< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inanlı -- 31 Ekim 2019; 22:19:32 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inanlı -- 31 Ekim 2019; 22:19:32 > |
Atıştırmalığın doğalı meyve veya kuruyemiş. Meyve dediğin şey de şekerden ibaret onun da çok faydalı olduğu savunulamaz. Kuruyemiş de ulaşılmayacak düzeyde pahalı.
Abur cuburu komple kaldırmak tek çözüm. Ha bu arada süt tozu, sütün kuru madde haline getirilmişi. Öyle düşündüğün gibi milyon tane kimyasal işlem görmüş birşey değil. Aspartam da en azından karbonhidrat/kalori yükü oluşturmadan lezzet sağlıyor. Kötünün iyisi. |
Doğal,kaliteli beslenme=Para
Asgari ücretli adam doğal beslenemez |
Doğalınız batsın nedir bu doğal sevdası anlamıyorum.İçinden kıl çıkar tırnak çıkar pamukçuk çıkar bayatlamış olur küflenir tadı güzel olmaz vs....En iyisi yapaydır fabrika yapımıdır çünkü kusur nerdeyse yoktur.Soksan köye 2 gün köyde yaşayamazlar sonrada doğal doğal diye tuttururlar.Köydede yaşadım köy yoğurduda sütüde içtim ama marketlerdeki yoğurtlar sütler bin çeker.Sanki doğal yediğinizde temel reise dönüşüyorsunyz...
|
Şalgam suyununda, turşularında tehlikeli olduğunu düşünüyorum. Nedeni ise cam şişelerde olsa bile yapılırken plastik dev bidonlarda yapıldığını tahmin ediyorum. Şalgam suyu ve turşu yapmak için en az 15 gün koyduğun kapta beklemesi gerekiyor. Bunlar yapılırken içine limon tuzu, tuz, sirke konuyor ki içerisi asidik bir çözelti oluyor ve 15 gün gibi bir sürede plastik kapların bu asidik çözeltide bir miktar çözündüğünü ve bunuda tükettiğimiz zaman kansere yol açtığını düşünüyorum. Çözüm ise çok basit. Cam kavanozu alıp -istediğiniz boyutta- kendi şalgam suyunuzu veya turşunuzu yapmak.
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-39A3D5E9A -- 29 Ekim 2019; 11:20:22 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 30 Ekim 2019; 0:14:25 > |