Şimdi Ara

Kış Lastiği Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, yeni aldığım arabanın lastik ebadı 225-60-18. Eski arabamda kış lastiği olarak Good Year ug8 vardı ve çok memnundum ama Good Yearda bu ölçüler için kış lastiği bulamadım. Bu ebat için Continental 830p, Pirelli Sottozero seri3 ve Bridgestone bulabildim ancak. Pirelli internet sitelerinde şu anda 380-410 TL arası, Continental ise geçen yıl 550-600 TL arasından satılmış. Ne dersiniz? Başka önerisi olan var mı acaba?

• araç ne yazsaydınız keşke şimdi suv mu binek mi bilemedim ama suv ise petlas explero w671 104V kış lastiği var 300 civarında ort fiyatları.
    araç binek ise pirelli bulabildim. bu konuda fazla bir seçenek bulunmamakta.

alternatif olarak bir jant takımı alıp

215/75/16 bu lastiliği 16 inç jant ile
    ya da 225/65/17 bu lastiği arabanıza 17 inç jant takımı ile alabilirsiniz.

ancak yaptığım araştırmalarda petlasın kış lastiğini almak daha mantıklı oldu çünkü bu ebatlardaki jant takımı ve lastik takımı almak çok pahalıya geliyor. Ama tercih fikir olsun...........
  • Nokian diyeceğim ama fiyatları çok pahalı. Eğer lastik başı 600-700 tl gözden çıkarırsanız en iyi seçim olacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cgr1903 kullanıcısına yanıt
    Araç 2015 model Honda CRV. Bu arada ilginize teşekkürler.
  • ozbayram kullanıcısına yanıt
    Bu fiyata bu ölçülerde Nokian bulamadım ben. Bulduklarım çiviliydi ve çok pahalıydı. Link verirseniz çok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gunebakan44

Bu fiyata bu ölçülerde Nokian bulamadım ben. Bulduklarım çiviliydi ve çok pahalıydı. Link verirseniz çok sevinirim.

Birebir aynı ölçüde olması şart değil, tabanı daha geniş veya daha dar bi model alabilirsiniz, 225 değil de 215 olsun 235 olsun çok farketmez. Nokian alacaksanız WR D4 modeli harici almayın, A3 falan vardı onlar 4 mevsim türü yarı kışlık lastikler, D4 iyidir.
  • quote:

http://www.hepsiburada.com/nokian-225-60-r18-104r-xl-nordman-rs2-suv-kis-lastigi-4-adet-uretim-yili-2016-p-OTKMT429599?magaza=Hepsiburada&wt_gl=cpc.nelk.oto.pla&gclid=Cj0KEQjwxLC9BRDb1dP8o7Op68IBEiQAwWggQOZiza41jbQ3pagVQb5ExPrU7l6M3Bqi6nhb6mHLnNUaAjXm8P8HAQ

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kış lastiği gerekli mi?
    3 yıl önce açıldı
    Kış Lastiği Tavsiye
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nokian waterproof 4 mevsimi öneririm olmazsa kışlıkd4 de alabilirsiniz internette 2-3 sitede satışı var
  • Diablo kullanıcısına yanıt
    Bu konularda inanılmaz cahilim. Bilgim fazla olmadığı için orjinal ölçüleri değiştirmekten çekinirim. Uyumlu olabilecek bir kaç ölçü örneği verir misiniz? Takip ettiğim forumlardan birinde aynı model arabası olan bir arkadaş Nokian 235-55-18 aldığını, çok başarılı olduğunu söylüyordu. Böyle bir değişiklik arabada neleri değiştirir, bir zararı olur mu acaba? Teşekkür ederim.
  • ozbayram kullanıcısına yanıt
    Pirelli Sottozero seri3 şu an çok hesaplı. Ne dersiniz?
  • quote:

Pirelli Sottozero seri3 şu an çok hesaplı. Ne dersiniz?

Fiyatı çok uygun. Ben olsam düşünmeden alırdım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.