Şimdi Ara

kırılmış kondansatör...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar elimde 9600 gt var bir kondansatörü kırıldı(eksik) resim ekledim orada işaretli olan kondansatörden bulabilir miyim bulamaz mıyım.yardımcı olursanız çok sevinirim.

kırılmış kondansatör...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sodden06 -- 16 Şubat 2014; 13:27:37 >

• Kirilan kondansatorun ustunde kaclik oldugu yazar elektrikcilerde bulunur.50 kurus 1 lira bisey.aynisindan bulun anliyorsaniz lehimleyin yoksa bilene yaptirin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gibbon4071

Kirilan kondansatorun ustunde kaclik oldugu yazar elektrikcilerde bulunur.50 kurus 1 lira bisey.aynisindan bulun anliyorsaniz lehimleyin yoksa bilene yaptirin.

işte sorunda burda ekran kartı üzerinde birbirine benzer fakat farklı 2 cins kondansatör var %50 şans ama hangisi.
  • Kirik olanin hangisi oldugunu biliyor musunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gibbon4071

Kirik olanin hangisi oldugunu biliyor musunuz

kırık kondansatör ortalıkta yok. resme göre bi altındaki kondansatörle aynı boyutlarda fakat değerleri aynımıdır.aynıysa nasıl okuyup yenisini alıcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sodden06 -- 16 Şubat 2014; 20:04:55 >
  • oradaki kondansitör büyük ihtimal ile, 2.5 volt, 820 MikroFarat...

size 3-4-5 voltluk ve 1000 mikro-farat'lık bir şey alın yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: ironblood19

oradaki kondansitör büyük ihtimal ile, 2.5 volt, 820 MikroFarat...

size 3-4-5 voltluk ve 1000 mikro-farat'lık bir şey alın yeter

küçük olanlar 716 sepc 820 2.5
    resimde gösterdiğimin boyutunda olan ise 732 sepc 270 16
    üzerinde yazanlar bunlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Smd Kondansatör Arızası?
    9 yıl önce açıldı
    Bujinin ucu kırıldı
    7 yıl önce açıldı
    smd parça nasıl sökülmeli ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • o zaman 16volt ve 270 mikrofarat.... sen 16 volt mikrofarat al, lehimlet yeter
  • Kart calisiyormu? Bu gibi bir duruma rastlamistim, kart calisiyordu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bugün gezdim elektronik çarşısını 270 mikrofarat bulamadım. 220 ve 330 vardı tamircilere sordum 330 tak gitsin dediler:) az önce taktım biraz zorlandım lehimden dolayı hem lehim yerlerinin yakınlığından hemde havya mortu çekmiş.neyseki lehimleyebildim.çalıştırdım.şuan sıkıntı görünmüyor.test edecem bi süre gelişmeleri aktarırım tekrar.
    --------------------------------------------------------------------
    windows 7-64bitte test ettim sonuç hüsran fps yok denecek kadar az.dx10 dolayı olabilirmi win7 sadece dx11 i destekliyomuş gibibişey duymuştum.bu durumda ne yapmam lazım.dx10 destekleyen işletim sistemine geçsem düzelirmi acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sodden06 -- 18 Şubat 2014; 15:46:33 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.