Şimdi Ara

Kiracıyı evden çıkartamıyoruz, sıkıysa çıkartın diyor. (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
530
Cevap
8
Favori
44.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Senetler var onlari imzaladim.boş.kagit veya tahattutname imzaladim.

tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evden cıkabilirsin

• Lucius24 L kullanıcısına yanıt

Oturdugumuz sehir de kiralar 10 bin lira civari biz 2250 e oturuyoruz. Evsahibi bize senelerce oturabilirsin demişti.

Olacak işmi bu ?

şehit ailesiyiz sehit eşi maasiyla kiramizi 1 gün bile aksatmadik.

• ya hocam ev sahibi hayır kurumu değil ki.. ev sahibi kendini haksızlıga ugramıs hissediyor.. diyor ki: cevrede 10 bin liraya kiralık evler var benim evim 2250 tl kira getiriyor adam benim evimde 7750 tl ucuz oturuyor ben enayi miyim diyor.. sen ev sahibi olsan demez misin? senin evinin oldugu semtteki evler 10 binken sen 2250 liraya adamı yıllarca oturtur musun? buna dürüst cevap ver o adam seni illa ki o evden cıkartacak cünkü cok büyük fark var yani adam seni orada oturtmaz her yola basvurur bana kalırsa sorun cıkartmadan evi derhal tahliye et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucius24 -- 20 Ağustos 2022; 13:12:43 >
  • Öncelikle başınız sağolsun. Mekanı cennet olsun. Hakkı ödenmez. Merak ettiğim bir şey var. Devlet şehit ailesine ne kadar maaş veriyor? Bunu öylesine sormuyorum. Yeterince veriyor mu bunu merak ediyorum. Buraya yazmak zorunda değilsiniz, özelden yazabilirsiniz. Söylemek istemezseniz de anlarım. Selamlar, saygılar.

• Lucius24 L kullanıcısına yanıt

Devlet %25 zam yapabilir dedigi halde evsahibi bize 4 bin teklif etti kabul ettik tamam 1 sene daha oturabilirsin dedigi halde icraya veriyor sence bu ayip degil mi?

Desen ki evsahibin 10 bin teklif etmis sen 5 bin teklif etmişsin arada ucurum var. O zaman anlarim ama hem tamam deyip hem de icraya vermenin nesi vicdana ahlaka uyuyor?

• Asgari ucret civarinda.

• bankadan yapiyorum senetleri teslim almadim.

• Anladim tesekkurler.

Biz kimsenin malina çökmedik. Kimseninde hakkina girmek istemeyiz ama ülkenin durumu kötü. Biz şuan cikip 20-30k taşinma masrafi yaparsak bizim enayiliğimiz olur kimse kusura bakmasin.

• bizim kiracımız 1000 lira kira öderken tahliye taahtnamesi imzaladığı için 5000 liralık kira ödemesi gereken kirasını ödeyemedi ve evi tahliye etti.. şimdi yeni taşındığı yerde daha mutlu

• İcra gelip eşyalarınız zorla çıkarılmadıkça asla evi boşaltmayın. Bırakın uğraşsın. Daha bir yıllık kiracısınız. Bilmediğimiz şeyler imzalatıldı, istismar edildik filan deyin. İyi bir avukatla yıllarca süründürürsünüz bu rantçıları. Bizim bir sürü daire ve iş yerimiz kirada. Hiç kimseyle mahkemelik olmadık. Ofis, iş yerlerinden pandeminin en ağır olduğu zamanlarda ya kira almadık ya da yarım kira aldık. Bazıları ev sahibi olunca kiracının da sahibi olduğunu sanıyor. Hiç alttan almayın.

• bu islerde ayip olmaz.. ev sahibi kiraci iliskisi ticarettir adam evi satar sozlesmeyi boylelikle bozmus olur yeni ev sahibi seni yine cikartir bence evi tahliye etmelisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lucius24 -- 20 Ağustos 2022; 14:59:30 >
  • Bende 3-4 aydır ev sahibinden çekiyorum vallahi. Allah ev sahibinin de kiracının da iyileri ile karşılaştırsın ne diyeyim. Sanki sahil kenarında villa kiraladım altı üstü mahalle arasında 15 senelik 2+1 60m2 daire yani. Adamın benden başka da kiracıları var nedense sadece benimle uğraşıyor.

• hepsi ekonomi yüzünden

• Richard Parker kullanıcısına yanıt

Türkiye 2008 ve 2018 arası gayet de düzgün bir yoldaydı, Tek adam dönemi, ustalıktı, reklam arasıydı derken

2-3 yılda diki tuttu.

Ülkeye mülteci dolması ev talebi patlamasına yol açtı, bunlar devletin vatandaşı becermesidir. Kur'un da düşmesi

gurbetçilerin çok rahat ev sayısı arttırmasına sebep oldu.

Zaten korona'dan önce gayrımenkul'de duraklama ve yavaş bir düşüş de vardı.

Olay sadece enflasyon değil.

Tek haklı olduğunuzu düşündüğüm konu Ev'den önce araba alma hususu fakat burada da kirada oturan bir ailenin

arabaya ihtiyacı olabileceği ve almakta özgür olduğu.

• gerçekten kiralık ev sıkıntısı var adam cidden bulamamış olabilir . adamı tahrik edersen inada dökebilir . ev kiraya vermek çocuk oyuncağı değildir . ihtiyaç olmayan ev kiraya verilir . ben kiraya vereyim 2 yıl sonra sie derim gider kafasıyla olmaz. kaç yıldır oturuyor bilmiyorum ama 2 yılda bir 3 yılda bir ev taşınmaz . şuan bi ev taşımak 30 binden başlıyor en ucuzu . adam ev sahibinin çükünün keyfine 2 yılda bir 30-40 bin harcayacaksa işi var .

gelelim ne yaparsına , noterden ihtar çekersin 6 ay ermek lazım kafadan kanuni hakkı. sonra gerisine bakarsın ama sakın burdaki çoluk çocuğa uyup kavga dövüşe dökme adam gider ev sahibim tehdit ediyor diye savcılığa şikayet eder hem evden çıkaramazsın hem de gider gider gelirsin ifadeye mahkemeye .

• por favor kullanıcısına yanıt

aklı başında adam mahkemelik olmaz. böyle sonradan görmeler bi havalara girer .

kira düzenli ödeniyorsa çıkarmak hayal. tahliye tahhütnamesi imzalandıysa ona da itiraz edin. tek kelimeyle itiraz ediyorum demek yeterli . gitsin mahkeme açsın . çok darlarsa (tehdit ederse , attırırım-dövdürürüm tarzı) acımayın savcılığa gidin ev sahibim tehdit ediyor, sürekli arıyor rahatsız ediyor .dövdürmekle evin kapısını söktürmekle , elektiriğimi-suyumu kestirmekle tehdit ediyor deyin . kendi uğraşsın . kimseye pislik yapmam ama uğraşanla da uğraşırım .

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.