Şimdi Ara

kilo vermem lazım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler kilo vermem lazim cok kiloluyum ve kendimi hep dışlanıyo hissediyorum bu yuzden. Diyete baslicam ama disarda bakkala veya avm ye gidince fastfoodlar abur cubur falan yiyorum .. yardim edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• CamelGreen kullanıcısına yanıt
    İraden yoksa her konuda bir hiçsin malesef dostum.Kendini hırslandırman lazım ,çok yakın bir arkadaşım 120 kiloydu 5 ay önce bir kıza aşıktı ve bu kız arkadaşıma kilolu olduğu için soğuk davrandı olumsuz yanıt verdi.Kimsede kıza laf atmasın insanın önce kendine saygısı olması lazım.Arkadaşım gurur meselesi yaptı ve şuan 100 kilonun altına düştü halada devam ediyor kilo vermeye ve sonuç olumlu olacak gibi.Seni kamçılayan/harekete geçiren bir şey olması lazım herşeyden önce kendini beğenmen ve sağlığın için önemli bir olay.Hayatında yarın bir dönüm noktası olsun ve git bir spor salonuna yazıl ilk adımı atarsan herşey çok kolay olur emin ol ama ertelersen hayata geç kalmaya devam edersin.Yazdıklarım kesinlikle seni kırmak için değil bir şeylerin değişmesinde benimde katkım olması içindi kal sağlıcakla

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• boğazını tutacan..acıkınca da salata yiyecen.

ve tabi ki tempolu koşu..günde 45 dk yeterlidir ama tam bilmiyorum

söylemesi basit..yapacamedecem demesi de basit..icraat zor..
  • Diyetisyene git.

• Hocam her sey yememekte bitiyo. Spor sadece kilo verirken sekle de girmek icin. Isin buyuk bi kismi yemekte ayni yerlden ben de gectim. Bi kere fast foodu birak, cikolata, seker bile yemiyceksin. Ilk 1-2 hafta yemekleri hrp cok az ye. Ac kal biraz ki miden kuculsun sonra alisirsin zaten. Devami gelir yani. Ama sonunda da abartma boyuna gore normal bi kiloya ulasinca normal yemeye basla tekrar.

• Hareketli bir yaşantınız yoksa ve yemek yemeyi seviyorsanız kilo almanız kaçınılmaz.
    Okul zamanı az çok hareket ediyordum.Ocak ayının başından beri evdeyim.Dışarı falan elbette çıkıyorum ama kilo aldım.Hareketli olmak şart.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kilo Vermem Durdu Acil Yardım
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2,5 ay öncesine kadar 88 kilo idim.
    Şuan 70 kiloyum. Diyetisyene filan hiç gitmedim. Porsiyonlarımı küçülttüm. Hamur işlerinden, pilavdan, makarnadan ilişkimi kestim. Sabah kahvaltımı bir düzene göre yapıyorum. Öğlen olursa et yemeği yiyorum. Tabiki haşlama olarak. Eğer bulamazsam yumurta yiyorum. Akşam yemeğinde ise sadece çorba ve sebze yiyorum.
    Bunların yanı sıra çok abartmadan egzersiz yapıyorum. Mekik şınav türünden. Arada kaçamak yapıyorum ancak çok abartmadan. Kaçamak dediğimde hamburger filan değil. Kurabiye, kek türü şeyler. Kısacası eğer bir hastalığın yoksa boğazını tutarak yağdan çok rahat kilo verebiliyorsun. Sıkı spor yapıyorsan çok kilo veremezsen korkma, yağ dokun kasa dönüşmüştür Bu arada boyum 1.80.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.