Kilolarını kasa çeviremezsin aklından çıkar önce bunu.
Dostum topshoptan alınan aletlerin bence kimseye bir yararı yok. Bir salona yazılman en iyisi.
KH4NG
kullanıcısına yanıt
Zayıflamak için hergün 1 tane bebek aspirini yut. 2 ayda 5 kilo vereceksin. Bilim adamlarının araştırmalarına göre bebek aspirini yağı kasa çeviriyor. 5 kilosunuda kasa çevirecek. Hiç sırıtmayacak vücudun merak etme.
quote:
Orijinalden alıntı: Teknik_Psikopat
Zayıflamak için hergün 1 tane bebek aspirini yut. 2 ayda 5 kilo vereceksin. Bilim adamlarının araştırmalarına göre bebek aspirini yağı kasa çeviriyor. 5 kilosunuda kasa çevirecek. Hiç sırıtmayacak vücudun merak etme.
Bugün formun yerinde, espiriler peş peşe.
Kasımda askere gidecem evde oturuyorum boş boş böyle konular oldukça keyfim yerine geliyor.
Ciddiye alırlar diye korkuyorum ama bunlara inanan insana herşey müstehak
quote:
İkisini birden de yapabilirsin ama yavaş oluyor. Ayda 500 gram kas alıp 500gram yağdan veriyorum.
Biyere kadar olur o.Kas için beslenme+salon şart.
Teknik_Psikopat
kullanıcısına yanıt
askerlik mi? üni noldu
quote:
Orijinalden alıntı: feelulive
askerlik mi? üni noldu
Mezun oldum
quote:
Orijinalden alıntı: groll
quote:
İkisini birden de yapabilirsin ama yavaş oluyor. Ayda 500 gram kas alıp 500gram yağdan veriyorum.
Biyere kadar olur o.Kas için beslenme+salon şart.
Salona gidiyorum zaten. Beslenmem de gayet düzenli ve sağlam antreman programım da. :)
Evet yağlar kasa çevriliyor. O yüzden bi paket margarini ye hemen ardından 3 kg'luk dambıllarla kol çalış 3 gün sonra kol ölçünde 11,14 cm artış olucak.
sonra olimpiyatlar neden gitti
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme