Şimdi Ara

kısa çizgi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kısa Çizgi adlı manga dergimizde gönüllü olarak bize yardım edicek üyeler aramaktayız. Çizer ve yazar olmanın yanı sıra bizim için anime ve manga dünyasından gücel haberleri takip edicek dergide anime manga tanıtımları yapabilicek kişilerde gerekmektedir. Ben bu dergi için şunu yapabilirim derseniz çalışmanızı KisaCizgiDergisi@hotmail.com adresine gönderip bize sunabilirsiniz. Çizerler mümkünse yaptıkları resimlere kısa çizgi yazıp bize gönderebilirlerse başkalarının çalışmaları ile katılanlara engel oluruz. Yazarlar hikayelerini e-posta adresimize gönderebilirler. Tüm herkezi dergimize davet ediyoruz.
    Not: e-dergi olarak başlayıp bir miktar okuyucu çektinten sonra çalışmalarımıza göre yayıncılar ile irtibata geçilicektir.

kısa çizgi

kısa çizgi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sstormm -- 1 Ocak 2013; 17:32:54 >

• Yardımcı olamam, ancak başarılar dilerim :)
  • Üniversite sınavına girmeyecek olsaydım yardımcı olmak isterdim. Belki YGS'den sonra atarım bir kaç çizim.
  • Ben bir kaç tanıtım yollayabilirim. Yalnız biraz daha açıklama yaparsanız iyi olur. Yani sadece konuyu mu kısaca özetliyim, yoksa bazı ana karakterleri de tanıtayım mı? Bi de kafama göre zamanda mı yolliyim yoksa belirli zamanlarınız mı var?
  • istediğin zaman gönderebilirsin konuyu özetlemene gerek yok ayrıntılı inceliyoruz zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Monitörde ki mavi çizgi...
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.