İlanlara bakarken tesadüfen gördüm Kırmızı 520d M paket.
Şu ana kadar beyaz ve siyah dışında başka bir renkte canlı olarak hiç görmedim bu aracı. Siz ne diyorsunuz yakışmış mı kırmızı F10 a? Bildiğim kadarı ile individual olarak seçilebiliyor bu renk.İsmi imola red olması lazım.
kırmızı daha hırçın arabalara gidiyor, külçe gibi arabada olmamış bence .
Alıntıları Göster
İkiside çok güzel olmuş
quote:
Orijinalden alıntı: hunter06
kırmızı daha hırçın arabalara gidiyor, külçe gibi arabada olmamış bence .
Alıntıları Göster
Sürekli beyaz renk ve filmli camlarla dolaşan 520 görüyoruz. Güzelde duruyor bana göre fakat Milano Beige ve Sepang Bronze daha ağır ve asil duruyor.
quote:
Orijinalden alıntı: gfx.2Bucuk
Sürekli beyaz renk ve filmli camlarla dolaşan 520 görüyoruz. Güzelde duruyor bana göre fakat Milano Beige ve Sepang Bronze daha ağır ve asil duruyor.
Alıntıları Göster
5,20d son zamanlarda çok hoşuma gıdıyor çok.
quote:
Orijinalden alıntı: Mnr980
5,20d son zamanlarda çok hoşuma gıdıyor çok.
Alıntıları Göster
Bu aracı alacak olsam siyah yada beyazdan başka renk tercih etmezdim.
quote:
Orijinalden alıntı: gokmavı
millette tercih etmiyor zaten, farkınız olmuyor böylelikle.
milano beige çok güzelmiş bu arada.
quote:
Orijinalden alıntı: dix1
quote:
Orijinalden alıntı: gokmavı
millette tercih etmiyor zaten, farkınız olmuyor böylelikle.
milano beige çok güzelmiş bu arada.
Alıntıları Göster
Beyaz 5 serisi bakkal olma yolunda hızla ilerliyor.
Ama asıl bakkal;
beyazcamtavanamgpaketc180kompressor
Ergenekon davasındaki mühimmat kazılarında bile bulunmuş.
quote:
Orijinalden alıntı: gfx.2Bucuk
Alıntıları Göster
Sepang.
Space Grey
Bu ikisi çok güzel. Hatta resimdeki jantları m paket ile birlikte space gri rengiyle birlikte alınırsa tadından yenmez. Zaten oldum olası space gri rengini çok sevmişimdir
quote:
Orijinalden alıntı: jackget
Sepang.
Space Grey
Bu ikisi çok güzel. Hatta resimdeki jantları m paket ile birlikte space gri rengiyle birlikte alınırsa tadından yenmez. Zaten oldum olası space gri rengini çok sevmişimdir
Alıntıları Göster
bmw 5 in bütün havasını ağırlığını almış hiç yakışmamış
quote:
Sepang.
Space Grey
İkisi de süper ama Sepang olanın M paket olması biraz saçma geldi bana. Yani sonuçta özel ve ağır bi renk. Bu renk spor paket ile uymaz bence.
quote:
Orijinalden alıntı: playumb
quote:
Sepang.
Space Grey
İkisi de süper ama Sepang olanın M paket olması biraz saçma geldi bana. Yani sonuçta özel ve ağır bi renk. Bu renk spor paket ile uymaz bence.
Alıntıları Göster
Bence de Sepang ve M paketsiz versiyon müthiş olur. Space grey de m teknik jantlarıyla güzel olacaktır. Nedense şu M tamponları pek sevmiyorum. Hatta stock tampon çok çok daha zarif bence.
quote:
Orijinalden alıntı: Coşkun
Bence de Sepang ve M paketsiz versiyon müthiş olur. Space grey de m teknik jantlarıyla güzel olacaktır. Nedense şu M tamponları pek sevmiyorum. Hatta stock tampon çok çok daha zarif bence.
Alıntıları Göster
olmamış bence
quote:
Orijinalden alıntı: Coşkun