Şimdi Ara

KIŞ LASTİKLERİ ( tüm paylaşımlar buraya) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.952
Cevap
80
Favori
687.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki

KIŞ LASTİKLERİ ( tüm paylaşımlar buraya)

(En Son Oy Tarihi: 17.1.2025)
Giriş

Orjinalden alıntı: JackDaniels

quote:

Orjinalden alıntı: exca

Herkeze merhaba
    2001 1,6 opel astra aracıma 195/60 15 goodyear ecellence almaya karar verdim.
    Satıcı elinde olmadığı için H serisi yerine bir üst V serisi takalım diyor.
    Bir üst hız serisinden lastik takmak bir dezavantaj yaratır mı?

yok olmaz

biraz daha pahalıdır o kadar

Dün aldım lastikleri. Kredi kartı tek çekim tanesi 145 ytl fiyata.

Yapı kredi 31 aralığa kadar 100 ytl üstü 5 alışverişe 100 ytl lik puan veriyormuş. Bugün öğrendiğim için kullanamadım.
    Aldığım yer dünkü kart çekimini iptal edemedi. Hergün 1 lastik fiyatını çekseydim kullanabiliyordum.

Akşamları elde kumanda reklam çıkınca zap yaparsam haberim olmaz tabi suç bende.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exca -- 27 Aralık 2006; 15:40:59 >

• Dun onlere lassa snoways 2 plus aldim.
    Arkalara ise 4 mevsim goodyear vector 3 aldim. Her ne kadar kis lastigi performansi vermese de yinede yaz lastiginden daha yumusak oluyor. Yazinda onlere 2 tane yaz lastigi alacagim.Arkalar 4 mevsim oldugu icin kalacak.

quote:

Orjinalden alıntı: worldwar

Arkadaşlar çok acil yardımlarınızı bekliyorum.sorum şu paketsiz düz 75 lik ford connectimiz var ASR ABS de malesef yok şu an üzerinde yarı aşınmış Goodyear Gt3 ler var.Araba hergün 30km yol yapıyo yani kar da yağsa gidecek.Kış lastiği almamız gerekiyor.Bir tanıdıktan toyo kış lastiği 195-60-15 boyutlarında fiyatı 110 Ytl bana bayağı ucuz geldi ne dersiniz? Forumda pek iyi bahsedilmemiş en iyisi sanırım goodyearın Ultra grip serisi. birde 4 yerine sadece önlere almayı düşünüyoruz. ya zaten arkalarda kampana fren ne kadar etkisi olacak.kardada 60-70 km hızla gidecek değiliz ya bizim için önemli olan karda kalkışlarda çekişi bir de fren performansı lütfen yardım.Acilen birşeyler yapmamız lazım malum havalar iyice bozuyor.
    TEŞEKKÜR EDERİM

• Arkadaşlar otomatik vitesli arabalar için kış lastiği seçiminde farklılıklar varmı ?

Toyota Corolla 1,6 terra sedan için Goodyear UG7 düşünüyorum

Bu lastik için ANKARA da en iyi fiyat veren Goodyear bayisi hangisi yardımcı olurmusunuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: ahmetozgen

Arkadaşlar 175 65 R14 ebadında kış lastiği fiyatı aldım. Pirelli Winter Carving
    Montaj + balans adedi 105 ytl 5 taksit yapıyor. Sizce fiyat iyi mi ? Bu lastiği kullanan var mı
    Ayrıca Continantal için 134 Ytl dediler.

aynı ebat goodyear ug7 yi getz e 100 liraya aldım 12 taksitle

çok pahalı
  • peki opel astra hb için goodyear ug7 olurmu?ebattalı uyuyormu??
  • bu yapı kredinin 100 ytl ve üstü alşerişlerdeki 100 ytl dğerindeki bonusu harbi doğru mu?
  • Şimdi yapı kredinin sitesine girdim haber doğru ama biz kaçırdık :(
    Alıntdır yapı kredinin sitesinden
    ''Kampanya 08-31 Aralık 2006 tarihleri arasında geçerlidir. Worldcard sahipleri, World Üye İşyerleri’nden 5 ayrı seferde 100 YTL veya üzeri değerde peşin veya taksitli alışveriş yapmaları halinde, 100 YTL değerinde 20.000 Worldpuan kazanacaklardır. Bir müşteri kampanyadan en fazla 1 kez yararlanabilir. Aynı gün içerisinde aynı World Üye İşyeri’nde yapılacak 100 YTL veya üzeri değerdeki harcamalardan yalnızca bir tanesi kampanyaya dahil edilecektir. Business ve Trio kart dışında aynı kişiye ait farklı kartlarla yapılacak 100 YTL veya üzeri değerdeki işlemler kampanyaya dahil edilecektir. Worldpuan kullanılarak yapılan harcamalar, otomatik fatura ödeme talimatı harcamaları kampanyaya dahil değildir. Kampanyadan kazanılacak puanlar en geç 09/01/2007 tarihinde kart hamilinin en çok kullandığı karta yüklenecektir. Kampanya dahilinde kazanılıp 25/01/2007 tarihine kadar kullanılmayan Worldpuanlar geri alınacaktır''

• quote:

Orjinalden alıntı: ölümüne_kankayız

peki opel astra hb için goodyear ug7 olurmu?ebattalı uyuyormu??

olur

195/65/15 değilmi lastiklerin

megane a aldım bu ebattan

goodyearın sitede liste fiyatları var

tanesini liste fiyatının 30-35 lira altına alabailirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: aydinbircan

Şimdi yapı kredinin sitesine girdim haber doğru ama biz kaçırdık :(
    Alıntdır yapı kredinin sitesinden
    ''Kampanya 08-31 Aralık 2006 tarihleri arasında geçerlidir. Worldcard sahipleri, World Üye İşyerleri’nden 5 ayrı seferde 100 YTL veya üzeri değerde peşin veya taksitli alışveriş yapmaları halinde, 100 YTL değerinde 20.000 Worldpuan kazanacaklardır. Bir müşteri kampanyadan en fazla 1 kez yararlanabilir. Aynı gün içerisinde aynı World Üye İşyeri’nde yapılacak 100 YTL veya üzeri değerdeki harcamalardan yalnızca bir tanesi kampanyaya dahil edilecektir. Business ve Trio kart dışında aynı kişiye ait farklı kartlarla yapılacak 100 YTL veya üzeri değerdeki işlemler kampanyaya dahil edilecektir. Worldpuan kullanılarak yapılan harcamalar, otomatik fatura ödeme talimatı harcamaları kampanyaya dahil değildir. Kampanyadan kazanılacak puanlar en geç 09/01/2007 tarihinde kart hamilinin en çok kullandığı karta yüklenecektir. Kampanya dahilinde kazanılıp 25/01/2007 tarihine kadar kullanılmayan Worldpuanlar geri alınacaktır''

bugün sondu başlamak için

ben bonusa başladım

telefon aldım

hergün gidip bayiden 100 lira çektirecem karttan

ve 125 lira bonus verecek

• valla nexen marka aldım ucuz ama gayet menmunum gecen kıs pitelli aldım içeriye manyak ses alıyordu onları verdim nexen marka aldım hayat buldum ya karda çok güsel yolu yarıp geçiyor buzlu bi ortamda deneyemedim daha bu kışı çıkarsın yeter bana zaten yazın satacam arabayı yeni aldıgıma lassa alacam iyi bişe olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: cem_hakan

quote:

Ya kararsız kaldım artık almak zorundayım. 4 mevsim mi alayım kış lastigimi.boyutlarım 185/65/14 orjinal mi alayım(fren ve yol tutusu begenmiyorum) 195/60/15 alıp jantlarıda degişeyimmi cok sey far kedermi fren ve yol tutusta. en onemlisi marka ve model.marshall ve lassa nasıldır bilgi yok pek burda. herkes goodyear ug7, michellin faaln yazıyor.

İstanbuldayım ve istanbuld akar en fazla 15 gun var. aralıklı oda.Ama yagmur cok istanbulda kısın.ne önerirsiniz.

Arkadaşlar lutfen yardım edin. orjinal boyutunda (185/65/14) almaya karar verdim.4 mevsim alırsam ne marka ve model önerirsiniz yok kış alırsam ne marka ve model önerirsiniz.Acil pls.yoksa fren falanda yapmıyor 7 yıllık ve 47.000 km deki michelin lastiklerim.

• Başından beri bu kadar sayfayı okuyup da yedinci sayfada dahi karar verememişseniz işiniz zor .

Hangilerini uygun görüyorsunuz, onun üzerinde yorum yapalım bari (Performans beklentisi, güvenlik önceliği, bütçe vs). Defalarca yazılmış şeyleri bir kez daha aktarmayalım.

.oO°Oo.
  • Fren performansı iyi olsun ve yol tutusu.Sürat cok yapmam.Sakin kullanırım genelde ama gaza geldigim zamanlrda olur.
  • çok yol yapmıyosun galiba

kışın dışarı çıkma derdin yoksa goodyear vektor5 al

4 mevsim lastiktir
  • evet pek dısard adegilm mesafelerim cok kısa.Yalnız haftada 1 gun acıbadem den kemerburgaza gidiyorum.o yol kar oldugunda kotu o kadra.iş yerime bile yuruyerek gidip gelebiliyorum.
  • Dün GoodYear UG6 aldım 185/65/15 tanesi 140 den 280/6 yaptılar.

Nefis lastik beyler kesinlikle tavsiye olunur(Buz-kar için çok ideal).Ben gereksiz olduğunu düşünürdüm

kar lastiklerinin,fakat dünden beri dumur olmuş durumdayım.

Okulun yolu yaklaşık %40-50 yokuş ve buzlu olduğunu düşünün,bu yolda tırmanırken neredeyse 3 e atacaktık vitesi,arkadaşda bende sapıttık.yapışıyor resmen...
  • quote:

evet pek dısard adegilm mesafelerim cok kısa.Yalnız haftada 1 gun acıbadem den kemerburgaza gidiyorum.o yol kar oldugunda kotu o kadra.iş yerime bile yuruyerek gidip gelebiliyorum.

4 mevsim icin bu ölçülerde en iyi lastikler hangileri arkadaşlar.
  • goodyear vector 5 modeli 4 mevsimde iyi bir lastik.Yeni araba almis olan komsumuzun arabasinda bu lastiklerden vardi gecen sene kar 1 ay yerden kalkmadi cok rahat gidip geliyordu.
    Bizdede vector 3 vardi, kis lastigi gibi olmasa da yaz lastiklerine gore yol tutusu bariz daha iyiydi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: pcdata76

goodyear vector 5 modeli 4 mevsimde iyi bir lastik.Yeni araba almis olan komsumuzun arabasinda bu lastiklerden vardi gecen sene kar 1 ay yerden kalkmadi cok rahat gidip geliyordu.
    Bizdede vector 3 vardi, kis lastigi gibi olmasa da yaz lastiklerine gore yol tutusu bariz daha iyiydi.

Pirelli den torpilli ucuz alma durumum var. pirelli ni nhangi modelini onerirsiniz arkadaslar.
  • arkadaslar ben goodyear bayisiyim istanbulda istediginiz herseyi sorabilirsiniz...
    fiyat konusunda da yardimci olurum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkarakus -- 29 Aralık 2006; 21:08:01 >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.