Şimdi Ara

Kiracı hayatımı söndürdü lütfen yardım edin (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
96
Cevap
10
Favori
27.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam mesele kira değil mesele evden çıkması fakat şuan kirada sorun. Şunu söylemeliyim kiracı kadın ile ev konusunda muhattap olmaya başladığımdan beri 5 ten fazla hepsi birbirinden sorunlu erkeklerle muhattap oldum. Beni yeni nişanlandım diye tanıştırdığı(daha doğrusu üzerime saldığı) insan 2 ay once dolandırıcılıktan,sahte imza,sahte kimlikten içeri alınmış. Ben böyle insanları sadece televizyonlarda gördüm nasıl uğraşacağım bunlarla hayat gerçekten zor hiç bir sebep yokken bütün düzenimi alt üst ettiler işimden oldum psikolojimi anlatmaya bile gerek yok.
  • Kimseye acımayacaksın arkadaş! Dulmuş yetimmiş hiç gözünün yaşına bakmayacaksın!
    Ben de mal sahibiyim, aynı zamanda da kiracıyım. Ev kiralarken mutlaka memur kefil isterim, iki kira depozito ve 1 yıllık kira bedeli kadar senet alırım. Kirayı ödemiyor mu! yürürüm kefile, hiç uğraşmam içeride oturanla! Kefiliyle de kötü olsun! Evin tahliyesi ile ilgili prosedür zaten anlatılmış, yapılması gerekenler belli! Asla onların başvuruduğu zorbalığa başvurmayın, haklıyken haksız çıkarsınız. Bundan sonra da kiracı seçerken daha dikkatli ve daha rasyonel davranırsınız, iyi bir hayat dersi olmuştur sizin için.
  • Kanım dondu maalesef kötü bir durum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forumda birkaç ay önce böyle bir kiracı konusu daha okumuştum. Geçmiş olsun hocam umarım düzelir. Kiraya ev verirken çok dikkat etmek ve acımamak lazım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • anlattiklariniz başima gelse idi sizin kiracinizi ve avukatinizi çiktigi deliğe geri sokardim.siz ilk basta sert yapsaydiniz bunlar bašiniza gelmryebilirdi.kadin dul ve eskorttur buyuk ihtimal.avukata vurduruyordur.

• İhtar falan çekmekle zaman kaybetmeyin, gerek yok. İcra dairesine gidin, borçlarından dolayı icraya verin. 30 gün ödeme süresi var. Ödemezse ödemediği son ay için de icraya verin. Yine 30 gün süresi var. Sonrasında tahliye davası açacaksınız, 2-3 aya sonuçlanır. Ondan sonra tahliye emrini yerine getirmezse polis zoruyla seve seve çıkar o evden.

Geçmiş olsun şimdiden. Acıma yetime diye başlayan bir söz vardır. Hiç unutmamak gerekli hele ki kiracı konusunda.
  • Geçmiş olsun, konuyu öne çıkartalım, belki hukuki anlamda birilerinin yardımı olur.
  • Hocam kontrat ve tahliye taahhütnamesi imzalatmadınız mı ?
  • rambetiko R kullanıcısına yanıt
    Bu yöntem uzun sürer ve çok uğraştırır.
  • Gecin bu isleri

Hikaye ofsayt 1

Piayasasi 1500 tl olan evi 500 tl ye kiraya verdiniz

Darulacize misiniz siz

Cok acidiysaniz en kotu 1300 e verirdiniz

Hikaye ofsayt 2

Bir ay sonra kiracinin cikacagini dusundugunuz zaman neden ev tasiyorsunuz ki cok sacma oturun evinizde bir ay daha kiraci cikinca tasinin neden 1 ay icin insan iki kere ev tasir

Kusura bakmayin ben yemedim hikayenizi...

Yiyen arkadaslar yol gosterirken size bil gulmeler eglenmeler...

• Okumadım

Neden ortalıgı kasıp kavurmuyorsun

• Ne demişler acıma acınacak duruma düşersin.

• Ulan vay arkadaş yaaaa, yılların kircısıyım, ben kirayı son güne bırakmayayım da sonra arkamızdan atıp tutmasınlar diye g*tümü yırtıyorum, millete bak la...
  • Tehdit edildim kısmına kadar okudum ortasına kadar sonra bastım eksiyi.

Neden mi çok basit benim kiracım olacak ve evden sözleşme süresinden sonra çıkmayacak öyle mi ? :))) 1 seçenek veririm

Önce evin yedek anahtarını bir çilingire veririm gidip kapı kilidini değiştirmesini isterim kapıyada bir not bırakırım. Ev sahibini ara :

"Aradığında da derim ki kardeş nakliyeci firmayla anlaş bütün mallarını pılını pırtını toplattır buradan yallah"

İte ite ok der zaten giderken de tehdit edildiğini varsayarsak polis talep ederim koruma amaçlı karakoldakilere derdini anlatsan hayhay derler zaten.

Gözünün önünde nasıl bak boşaltıyorlar o evi 5 dk da.

Bide şu demogojiyi bırakın kapı önünde bırakamam falan ben baya bildiğin zevk alırım.
  • flyer_mig kullanıcısına yanıt
    "Avukat tutacak maddi gucum yok dersen mahkeme avukat tahsis etmek zorunda kalacaktir." >>>> Ceza yargılamalarında şüpheliler için geçerli bu duru. Yanılıyorsam düzeltin.
  • Bence taşeronlara havale et ama bir tanıdığının tanıdığı olan iş bitince seni rahatsız etmeyecek cinsten, hem içinin yağları erir hemde bu dünyada acı çektiğini gözünle görürsün. Kesin çözüm
  • NakeBenihime kullanıcısına yanıt
    Eksiyi nasıl basabildiniz hocam ?
  • yabgufurkan Y kullanıcısına yanıt
    -
  • Yalanlarinin yollarini seveyim senin

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.