Bu konuyu estetik bölümünde açtım ama görülmedi burada tekrar açıyorum.Oval gözlere sahip birinin estetikle bu şekilde gözlere sahip olması mümkün mü? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kısık gözler
-
-
bu kim döverim ben bunu
-
Orasını bilmem.Yakışıklı adam ama.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bicak ceksem napabilir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu mu yakışıklı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yakışıklılık görecelidir.Konu bu değil.Gözleri böyle kısık yapmanın yolu var mı yok mu?
yapılabiliyor sanırım ama bence güzel değil
dediğin ameliyatın adı canthoplasty badem göz ameliyatı falan da deniyo
-
Onda durduğu gibi durmaz. Japon balığına dönme ihtimalin yüksek.
-
Kısık isteyen büyüsün ister, badem olan kısılsın ister, hayat.
Kadınlarda çok” güzel “oluyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet hocam badem göz deniyor ama nette bu ameliyatı geçirenlere baktım hep ufak değişikler.Bana böyle bir şey yapan doktor olursa cerrahi tarihine geçer.Beton yetmez.Japon Balığına dönmeyiz inşallah.
Estetik yapılmasına karşı değilim ama en hayati organ gözlere karışılmamalı. Nasıl olduysa öyle kalmalı. Upuzun çektirmek veya büyültüp küçültmek gereksiz. Sapasağlam görüyorsan sıkıntı yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-57554940B -- 15 Ağustos 2021; 5:1:8 > -
Bu adamın gözleri benim de çok hoşuma gidiyor. Allah'a şükür görebiliyorum ama böyle çekici gözlere sahip olup yakışıklı olmak da güzel bir şey
Anladım, evet çekik gözlü olmak benim içinde güzel birşey. Bende çekik gözlüyüm ama "off çok iyisin" diyen pek denk gelmedi
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
bu kim döverim ben bunu |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X