Şimdi Ara

[Kişiye Özel] Akbank 10.000 TL 6 Ay 0 Faiz Taksitli Avans

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
5
Favori
6.872
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Acil nakit ihtiyacinda Juzdan yaninda! 10.000 TL'ye kadar Faizsiz ve Ucretsiz olarak 6 taksite kadar kullanabilecegin sana ozel Taksitli Avans firsatindan hemen yararlanmak icin:www.axess.com.tr/fgb0 Detayli bilgi icin:www.axess.com.tr/cz90 Son gun: 31 Aralik! Ucretsiz SMS'lerimizi almak istemiyorsan 'smsistemiyorum' yazip 8885'e gonderebilirsin. Mersis:0015001526400497 B001

YAPILIŞI:
    Juzdan uygulamasında alt kısımda kartlarımı tıklayın üç nokta simgesini yani işlemler seçeneğini tıklayıp çıkan seçenekte nakit ihtiyaçları seçin taksitli avans seçeneğinden işlem yapabilirsiniz

Kişiye özel, bankanın seçtiği müşteriler faydalanabilir ama yine de kontrol etmenizde fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoĞu_KaN -- 28 Aralık 2022; 0:26:23 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Mesaj bana da geldi Juzdan üzerinden 10 bin yapıp 6 taksit seçiyorum fakat yine faiz çıkıyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sakman51 S kullanıcısına yanıt
    Bende sorun görünmüyor hocam

[Kişiye Özel] Akbank 10.000 TL 6 Ay 0 Faiz Taksitli Avans

• nerden yapılıyor juzdanda

• Kartlara girip orda üç noktayı seçin nakit ihtiyaçlar seçeneğinde taksitli avans var oradan 6 taksit 10000 e kadar olan tutar yazın olacaktır

• bende de çıkmadı. faizli çıkıyor hep

• Kriger kullanıcısına yanıt
    İlgili mesaj size geldiyse olmuyorsa müşteri temsilcisiyle görüşün mutlaka sorunu çözerler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mesaj bana da gelmedi. Denedim gene de ama olmadı haliyle. 1.36 ile veriyor 6 ayda 600 küsür TL faiz alıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanılabilir nakit avans limitiniz yoktur diyor :)

• SouthhPark kullanıcısına yanıt
    Şans hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoĞu_KaN -- 15 Aralık 2022; 11:11:18 >
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Bankalarla aranız iyi değil gibi 😉

• DoĞu_KaN kullanıcısına yanıt

Kredi kartında hareket yok .

Limit boşta

Nakit çalışırım [Kişiye Özel] Akbank 10.000 TL 6 Ay 0 Faiz Taksitli Avans 

• Mesaj gelmedi ama kredi kartının son limitine kadar yani 8700 faizsiz 6 taksitli verdi.

• 2 adet axess kartım var. Mesaj gelmedi ama ikisine de 10bin/6 sıfır faiz tna veriyor. Hesap kesim tarihleri 16 aralık. Bugün çeksem yarın ekstreye yansır mı acaba? Yada kampanya bugün biter mi?

• gkhncnk kullanıcısına yanıt

Hesap kesim tarihi 16 aralık ise ekstreye yansımaması için 17si itibariyle çekmeniz gerekir. Kampanya ne zaman biter bilgim yok malesef

• Bana mesaj gelmedi ama uygulamadan bakınca 10.000 6 ay sıfır maliyet ile çektim.
    Hesap kesim tarihim 20 si ama iptal falan olur dedim çektim.
    Konuda ilk mesajda 31 Aralık diye yazmakta ama herkes hesabını yapsın işte.

Konu için teşekürler.

• srcn1905 S kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam cevap için.

• Taksitli avans limitim platinum kartımda yokmuş. Gold kartımın da 3050 TL faizli çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 15 Aralık 2022; 16:28:8 >
  • akbnak'ta 200 bin liraya yakın yatırım hesabım ve 35 bin lira limitli aktif kullandığım kredi kartım var ve taksitli nakit avans limitini maksimum 2.170 TL olarak veriyor. Faizsiz 6 taksit uyguluyor. Kullanmam :)

• DoĞu_KaN kullanıcısına yanıt
    Bana geldi mesaj ama olmadı. Müşteri temsilcisi de saçmasapan o mesajı herkese atıyoruz ama herkese vermiyoruz gibi cevaplar veriyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.