Şimdi Ara

KISA SÜRE İÇİN,AZ DEĞER KAYBI YAŞATACAK BİR ARAÇ ARIYORUM..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selamlar..Kısa bir süre için kullanacağım bir araç arıyorum..Ay içinde maksimum yaklaşık 1000-1500 km yol yapıyorum..Bugün en fazla 30.000 TL ye alacağım ve satarken aşağı yukarı aynı fiyata satabileceğim araçlar ne olabilir?Değerli görüşlerinizi rica ediyorum..Saygılar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Otomatik vites tercihim ama olmazsa olmazım değil..Düz viteste olabilir..

• Passat veya jetta ikisi de tdi olsun ama.

• 1.Vw, 2.Toyota, 3.Honda,4. Ford markalı araçlardan birini o butçeyle alırsanız değer kaybınız az olur diye düşünüyorum.

• polo
  • Golf veya Passat. Aldığının 2-3 fazlası garanti. Şarap gibi araçlar mübarek

• Aklımda Toyota Yaris ve Honda Jazz var ama Vw seçeneğinide listeye ekliyorum..Temiz araç bulmak biraz zor..Baktığım araçlar bütçeme göre malum biraz eski model olduğu için temizini pek bulamıyorum :/

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Civic, focus, corolla, megane, golf

• Zarar etmeden kısa sürede satcam diyorsan yerli araba alcaksın. En iyi piyasaya sahip araçlar Linea, Megane gibi araçlardır. Tavsiyem bu yönder. Hyundai Accent de olabilir.
  • Astra classic diyorum

• Golf jetta passat gerisi hikaye

• Hocam dizel linea bak o paralara, cok zarar ettirmez hele temiz biseyse iki gunde satarsin azda yakar

• Yorumlarınız için çok teşekkürler..Bir arkadaşım Nissan Micra 1.2 AT önerdi ama bilemedim açıkcası..Vw,honda,fiat linea satarken çok zorlanmayacağım araçlar gibi duruyor..

• valla 2007 + bir civic alırsan bırak değer kaybını aldıgın fiyatın 3-5 bin üstüne bile satarsın
  • Vw grubu - honda civic ikisinde bir değer kaybı fazlaca yaşanmaz. Ford konusuna katılmıyorum bence çok olmasada bu araçlara göre daha yüksek zarar ettirir.

• Volvo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuVNeRa -- 5 Kasım 2014; 12:48:09 >
  • Kesinlikle vw. Fsi motor haric herhangi model motor sanziman olabilir. Otomatik daha cabuk satilir ama. Vw olsun yeter. Vw olunca insanlar degisik davraniyor nasil bir marka algisi varsa artik.

• Vw grubu genelde değer kaybetmiyor
  • astra classic ,,, aldığından ucuza satmazsın buna garanti verebilirim,araba değil reşat altını mübarek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.