Şimdi Ara

KIŞ İÇİN ORJİNAL PARFÜM TAVSİYE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
2
Favori
1.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar malum kış geldi, parfüm tavsiyesi istiyorum. Kalıcı, farkedilirliği yüksek, olumlu tepkiler aldığınız vsvs. Şuan aklımda "Dior Homme İntense, Ysl la nuit de l'homme le parfume veya only the brave var. Seçim yapıp almam lazım. Üç parfümde iyi ama tavsiye istiyorum :) Teşekkürler :)

• DHI herkese göre değil. Nasıl bir sosyal çevren var bilmiyorum ama herkes beğenmeyebilir.
  • lalique encre noire ve thierry mugler pure havane (ya da pure malt) tavsiye ederim.

her ikisi de her yerde rastlayacağınız kokular değiller. dior homme intense ve ysl nuit her ne kadar güzel kokular olsa da çok yaygın kullanımlı olduklarından "nadir ve özel bir koku" hissini vermiyor.
  • Bence de DHI herkesin beğeneceği bir koku değil, YSL Nuit'in kokusu genel beğeniye hitap ediyor ama o da çok kalıcı değil.
    Yapaylık hissiyatı uyandırmayan, çok pahalı olmayan ve herkesin kullanmadığı bir koku istiyorsan L'occitane Baux ' u rahatlıkla önerebilirim. Bulunduğun ilde mağazası varsa gidip test edebilirsin.
  • Tom ford noir edp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ice berg man kış kokusu olarak idealdir

• Bende uzun arayıslar sonunda kış kokumu buldum denemeni öneririm victor rolf - spice bomb dene bi derim bende cok iyi durdu bu parfüm

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dior homme intense efsanedir. Ama kokusu cabuk ucuyordu bende.

Chanel blue de chanel olabilir. Cok olumlu tepkiler aldim. Su an ysl homme intense ve versace pour homme kullaniyorum bu ikisi de cok basarili kokular.

• zara'nın baharatlı parfümü vardı 2 adet vardı paketinde fiyatı şu an 90 lira civarıydı güzel bir şey gibi ucuz diye aldanıp şans vermemek olmaz bence denenmeli
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.B.V.

Dior homme intense efsanedir. Ama kokusu cabuk ucuyordu bende.

Chanel blue de chanel olabilir. Cok olumlu tepkiler aldim. Su an ysl homme intense ve versace pour homme kullaniyorum bu ikisi de cok basarili kokular.

Hocam bunları sadece kış için mi önerdiniz?Yoksa diğer mevsimlerde de gideri var mı?

• Kış için önerilerim:

Guerlain – L’Instant de Guerlain Pour Homme Extreme
    http://www.parfummeraki.com/2012/04/guerlain-linstant-de-guerlain-pour/

Calvin Klein - Reveal Men
    http://parfumlerveyorumlar.blogspot.com.tr/2015/01/reveal-men-calvin-klein.html

• kesinlikle only the brave tatto almalısın .. Ama ilk sıktığında %100 beğenmiceksin 10 dk sonra son notalarına bağımlı olacaksın
  • DG The one
  • DAVİDOFF.the game. Kalıcılık olarak güzel. Kış icin ideal ama cok saldırgan bir koku degil 2 metreden. Kokusunu alamassın

• dior homme intense ama o alınacaksa valention uomo alabilirsiniz, hem daha ucuz hem daha erkeksi. dior homme intense de çiçek kokuları çok belli oluyor, unisex e çok yakın bir parfüm.

Ysl la nuit de l'homme edt si ile edp si arasında bir benzerlik yoktur, Ysl la nuit de l'homme EDT asıl güzel olanıdır. EDP sini almayınız tamamen farklı bir kokudur.

the only brave hakkında pek fikrim yok ama internette en güzel 10 parfüm reviewlerinde hiç görmedim.

kalıcı ve güzel bir koku arıyorsanız, adg profumo önerebilirim, şekerli freş bir koku ama kalıcılığı yüksek. bunu dışında spicebomb güzeldir ama pahalıdır. JPG ultra male, versace pour homme, veya versace eros alabilirsiniz. JPG ultra male yerine Zaradan gourmand leather de önerebilirim, biraz daha az yayılır, etraftakilerin burnuna sokmaz kokuyu.
  • Mont blanc serisini kullanan varmi arkadaslar, yurtdisindan getirtecem suan indirimde. Legendi kullandim hosuma gitmisti ama intensei denemedim sizce nasil?

• quote:

Orijinalden alıntı: thewhitewolf

Mont blanc serisini kullanan varmi arkadaslar, yurtdisindan getirtecem suan indirimde. Legendi kullandim hosuma gitmisti ama intensei denemedim sizce nasil?

bende legend intense var. açıkçası intense daha güzel. legend'a göre daha tatlı. kalıcılığı daha fazla.
  • Arkadaşlar parfüm merakı diye bı site var parfümler 4 te bir fiyatına neden öyle güvenilir mi site?

• hasanulasli kullanıcısına yanıt
    merakı değil mekanı, ucuz çünkü sahte

• Amouge Opus V

Çok iyi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.