Şimdi Ara

kirikkale iö hukuk mu mezun mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sizce hangisi vallahi surekli karar degistiriyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kırıkkale mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kırıkkale hukuk

• bi yardim fikir verseniz

• Hedefin yani istediğin yer neresiydi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Justice-

Hedefin yani istediğin yer neresiydi ?

selcuk u yazmistim ilk tercihte en sona kirikkaleyi falan hic yazmamistim yani ama bi sene daha beklersem ki bekleyesimde yok okuyasimda kalmamis durumda suan corba oldum bi ankara istanbul ister insanin gonlu

• Sıralama kaç?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Eczacılık mı hukuk mu?
    10 yıl önce açıldı
    İşletme mi? İktisat mı?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tercihler bitti ki, ek tercihlerde de hukuklarda boş kontenjan kalmaz boşuna ümitlenme.

• quote:

Orijinalden alıntı: baltasiz ilah

Tercihler bitti ki, ek tercihlerde de hukuklarda boş kontenjan kalmaz boşuna ümitlenme.

oyle garanti gozuyle bakmiyorum zaten ama en azindan 1-2 kisilik yer olursa diye sormak istedim

• Puanın yazacağın hukukun taban puanından büyük olmalı eğer puanın düşükse sevinme.

• quote:

Orijinalden alıntı: Prowesso6

Sıralama kaç?

23 bin

• quote:

Puanın yazacağın hukukun taban puanından büyük olmalı eğer puanın düşükse sevinme.

biliyorum oyle oldugunu 5 puan yuksek puanim oranin taban puanindan :D

• Diğer arkadaşın dediği gibi zaten yer kalma ihtimali hayli az. Bence mezuna kal. Madem gönül istanbul, ankara istiyor o zaman onun için çabala.

İstanbul siyasal talebesiyim. normalde son sınıf olmam lazım ama hem hazırlık hem de siyasala girerken mezuna kaldığımdan 2. Sınıfa geçtim. Ankara veya iü hukuk istiyorum. Temmuzdan beri ders çalışıyorum. Ben bu kadar sene kaybına rağmen sıkılmadan giriyorsam hayalim-idealim için bu sınava, senin hayli hayli mezuna kalman gerekir bence. Tabii tercih senin. İyi düşün. Pişman olma sakın...

• quote:

Orijinalden alıntı: Justice-

Diğer arkadaşın dediği gibi zaten yer kalma ihtimali hayli az. Bence mezuna kal. Madem gönül istanbul, ankara istiyor o zaman onun için çabala.

İstanbul siyasal talebesiyim. normalde son sınıf olmam lazım ama hem hazırlık hem de siyasala girerken mezuna kaldığımdan 2. Sınıfa geçtim. Ankara veya iü hukuk istiyorum. Temmuzdan beri ders çalışıyorum. Ben bu kadar sene kaybına rağmen sıkılmadan giriyorsam hayalim-idealim için bu sınava, senin hayli hayli mezuna kalman gerekir bence. Tabii tercih senin. İyi düşün. Pişman olma sakın...

ya kirikkalenin egitiminden yana falan degilde zaten ankaradayim kirikkale surdan surasi gozum bazen bi sene daha beklemeyi yemiyo bszen yiyo ama bu sene ham 17 bindim obp geri atti 6 bin kadar seneye hadi olduda yaptim 5 bin beni yine 2-3 bin aticak bunu dusununce bile hevesim kaciyo inan

• OBP bu sene 6 bin attıysa seneye de o kadar atar ne 2-3 bini.

Hatta temel liseler bu sene yeni açılacağı için seneye birçok öğrencinin OBP'si şişirilmiş hâlde olacak. Daha fazla atar 8 bin falan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baltasiz ilah -- 13 Ağustos 2015; 3:10:07 >
  • quote:

OBP bu sene 6 bin attıysa seneye de o kadar atar ne 2-3 bini.

tabi sen oyle diyosan kesin atar

• O halde sende obpnin hakkından gelecek bir puan yaparsın :) anladığım kadarıyla mezuna kalmak istemiyorsun ama kırıkkale olma ihtimali gerçekten düşük, söyleyeyim. Yap yine ek tercihte tercihini. Ama yine de mezuna kalacakmışsın gibi hazırla kendini. Ekte yerleşmek çok zordur hele ki hukuk gibi bir bölüme.

• Az önce 6 bin dedim ama bu sene temel liseler açılacak. O öğrencilerin OBP'si çok yüksek olacağı için seneye senin OBP seni 8-9 bin geriye atacaktır.

• quote:

Az önce 6 bin dedim ama bu sene temel liseler açılacak. O öğrencilerin OBP'si çok yüksek olacağı için seneye senin OBP seni 8-9 bin geriye atacaktır.

allah askina ben bu sene ham 17 bin oldugum icin 6 bin atmis seneye ilk 5 bin yapsam o kadar atcagini soyluyosun neyse sen dogrusun kesin atar :D

• Ne alaka yani 100 bin olsan 40 bin geriye mi atacaktı?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.