Şimdi Ara

Kırıkkale Üni

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Burda okuyan yada baska bölümde okuyan arkadaşlar :

Kampüs güzel mi ?

Sosyal Aktiviteler var mı?

Hocalar kaliteli mi ?

Son olarak burda okunur mu ?

• Ankara'ya 40dk mesafesi haricinde çok nufuslu köydür Kırıkkale!
  • 1yıl okudum yatay geçiş yaptım zaten o amaçla gitmiştim
    yurtta kaldım mühendislikten pek çok arkadaşım vardı
    kampüs eh işte daha yeni bi üniversite sayılır biraz yavaş gelişiyo
    arkadaşın dedigi gibi büyük bi köydür,ankaraya 60km,1saat sürüyo hergün gidip gelen arkadaşlar vardı
    sosyal aktiviler sana baglı, direkt olarak okuldan çok bişe bekleme
    hocalar da heryerde oldgu gibi iisi de vardı arkadaşlardan duydugum, kötüsü de sana baglı huyuna gideceksin işine bakacaksın aynı dersi kalan da oldu geçen de..
    kısaca böyle..
  • quote:

Orijinalden alıntı: enreka_tr

1yıl okudum yatay geçiş yaptım zaten o amaçla gitmiştim
    yurtta kaldım mühendislikten pek çok arkadaşım vardı
    kampüs eh işte daha yeni bi üniversite sayılır biraz yavaş gelişiyo
    arkadaşın dedigi gibi büyük bi köydür,ankaraya 60km,1saat sürüyo hergün gidip gelen arkadaşlar vardı
    sosyal aktiviler sana baglı, direkt olarak okuldan çok bişe bekleme
    hocalar da heryerde oldgu gibi iisi de vardı arkadaşlardan duydugum, kötüsü de sana baglı huyuna gideceksin işine bakacaksın aynı dersi kalan da oldu geçen de..
    kısaca böyle..

Arkdaşım hangi bölümde okuyordun ? Yatay gecisi hangi üni kac puanla yaptın acıklarsen sevinirim .
  • ben işletmedeydim iibfde 3.10 la erciyes e yataylamıştım..sen de fikir vermesi açısından arşivleri karıştırıp önceki senelerde kaçla geçilmiş görebilirsin eger düşünüyosan
  • quote:

Orijinalden alıntı: enreka_tr

ben işletmedeydim iibfde 3.10 la erciyes e yataylamıştım..sen de fikir vermesi açısından arşivleri karıştırıp önceki senelerde kaçla geçilmiş görebilirsin eger düşünüyosan

saol :)
  • Hocam Kırıkkaleliyim. Makina'da okuyan arkadaşım var. Akademik Kadro bakımında baya yeterliyiz fakat şehir bize çok kaybettiriyor dedi. Kampüsü standartların üzerinde emin ol fakat denildiği gibi Kırıkkale , Ankara'ya yarım saatlik mesafede bir yerleşim birimi. ( Şehir diyemiyorum Köy demeye içim acıyo ) Ama sana tavsiyem burda okuma bi daha dene. Seneye de olmazsa burayı yaz.
  • ya da en iyi seçenek kırıkkaleyse yatay geçiş yap =)
  • Hepinize teşekkür ederim.

2 . senem artık biyere yerlesmem gerek. Kırıkkale makina kesin oluyor, Ankara da oturuyorum hergün Ankaraya gelmeyi dusunuyorum.Aklımda yatay gecis de var ilk sene notlarımı yuksek tutup gazi iö veya osman gaziye gecmek istiyorum . Seraphine kampüsü kimse begenmiyor :) benimde kafama o takılıyor zaten gezilecek mekanları yok diyorlar umarum istedegim gibi olur 1 sene sonra ya Ankara yada Eskisehire giderim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.