Şimdi Ara

Kilomdan dolayı psikolojim bozuldu YARDIM EDİN :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 8-9 yaşından beri kilolu biriyim yıllarca benimle dalga geçtiler... istediğim sporları yapamadım dışarıda arkadaşlarımla oynayamadım anlayacağınız çocukluğumu yaşayamadım... yıllardır acı çekiyorum 15 yaşındayım hala sap sap dolanıyorum hiç sevgilim olmadı... son günlerde iyice psikolojim bozuldu kendimi hiç iyi hissetmiyorum yaşayan ölü gibiyim neyse lafı uzatmayım lütfen bana kilo vermek için yardım edin ne yapabilirim bu dramdan nasıl kurtulabilirim ? bu arada boy 171 kilo 80

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• okumayın 2000
  • Ne var ki bunda ? Yani 2000'li olsam ne olur olmasam ne olur

• Abartilacak bir kilon yok 15 yasinda sevgilin olmasi anormal zaten. Spor yap.

• İğrenç pislik git başkasıyla uğraş

• 15 yaşında ne sevgilisi olum
    Kiloya gelince spora başla 3 öğün yemek dışında aralarda bir şey yememeye dikkat et

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum sen kilolu görmemişsin o kadar da kilolu değilsin bisiklet sür veya sabah koşu yap. Yemeğine de biraz dikkat ettin mi tamamdır yağı ve tuzu falan azalt kendini çok kısmana gerek yok yani.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • olum bize niye soruyosun burda yazıcağına dışarıya çık koş maçlara git nebiliyim spor salonuna git imkanın yoksa evde çalış ama oturma
  • quote:

Orijinalden alıntı: I_WANT_LEAVE_TURKEY

İğrenç pislik git başkasıyla uğraş

Şaka maka kilon o kadar fazla değil rahat ol. Kendine güven biraz.

• Blokladım

• Yardım edin yazacağına git biraz koşu filan yap
    kilo sorunu bizim halledebileceğimiz birşey değil
    senin harekete geçmen gerek
  • Abicim koşmanı öneririm bende arada sırada hafiften göbek yapıyorum ve benim silahım koşum oluyor buna karşın...Ben 17 kilometre(gidiş 8.5 dönüş 8.5 km'lik bir koşu alanı)koşuyordum.Yaklaşık 30-45 dk arası sürüyordu...Ortalama bir koşuda 500gr civarı yağ yakıyordum...Bu taktikle 8-10 günde 4-5 kg vererek stabil kiloma dönüyorum.(Arada sırada 4-5 kilo alıp hafif göbek yaparımda haa unutmadan yediğimede dikkat ediyorum tabi o aralar...)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MehmetAbi.

Abicim koşmanı öneririm bende arada sırada hafiften göbek yapıyorum ve benim silahım koşum oluyor buna karşın...Ben 17 kilometre(gidiş 8.5 dönüş 8.5 km'lik bir koşu alanı)koşuyordum.Yaklaşık 30-45 dk arası sürüyordu...Ortalama bir koşuda 500gr civarı yağ yakıyordum...Bu taktikle 8-10 günde 4-5 kg vererek stabil kiloma dönüyorum.(Arada sırada 4-5 kilo alıp hafif göbek yaparımda haa unutmadan yediğimede dikkat ediyorum tabi o aralar...)

500 gram 3500 kalori demek.Yarım saatte en fazla 400-500 yakarsın yani csb
  • quote:

Abicim koşmanı öneririm bende arada sırada hafiften göbek yapıyorum ve benim silahım koşum oluyor buna karşın...Ben 17 kilometre(gidiş 8.5 dönüş 8.5 km'lik bir koşu alanı)koşuyordum.Yaklaşık 30-45 dk arası sürüyordu...Ortalama bir koşuda 500gr civarı yağ yakıyordum...Bu taktikle 8-10 günde 4-5 kg vererek stabil kiloma dönüyorum.(Arada sırada 4-5 kilo alıp hafif göbek yaparımda haa unutmadan yediğimede dikkat ediyorum tabi o aralar...)

17 kilometreyi yarım saatte koşuyorsun demek

• quote:

Ziyaaaaaaaaaaaaaaaaaa
  • Kardeşim eger "kiloluyum, bu yüzden sevgilim yok" diyosan kilo versene.sonuçta bu senin elinde, spor salonu imkanın yoksa koş, yürü.kendini düzeltebilecegin bi konuda ugraşmadan etmeden eline bi şeyler geçmesini istiyosun dostum, mantıklı düşün biraz

• quote:

500 gram yağ yakıyormuş hahaha. 500 gram bu. pazara çık yarım kilo bir şey al torbaya koyuyorlar onu. 500 gr dedi ya.

büyük ihtimal koştuktan sonra direk tartılıyorsun. su kaybediyorsun yağ değil. o kadar basit değil o.

• quote:

Orijinalden alıntı: IV. Lannister

quote:

Pardon beyler yanlış söyledim 17km'yi bir gün koşmuştum sadece o aklıma kazınmış...Normalde gidiş geliş toplam 8-9 km olmalı...Yediğime dikkat ediyorum ve evet 30-45 dk arası koşu temposunu hızlı tutarak bu mesafeyi rahatlıkla koşuyorum ve gene tekrar ediyorum ''BEN'' bu mesafede 500 gr civarı yağ kaybediyorum...8-10 günlük zaman diliminde yediğime dikkat ederek ve hergün bu koşuyu yaparak 4-5 KG verdim birçok kez...

Kimse inanmak zorunda değil, isteyen denesin kesinlikle tavsiye ederim..Haa unutmadan 4.5km gidiş, 4.5 km dönüş toplam 9kmlik koşuda 2-3 kere dinleniyordum sadece tempoyuda yavaş değil hızlı tutmaya çalışıyordum..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: IV. Lannister

quote:

Pardon beyler yanlış söyledim 17km'yi bir gün koşmuştum sadece o aklıma kazınmış...Normalde gidiş geliş toplam 8-9 km olmalı...Yediğime dikkat ediyorum ve evet 30-45 dk arası koşu temposunu hızlı tutarak bu mesafeyi rahatlıkla koşuyorum ve gene tekrar ediyorum ''BEN'' bu mesafede 500 gr civarı yağ kaybediyorum...8-10 günlük zaman diliminde yediğime dikkat ederek ve hergün bu koşuyu yaparak 4-5 KG verdim birçok kez...

Kimse inanmak zorunda değil, isteyen denesin kesinlikle tavsiye ederim..Haa unutmadan 4.5km gidiş, 4.5 km dönüş toplam 9kmlik koşuda 2-3 kere dinleniyordum sadece tempoyuda yavaş değil hızlı tutmaya çalışıyordum..

su kaybetmişssindir

• bende 80kiloyum boy180 civari,yas 17 bu arada.
    bir ayda baya bi kas yaptim evde kiloda 77 ye dustu azimle mican duvari deler hesabi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.