Millet bıçak altına yatıyor senin yanına yaklaşabilmek için, kıymetini bil.
  • Aldigin kalori yaktığından fazla olsun. Yat kalk yemek ye. Şahsen en çok istediğim seylerdendir özgürce her istedigimi yitip kilo almamak.
  • Bende 1.65 46 kiloydum fitness a başladım o gazla 2.5 ayda 6 kilo aldım şimdi 52 yim.İnşallah uzun vadede 65 kiloyu hedefliyorum.Ağırlık çalışman gerekli.Hem gaza gelirsin hem bir amacın olur hem de kaliteli kilo alırsın.Hayatı boyunca zayıf olan ve kilo almakta zorlanan bir kişi için fitness tek çare.Zaten çok zayıf olduğundan 4.5-5 kiloyu direk 15-20 günde alırsın iyi beslenirsen inan bana.Sonra yavaşlar ama alırsın yine de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 37debdeb37 -- 24 Şubat 2017; 22:53:48 >
  • yaş 19 175 cm 51 kilo alamıyorum bir türlü
  • Hocam kilo alamamanın tek sebebi az yemektir.(Eğer bir hastalığın falan yoksa ki yoktur muhtemelen).İnsan fitness a başlayınca hiçbirşey yemediğini anlıyor.Sizede tavsiye ederim.
  • 37debdeb37 kullanıcısına yanıt
    önerin için teşekkürler
    ben de yazın başlamayı düşünüyorum
  • evet gerçekten neredeyse hiç birsey yemiyorum sabah kahvaltıda 1 dilimden az ekmek yiyip okula gidiyorum yani saat 8'den 1 e kadar hiçbisey yemiyorum neredeyse öğle arasında 2 simit bi meyve suyu yiyorum sonra akşam yemeğine kadar bisey yemiyorum akşam yemeğinde birşeyler yediğiysem o yemediysem ertesi güne kadar oyle gidiyor
  • Yaş 29 kilo 50 boy 170 almak zor alsan da veriyorsun alış dostum. Kilo veremiyorum diyen arkadaşlar siz nasıl kilo veremiyorsaniz bizde alamıyoruz. Böyle saçma sapan şeyler söylemeyin, bize göre de kilo vermek çok basit siz nasıl kilo veremiyorsunuz. Sizin sorununuz o bizim ki bu size göre bizimki basit bize göre sizinki, b
  • İştah açıcı şurup öneririm.
  • 45 kilo tüm vücut mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZaFLooBrect

45 kilo tüm vücut mu?

kafası hariçmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZaFLooBrect

45 kilo tüm vücut mu?

Yok hocam komple malafat o kadarmış.
  • Gec vakit yemek ye. Sonra yatana kadar abur cubur.

Bunu nasil tavsiye ediyorum sasiriyorum kendime...

Benimde sikintim asiri kilo maalesef kardesim
  • Bak şimdi sen bu denilenlerin hicbirine kulak asma. Gece yemek yemek hem bünyen icin zararli hemde gece yenilen yemek direk yağ olarak vücuduna girer.Ilk once git bir spor salonuna yazil.Daha sonra günün en önemli öğünü olan kahvaltini düzenli yap ve kahvaltidan sonra ara öğün olarak yulaf ezmesi ile muz ye. Öğlen yemeginde ise pilav,makarna tuketebilirsin öğlen yemeginden sonrada araya 50-100 gram arasi findik fistik ne varsa gom aksam yemegindede ayni sekil demek istediğim 3 öğün yiyorsan bunu 6 öğüne cikar sana tika basa ye demiyorum yavas yavas . Bak nasıl kilo alıyorsun. . Bende senin gibiydim 45 kilo ile body basladim suan 70 kiloyum .
  • sen kilo almak istiyorsun ama belki kilo seni almak istemiyor.kiloyu ikna et öyle gel.

bir diyetisyene git sana doğru yolu göstersin.en mantıklısı diyetisyene gitmek ve bodye yazılıp kararında kas yapmak.
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Yok artık ben de kilo vermek istiyorum da 45 kilo ne?Bu kilomda kalayım daha iyi en azından kendimi savunabilirim
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt
    Hocam kasıtlı yazılmış mesaj neden olsun ki. Kilolu olanlar nasıl durumundan şikayetçi ise zayıf olanlarında şikayetçi olduğu bi o kadar konu var. Bi mağazaya girdiğinde nasıl kilolular beden bulamıyorsa zayıf insanlarda aynı derecede zorluk çekiyor. Giydiğü kıyafetler nasıl kilolulara yakışmıyorsa zayıflarda bu durumdan muzdarip. Bende zayıf bi insanım şuan pantolon bulmakta zorluk çekiyorum boyuma ve yaşıma göre yetişkin bölümünden giyebiliyorken bazen pantolon bulmakta zorluk çekiyorum. Bunun gibi daha birçok durum olabiliyor. Sırf kilolu değilde zayıf olduğu için sen sus haline şükret gibi bir duruma insanları sokmaya gerek yok bi kaç konuda daha bu şekilde yazan olmuştu yanlış bence.
  • Günde 5 tane 80 gram çikolata ye. Ayda 10 kilo garanti.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.