Şimdi Ara

Kiracı hayatımı söndürdü lütfen yardım edin (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
10
Favori
27.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Oğlum şunu anladım ben şu dünya için fazla iyiyiz iyilik yapmayın açık ve net bi şekilde.

Yapacağınız iyilikler sizi belli bi zaman sonra zora düşürebilme ihtimali olan şeylerse hiç yapmayın dünyanın kahrı size kalmadı.

Geçmiş olsun ne diyim söylenecek olanlar bunlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu hikâyeyi yiyen varmı acaba gerçekten. Varsa beni blokla sin.

• Hocam sizede ayrıca canı gönülden teşekkür ediyorum. İşlemlere bu hafta içi başlıyorum sayenizde. Allah hepinizden razı olsun. Her gelişmeyi başlığa güncelleyeceğim tekrardan teşekkür ederim.
  • invaze İ kullanıcısına yanıt
    Hocam sende çok acımışsın sen kolaymı kazandın o evi

• quote:

Orijinalden alıntı: OrQuN

Bir tanıdığımın akrabasının başına 5 sene kadar önce gelen durum.. Ankaranın pis semtlerinden birinde çinçin mahallesinde 2 katlı evin üst katına kimseye sormadan etmeden altta ev sahipleri oturmasına rağmen gelip yerleşen çingeneleri defalarca zor kullanarak çıkartmaya çalıştılar, bir türlü çıkartamadılar. En sonunda benimde kişisel tanıdığım ev sahibi cinnet geçirdi evini benzin dökerek eşyalar içindeyken yaktı, bu olay sonucunda üst katta gelip yerleşen çingenelerden karı koca ve çocukları canlı canlı yandılar. Adam senelerdir cezaevinde.
    Adamın hayatı kaymış. Bir tek ona üzüldüm.

Ayrıca konu sahibine çok geçmiş olsun. Tez zamanda adalet yerini bulur umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 24 Kasım 2018; 9:27:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A792CABE8

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Tahliyeye sebebiyet veren seyleri ben yazdim zaten hocam (Hane yani ev icin) sizin de eklemek istediginiz varsa buyurun. Onun disinda kafaniza gore cikartamiyorsunuz. Bu kafadan atarak degil bir cok deneyimime dayanarak soyluyorum.

• Şimdi durum nedir

• Kiracıyı çıkarmak bu kadar zor muydu yahu
    Adam naptı acaba merak ettim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açacaksın kira tespit davanı kira tutarı netleşecek kiracıda bunu ödeyemeyince icra dairesinden icra tahliye talep edip ödeme emri göndereceksin 30 günlük süre dolup ödemediğinde doğrudan icra mahkemesine elindeki evraklarla tahliye için dava açacaksın mahkeme 30 günlük temerrüdün dolduğunu görünce tahliye kararı verecektir, tahliye için ortalama dava dahil 5-6 bin masraf yapacaksın fakat bunları kiracıya yükleyip icra kanalıyla ondan tahsil edeceksin. Geçmiş olsun.
  • arkadaslar bayagi zaman gecmis ama benim de benzer bir sorunum var.
    sozlesme tarihim kasim ayi ve eve ihtiyacim oldu. bunu da resmi olarak kanitlayabiliyorum. kiraciyi aradim, sozlesme tarihinden once cikamam dedi. bana bir yol gosterir misiniz? tesekkurler.
  • Bu davanın akıbeti ne oldu acaba?
  • Aynı durumu yaşıyorum . Allah kötü insanların bin belasını versin . Kimseye iyilik yaramaz . Adamlara açıyorsun insanlık yapıyorsun ancak adam evine ortak oluyor . Daha da çıkmıyor böyle saçma iş mi var ? Ben şimdi bu adama öldüreyim mi katil mi olayım

• Bilisimci1903 kullanıcısına yanıt

Mahallenin serserilerinin yanına gidiyorsunuz. Ceplerine 3-5 bin tl para koymak üzere anlaşıyorsunuz. Ön ödeme olarak 500'er TL ateşliyosunuz kalanı iş bittikten sonra.

Şahsın resmini, işe gidiş geliş saatini, adını vs veriyorsunuz ve onlar temiz bir şekilde dövüyorlar, tehdit ediyorlar. Bu tip çakal insanlar genelde korkak oldukları için evi boşaltıp gidiyor.

Bundan daha kesin ve hızlı sonuç bilmiyorum.

Polise gidip şikayet etseler bile bir sonuç çıkmaz.

• Tastarakay kullanıcısına yanıt

O işi kendim yaptım hocam. 3-4 kez kapısına dayandım boşalttı evi . Ne yapalım bizi de çirkinleşmeye mecbur ettiler.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.