Şimdi Ara

kış lastiği yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kışlık lastik almayı düşünüyorum 4 tane. Benim sorum şu: Çıkma lastik baktım mişel vardı 4 tanesi 400 lira dedi. Durumu nasıl derseniz kılcallar duruyordu ama biraz yıpranmıştı. 0 petlas lastik de araştırmalarıma göre 650 civarı geliyor. Bütçem kısıtlı olduğu için yüksekten uçamıycam bu arada aracımda şu anda 195/16/55 var çıkma lastik ebatları ise 205/16/55 biraz yardımcı olursanız sevinirim

• Çıkma lastiğin üretim yılı büyük bi ihtimal 2009 yada 2010dur. Ben olsam almazdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • synthesizer kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim cevap için en az kaç olursa alınabilir sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mintas2373

teşekkür ederim cevap için en az kaç olursa alınabilir sizce?

Iyi bir lastik ise 2012 olabilir ama daha eskisi bence para vermeye değmez. Zaten her yıl performansı düşüyor lastiğin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 LASTİK ALAN HERKESE!
    KIŞ mevsimine girerken artem otomotivden alacağınız 4 Adet KIŞLIK lastikleriniz için; 150,00TL'lik Pasta-Cila Bakımı BOYA KORUMA BAKIMI sibap, Lastik Montaj + Balans Ayarı, 1 YIL LASSA veya BRIDGESTONE Yol Yardımı HEDİYE! ayrıca
    ÜCRETSİZ CHECK-UP HİZMETİ, Bu fırsat kaçmaz!...
    Gidin lastiklerinden fren disk ve balatalarına, elektrik sistemlerinden cam sileceklerine kadar aracınızı ücretsiz check-up yaptırın 0312 278 56 71-72
  • Petlasın kış lastiği iyidir , yol sesi haricinde bir şikayetini duymadım kullanan arkadaştan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kış lastiği gerekli mi?
    3 yıl önce açıldı
    Kış Lastiği Tavsiye
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.