Şimdi Ara

kışın rölanti sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    araba albea 2004
    normalde yazın ilk çalıştırmada 9 bin devirde rölantide sabit duruyordu,hatta daha önceden 12 binlerde çalışıp ısınınca 9 bine inermiydi tam hatırlamıyorum ama
    şu an kış geldi ve ilk çalıştırmada rölanti 7 bin devirde olup ısınınca 9 bine çıkmaya başladı sizce bu normalmi

• demin çalıştırdım sabah 6.00 da yine aynı
    ilk çalıştırma rölanti 6 bin 7 bin devirde,sonra 2 dakka ısınınca 9 bin devirde,gün içinde sorun yok sabahları sorun oluyor rölanti düşük gibi ve hafif titreme oluyor
    acaba benzin ışığı hep yanık dipte gezdim pislikmi birikti yakıtmı pis
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmannn94

kış geldi rölantideki değişimi sorcam
    araba albea 2004
    normalde yazın ilk çalıştırmada 9 bin devirde rölantide sabit duruyordu,hatta daha önceden 12 binlerde çalışıp ısınınca 9 bine inermiydi tam hatırlamıyorum ama
    şu an kış geldi ve ilk çalıştırmada rölanti 7 bin devirde olup ısınınca 9 bine çıkmaya başladı sizce bu normalmi

Merhaba.

Öncelikle devirleri düzeltelim. 9 bin devir değil. 900 devir. Arabanızdaki devir rakamları iki haneli sanırım. x100 diyeceksiniz.

Arabaların rolanti devirleri yazın değişmez. İlk çalıştırma anında gösterdiği devir rölanti devridir. Fakat kışın ilk devir yüksek olur. Motor ısındıkça düşer.

Benim araba diesel. 825 devire sabitler her zaman. Kışın çok soğuk günlerde ilk çalışmada 1000 devire çıkar. Isındıkça düşer. 825 devire sabitler. Yazın ilk çalışma anında da 825 devirle çalışmaya başlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: topaz42

quote:

Orijinalden alıntı: osmannn94

kış geldi rölantideki değişimi sorcam
    araba albea 2004

Merhaba.

Öncelikle devirleri düzeltelim. 9 bin devir değil. 900 devir. Arabanızdaki devir rakamları iki haneli sanırım. x100 diyeceksiniz.

Arabaların rolanti devirleri yazın değişmez. İlk çalıştırma anında gösterdiği devir rölanti devridir. Fakat kışın ilk devir yüksek olur. Motor ısındıkça düşer.

Benim araba diesel. 825 devire sabitler her zaman. Kışın çok soğuk günlerde ilk çalışmada 1000 devire çıkar. Isındıkça düşer. 825 devire sabitler. Yazın ilk çalışma anında da 825 devirle çalışmaya başlar.

sağol anladım
    o halde hava az daha sogusun bakayım su an sanırım yaz modunda duruyor olmazsa elektronık jıglede arıza vardır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.