Şimdi Ara

Kilo veremiyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba boks sporuyla uğraşıyorum. 2 ay gittim ramazanda bırakmak zorunda kaldım ramazan bitince tekrardan devam ettim şuan aralıksız 1.5 aydır boks yapıyorum fakat kilo veremiyorum birtürlü sorunum siklet düşmek falan değil yağ oranım yüksek ve göbeğim var yağ oranı ölçen tartıda tartıldığımda %17 gibi bir rakam çıktı bu yağ oranıyla göbeğimin olmaması gerekiyor fakat oldukça var.
    Herneyse yemek düzenim şu şekilde
    Saat 10 da kahvaltı (klasik beyaz peynir kaşar ekmek çay vs)
    saat 16 öğlen yemeği (makarna, pilav, bulgur patetes vs)
    saat 18 de hafif meyve yerim
    saat 19 da yola çıkarım salonum biraz uzak
    20.00-21.30 antrenmanım var
    22.00 evde olurum-yemek yerim öğlen yemeğiyle aynı şeyler olur genelde , üstüne bide Çay (şekersiz)

Bu şekilde bir yemek programım var haftada 3 gün antrenman var fakat spora başladığım günden bu yana hiçbir değişiklik yok vucüdumda sizce yemek programımda mı problem var? antrenmanda şınav-mekik falan var.

16 yaş
    177 boy
    70 kgyim

• Meh, dövüş sporlarından ziyade Vücut Geliştirme ile ilgili bir muhabbet bu ama cevaplayayım elimden geldikçe.

Muhtemelen Skinny-Fat olarak adlandırılan vücut tipine sahipsiniz. Yani, vücudunuzdaki kas oranı az olduğundan yağlar kendini baskın gösteriyor. Sorunu aşmak içinse, ağırlık antrenmanları yaparak kas kütlenizi artırabilirsiniz.

Fakat şöyle bir durum söz konusu ki, boksla ilgilenen biri olarak söylüyorum; boş yere kas yaparak vücut şişirmek, boksta sadece hantallaşmanızı, çevikliğinizi kaybetmenizi sağlıyor.

Programınızı iyi belirlemelisiniz, evinize yakın bir yerdeki VG salonuna gidip, hocaya durumunuzu izah ederek basitçe bir antrenman programı isteyebilirsiniz. Zira internette on kişinin onu da farklı bir şey söylediği için, doğru cevabı muhtemelen bulamayacaksınız.
  • Antrenmandan birkaç saat önce karbonhidrat ağırlıklı beslenip, antrenmandan sonra protein ve vitamin almak daha mantıklı değil mi sanki?
  • saat kaç gibi uyuyorsun ?
  • Zandekan Z kullanıcısına yanıt
    2 gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • her sabah kahvaltıdan önce en az 2 km falan orta tempoda koş, eğer istersen öğlen ya da öğleden sonra şınav mekik vs yap derim. içtiğin su oranını arttır

ha birde akşam yemeğinden sonra bir şeyler atıştırma en fazla meyve falan ye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Diyetle Ayda 15 Kilo Verdim
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.