Şimdi Ara

Kış Lastiğini Şimdi Almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdiden kış lastiğini almanın fiyat yada stok açısından karı olur mu? Aracıma ilk defa alacağım için tecrübeye ihtiyacım var tşk ederim

• uluslararası piyasada lastik hammadde fiyatları 3 yıldır düzenli olarak düşmekte. kışın daha taze lastik alabilirsiniz. son dakika talebini de gözönünde bulundurarar acele etmeden uygun bulduğunuz bir zamanda almanız mantıklı.
  • Kış sonunda çok ucuzlamisti ama artık bit şey fark etmez piyasa aalacağı lastiği aldi. CÇoğu firma yeni çıkan kanunlardan dolayı aşırı yüklenme olduğu için çeşitli yerlerden lastik getirmiş. Aldığım Bridgestone kesin türk malidir derken o bile o zaman ithal çıktı. Kampanya bulmaya çalışın Carrefour falan baya indirim yapıyordu benim aldigim zamanlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yatmış lastik almayın fiyat olarak sıkıntı olmaz mümkünse 2014 ün olsun lastikler
  • adu81 A kullanıcısına yanıt
    interneti takip edin . n11 sitesininden ben geçen sene 6 arabaya 4 adet lasitk aldım.(benim ve arkadaşların arabası) n11 çek-kupon ve banka kampanyası ilçok ama çok uyguna geldi.
    kliksayıda takip edin derim.
  • aksaray1 kullanıcısına yanıt
    mahsuru yoksa hangi markayı kaça aldınız
  • Memleketiniz çok soğuk bir yer değilse, yani hemen taktırmayacaksanız, çok iyi bir indirim de yoksa almayın. Alırken sökme takma için para almıyorlar ancak sonradan taktırmaya gidince ona da para vereceksiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kış lastiği gerekli mi?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: adu81

mahsuru yoksa hangi markayı kaça aldınız

Goodyear 175/65 R14 82T ULTRAGRIP 8 Lastik normal fiyatı 150 tl idi ben tanesini enpara kampnayası-n11 indirimi-kupon koduve avantajix vs ile tanesini 51 tl getirdim. böyle birkampnaya belki yakalayamazsınız ama ara sıra kupon kodu veriyor n11 bunun yanına banka kampanyası da olursa yine güzel fiyatlara alırsınız.. ve aldığım lastık ADAC testlerde ilk 5 in içinde olan bir lastik.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.