Şimdi Ara

Kış lastiği. Run Flat mı, değil mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

BMW x3 sdrive sahibiyim ve kış lastiği almayı düşünüyorum. Kısa bir araştırma yaptım. X3 sdrive üzerinde 225/60/17 RF dunlop lastik mevcut. BMW büyük ihtimal kış lastiği için yine dunlop önerecektir. 2013 tarihli pirelli sottozero II RF aynı ebat lastik mevcut. Acaba kış lastiği için RF lastikten vazgeçmeyi düşünsem mi? Sottozero 3 ile ilgili çok olumlu dönüşler var ama 225/60 boyut yok, 225/55 101V ve RF olmayan kullanılabilir mi? Üstadlar ve tecrübesi olanlar ne der? Kış lastiği kullananlar tecrübelerini paylaşabilirler mi? RF olmayan lastik kullanan var mı?

Saygılarımla.

• BMW'sinde kış lastiği kullanan, tecrübeleri paylaşacak kimse yok mu?
  • merhabalar. ben de benzer problemi ya da ikilemi yaşadım geçtiğimiz yıllarda.(3.16i ve x1 2.0 xdrive) Ama net ve sağlıklı bir bilgiye ulaşamadım. Borusan net bir cevap vermedi.Piyasadan konuştuğum lastikçilerden sadece birisi yanaklarda sıkıntı olacağını riskli olacağını kendisinin takmayacağını ifade etti.Ben de kuzu kuzu RF almak zorunda kaldım.RF 'in güvenlik garantisi çok önemli ama yüksek fiyat, yol sesi,istenilen lastiğin bulunma güçlüğü ve bence RF'de kullanılan desenlerin dolayısıyla kışın tutunma performansının daha zayıf olması handikap. BU arada aracınızdan memnun musunuz? Yakıt tüketimi( kullanım güzergahınız) nasıl ? x1'i değiştirmeyi düşünüyorum.Ama hem iki çeker oluşu hem de tüketim aklımı kurcalıyor. teşekkürler.
  • çok uzun yola çıkmam derseniz non rft alınabilir, bagaja da 2-3 sprey atarsınız, idare eder. ama ben rft kullanıyorum kışlıklarımı da, kafamda soru işareti olmuyor böylece..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kış lastiği gerekli mi?
    3 yıl önce açıldı
    2 kış lastiği yeter mi?
    17 yıl önce açıldı
    4 mevsim mi yaz lastiği mi?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.